Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gasijew ma swoje momenty. Dopiero od 8 rundy pewnie będzie się klarować sytuacja i ktoś może zaliczyć deski.Usyk bardziej aktywny. Jak dla mnie 2-0.
Na razie wyglada jakby nie za bardzo wiedzial jak napoczac ukrainca.Gasijew ma swoje momenty. Dopiero od 8 rundy pewnie będzie się klarować sytuacja i ktoś może zaliczyć deski.
Usyk swoją taktyką go rozbraja, ale te pojedyncze jak już wejdą Gasijewowi to robią robotę. Szybko porusza się Usyk i chyba 6-0.Na razie wyglada jakby nie za bardzo wiedzial jak napoczac ukrainca.
Ktoś mocno sugerował się Pucharem Ligi FrancuskiejPS. Ten Puchar to jakieś nieporozumienie taka pula kasy a oni takie gówno zrobili boże.....
3 mln dolarów, czyli gówno nie pieniądz w boksie jak za poziom jaki prezentujeKapitalna walka Usyka, chyba najlepsza w jego karierze... Ile zgarnął za to 10 milionów dolarów?
PS. Ten Puchar to jakieś nieporozumienie taka pula kasy a oni takie gówno zrobili boże.....
czy starczy mu tego farta i ciosu jeszcze na Usyka ?
Tu bym stawiał jednak na grubasa. Wczoraj kilka tych ciosów przyjął Usyk i się zachwiał, a Fury jednak łapę ma ciężką. Cały czas na bieganie to się np. Adamek z Kliczko nastawiał i tyle z tego wyszło. Usyk z tego co sprawdziłem niewiele większy od Tomka, więc taktyka wkurzającej muchy też by pewnie spaliła na panewce.Ja bym chciał zobaczyć Usyk vs Fury w ciężkiej.
Tu bym stawiał jednak na grubasa. Wczoraj kilka tych ciosów przyjął Usyk i się zachwiał, a Fury jednak łapę ma ciężką. Cały czas na bieganie to się np. Adamek z Kliczko nastawiał i tyle z tego wyszło. Usyk z tego co sprawdziłem niewiele większy od Tomka, więc taktyka wkurzającej muchy też by pewnie spaliła na panewce.
co niby zle swinia wyglada w siodle? wyglada calkiem spoko lolpasuje Nurmie, jak świni siodło
Rozpoczniemy z grubej rury o 19:00 transmisją na Polsacie Sport Fight, a od 20:00 na Polsacie Sport. Podczas gali w Londynie Dillian Whyte (23-1, 17 KO) spotka się z Josephem Parkerem (24-1, 18 KO), a Dereck Chisora (28-8, 20 KO) z Carlosem Takamem(35-4-1, 27 KO).
Po przerwie na kawę zapraszamy Was o 3:00 na Canal+ Sport. A tam transmisja z Los Angeles, gdzie Miguel Angel Garcia (38-0, 30 KO) i Robert Easter Jr (21-0, 14 KO) skrzyżują rękawice w unifikacji pasów WBC i IBF wagi lekkiej. Ponadto wystąpią również Luis Ortiz (28-1, 24 KO) czy Fabian Andres Maidana (15-0, 11 KO).
Ale macie alternatywę. Od 3:30 na Polsacie Sport Extrawieczór z Kissimmee i starcie Christophera Diaza (23-0, 15 KO) z Masayuki Ito (23-1-1, 12 KO) o tytuł mistrza świata WBO kategorii super piórkowej.
To na tyle z boksem. Ale od 1:00 na Polsacie Sportrównież gala federacji UFC z powrotem Joanny Jędrzejczyk.