Risky
UFC Light Heavyweight
Dywanik z bambusa się liczy? @hatemenow
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja od lat używam tylko Petex,zarówno gumowe jak i welurowe,polecam.To teraz jeszcze podajcie link do jakichś dobrych![]()
@MiskatonicTe perforowane - gówno. Nawet nie są przyjemne pod stopami. Te pierwsze po 170 wyglądają na standardową grubość czyli ok a te za 500 mają bardzo zachęcający wygląd i grubość. Brałbym tylko czarne bo każdy inny kolor ciężko utrzymać
Dywanik z bambusa się liczy? @hatemenow

Do innych marek i modeli też mająSzkoda, że nie mam Toyota Rav
Stary, jemu chodzi o Ewelinę, nie o dywanikiDo innych marek i modeli też mają

Andrzejowi? Nie może być!Stary, jemu chodzi o Ewelinę, nie o dywaniki![]()
Szkoda, że nie mam Toyota Rav, czy co ona tam mówiła
Na tym plakacie to chociaż cycki widaćPlakat z magazynu "cycate małolaty" na ścianie warsztatu samochodowego ma więcej klasy niż ta reklama.
No przecież to miał na myśli pisząc o klasie.Na tym plakacie to chociaż cycki widać
Ma pan dowód?No przecież to miał na myśli pisząc o klasie.
Zajebisty Ford GT V8
Fajne zderzakiZajebisty Ford GT V8
U mnie na lato takieMoże to głupie, że dopiero teraz o tym pomyślałem, ale mam pytanko.
Czy Wy, teraz jak jest gorąco, to w aucie macie gumowe chodniki czy je wyciągacie na lato?
Tak sobie ostatnio myślałem, że w upalne dni to ta guma będzie robiła dodatkowy zaduch w środku, nie?
A jeżdże z nimi cały rok (co prawda większość roku u nas to deszcz i zima), nigdy nie wyciągałem na lato.
Może trza kupić jakieś ładne i nieśmierdzące z innego materiału na upalne dni?
Jakieś sugestie?
![]()
Widziałem podobne na allegro, nawet mi przeszła przez głowę myśl żeby je kupićU mnie na lato takie
![]()

Co? Jaki ford?Zajebisty Ford GT V8
na pewno drogie w utrzymaniuFajne zderzaki

Widziałem podobne na allegro, nawet mi przeszła przez głowę myśl żeby je kupić i wjebać do piwnicy![]()

Na zamówienie z topografią SanokaWidziałem podobne na allegro, nawet mi przeszła przez głowę myśl żeby je kupić![]()
wycieraczka z wielkim gównem na środku?Na zamówienie z topografią Sanoka

Są takie z Dżordżem Flojdem?U mnie na lato takie
![]()
A to nakładki na pedały by się przydały takieSą takie z Dżordżem Flojdem?

Myślę, że to kwestia czasuSą takie z Dżordżem Flojdem?
NiedostępnyMyślę, że to kwestia czasu
![]()
Black Lives Matter / George Floyd MiÄkka mata antypoÅlizgowa Dywanik Poduszka Blm Blacklivesmatter Black Lives Matter George - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.compl.aliexpress.com

Tu też niezły zamysł. Co się dzieje, kiedy oprzesz plecy na poduszce z Georgem?Niedostępny![]()
@Risky co myślisz o używanej hybrydzie? mild, nie żadne pluginy. Max 5 lat i oczywiście toyota?
Taki pomysł mi wpadł do głowy żeby obecne wozidło zostawić w rozliczeniu i kupić coś używanego ale przy salonie samochodowym z jakimś finansowaniem (żymianskim)
Edit ciekawostka i takie coś nas mijało na trasie
View attachment 103189