Auto-Moto czyli o tym czym się poruszamy po drogach

Te perforowane - gówno. Nawet nie są przyjemne pod stopami. Te pierwsze po 170 wyglądają na standardową grubość czyli ok a te za 500 mają bardzo zachęcający wygląd i grubość. Brałbym tylko czarne bo każdy inny kolor ciężko utrzymać
@Miskatonic
Te za 109 mam w moim roboczym peugeocie i są ok a do cywilnego brałem te premium za 170zł. Ostatni raz kupowałem jak jeszcze Matszo tam pracował czyli co najmniej rok temu. Auto jest teraz wystawione na sprzedaż i nawet dywaników na nowe nie wymieniałem bo dalej są w idealnym stanie.

Ma pan dowód?
alyssa-arce-hot-and-free-playboy-plus_02.jpg

alyssa-arce-topless.jpg

Może to głupie, że dopiero teraz o tym pomyślałem, ale mam pytanko.

Czy Wy, teraz jak jest gorąco, to w aucie macie gumowe chodniki czy je wyciągacie na lato?
Tak sobie ostatnio myślałem, że w upalne dni to ta guma będzie robiła dodatkowy zaduch w środku, nie?
A jeżdże z nimi cały rok (co prawda większość roku u nas to deszcz i zima), nigdy nie wyciągałem na lato.

Może trza kupić jakieś ładne i nieśmierdzące z innego materiału na upalne dni?
Jakieś sugestie?

:zakręcony:
U mnie na lato takie

p-dywaniki-samochodowe-welurowe-tylne-2szt-modelowe.jpg

@Risky co myślisz o używanej hybrydzie? mild, nie żadne pluginy. Max 5 lat i oczywiście toyota?

Taki pomysł mi wpadł do głowy żeby obecne wozidło zostawić w rozliczeniu i kupić coś używanego ale przy salonie samochodowym z jakimś finansowaniem (żymianskim)

Edit ciekawostka i takie coś nas mijało na trasie
1000009676.jpg

@Risky co myślisz o używanej hybrydzie? mild, nie żadne pluginy. Max 5 lat i oczywiście toyota?

Taki pomysł mi wpadł do głowy żeby obecne wozidło zostawić w rozliczeniu i kupić coś używanego ale przy salonie samochodowym z jakimś finansowaniem (żymianskim)

Edit ciekawostka i takie coś nas mijało na trasie
View attachment 103189

Fajna opcja jest z tymi siedzeniami.

Hyundai-Staria-15-1024x540.jpeg

z26894515IHR,Hyundai-Staria-2021.jpg

Ale byś śmiesznie wyglądał. Ojciec chrzestny zajeżdżający czymś takim to jakieś -50 do szacunku na dzielni.:werdum:

ezgif-5-5e932ce068.jpg

Back