szplin
Vale Tudo Open
I to atramentem sympatycznymJa będę w komisji kurwa karty po nocy podpisywał żeby w wymyślonej firmie drewniaka wiedzieli na kogo głosuję.
Tak będzie, bez kitu.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I to atramentem sympatycznymJa będę w komisji kurwa karty po nocy podpisywał żeby w wymyślonej firmie drewniaka wiedzieli na kogo głosuję.
Tak będzie, bez kitu.
![]()
Czy ten system jest teraz z nami w pokoju?Przecież to jest widoczne w systemie,

Osoba kutasiarska?Ty się lepiej zastanów jak nazwać tego, który na lewicę dał głos
Też byłoby mi blisko do lewicy, gdyby nie te oszołomy spod znaku Zandberga, ekozjeby i cała ta chora banda przyczepiona do lewicy.to ja zagłosowałem na lewicę
można interesować się mma i mieć lewicowe poglądy
nie musicie mnie od razu obrażać, ja was nie zamierzam
To racjonalniejsze niż lewica
W bankach k*waJak kurwa widoczne? GDZIE?
Jakiej wymyślonej? Firma jest niestety realna i do tego realnie najebana politykamiJa będę w komisji kurwa karty po nocy podpisywał żeby w wymyślonej firmie drewniaka wiedzieli na kogo głosuję.
Tak będzie, bez kitu.
![]()
I ta firma patrzy przez ramię co zakreślasz na karcie wyborczej?Jakiej wymyślonej? Firma jest niestety realna i do tego realnie najebana politykami
?Głosowałbym na konfederatow, ale niestety nie pójdę do głosowania, bo zaczęło mi się podobać w tej pracy, ale okazało się, że polityka w mojej firmie ma jednak znaczenie i lepiej uniknąć stawiania się po którejś ze stron, bo nawet jak teraz mi się by udało, to już po wyborach będę rozliczony z mojego wyboru, a nie mam jeszcze żadnej fajnej oferty na stole.
polityka ma znaczenie dlatego nie oddasz glosu?No to nie ma czegoś takiego jak karta wyborcza z podpisem. Wydajemy czyste druki odebrane dzien wcześniej z urzędu.Jakiej wymyślonej? Firma jest niestety realna i do tego realnie najebana politykami
Kurwa chlopiePrzecież to jest widoczne w systemie, a okazuje się że nasze działania nie są tak niejawne, jak nam się wydawało - vide zwolnienie Niedzielskiego za podgląd co farmaceuta sobie przepisał za leki. Wszystko jest widoczne.
przeczytalem to i zalamalem ręceBoi sie śmieciarek i wieczorami płacze nad Konstytucją?Gdybym miał profilować póki co jedynego tu wyborcę Trzeciej Drogi to byłby dla mnie taki niezbyt przenikliwy poczciwiec, który próbował boksu, ale słabo mu szło zasłanianie głowy i zrezygnował. Boi się teraz iść w jakimś konkretnym kierunku ze sobą, nie idzie ani wte ani wewte i na wszelki wypadek oddaje głos bezpieczny. Jest naiwny, to ktoś kto wcześniej głosował na Rysia Petru, wierząc, że jest polskim Kennedym, który zrobi z Polski Shangri-La. Gdyby był starszy głosował by na Stana Tymińskiego w wyborach prezydenckich w 1990. Jest grzeczny, kłania sie sasiadom, kocha babcię i jej zupę ogórkową. Nie jeżdzi nigdy na gapę.
Odkrywcy "zakamarków" Tajlandii?mamy dwoch cieplych na Cohones...
![]()

Odkrywcy "zakamarków" Tajlandii?![]()
mamy dwoch cieplych na Cohones...
![]()

Głosowałbym na konfederatow, ale niestety nie pójdę do głosowania, bo zaczęło mi się podobać w tej pracy, ale okazało się, że polityka w mojej firmie ma jednak znaczenie i lepiej uniknąć stawiania się po którejś ze stron, bo nawet jak teraz mi się by udało, to już po wyborach będę rozliczony z mojego wyboru, a nie mam jeszcze żadnej fajnej oferty na stole.
Myślisz że kogoś obchodzą osoby chore psychicznie w tym państwie? Od razu ci mogę sprostować nieprawdziwe przekonanie - osoby chore psychicznie nikogo nie interesują.Byś się raczej martwił co piszesz na Cohones skoro tak cię w tym szpitalu inwigilują
View attachment 80307

Ja.ktory kutas zaglosowal na pisiorow?![]()
Jedyna słuszna droga.
ile bierzesz z 2400+?

Za tyle to kupuje wołowinę dla konia.ile bierzesz z 2400+?![]()