szczurza_warga
Maximum FC Bantamweight
z ciekawości jakie fronty przebiegają na forum
dzięki za zabranie głosu!
dzięki za zabranie głosu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Każdyktory kutas zaglosowal na pisiorow?![]()
Ty się lepiej zastanów jak nazwać tego, który na lewicę dał głosktory kutas zaglosowal na pisiorow?![]()
Kutas VS Cipas. ProsteTy się lepiej zastanów jak nazwać tego, który na lewicę dał głos
Lewus?Ty się lepiej zastanów jak nazwać tego, który na lewicę dał głos
Ty się lepiej zastanów jak nazwać tego, który na lewicę dał głos
To może zacznijmy od początku.to ja zagłosowałem na lewicę
można interesować się mma i mieć lewicowe poglądy
nie musicie mnie od razu obrażać, ja was nie zamierzam
Będzie więcej jak tylko babcie wejdą na cohonescztery głosy na pis![]()
Głosowałbym na konfederatow, ale niestety nie pójdę do głosowania, bo zaczęło mi się podobać w tej pracy, ale okazało się, że polityka w mojej firmie ma jednak znaczenie i lepiej uniknąć stawiania się po którejś ze stron, bo nawet jak teraz mi się by udało, to już po wyborach będę rozliczony z mojego wyboru, a nie mam jeszcze żadnej fajnej oferty na stole.
Haha Pedaunie musicie mnie od razu obrażać, ja was nie zamierzam
Co ma jedno do drugiego? Skąd mają wiedzieć na kogo głosowałeś i czy w ogóle głosowałeś?Głosowałbym na konfederatow, ale niestety nie pójdę do głosowania, bo zaczęło mi się podobać w tej pracy, ale okazało się, że polityka w mojej firmie ma jednak znaczenie i lepiej uniknąć stawiania się po którejś ze stron, bo nawet jak teraz mi się by udało, to już po wyborach będę rozliczony z mojego wyboru, a nie mam jeszcze żadnej fajnej oferty na stole.
Haha Pedau
Można wiedzieć co cię skłoniło żeby na nich głosować? Może i ja zmienię zdanie i będę na nich głosował. Zależy ci chyba że twoja partia miała jak najwięcej głosów?
Przecież to jest widoczne w systemie, a okazuje się że nasze działania nie są tak niejawne, jak nam się wydawało - vide zwolnienie Niedzielskiego za podgląd co farmaceuta sobie przepisał za leki. Wszystko jest widoczne.Co ma jedno do drugiego? Skąd mają wiedzieć na kogo głosowałeś i czy w ogóle głosowałeś?
![]()
Czyli jak napiszę tutaj, że tusk to folksdojcz, to oni to mają?Przecież to jest widoczne w systemie, a okazuje się że nasze działania nie są tak niejawne, jak nam się wydawało - vide zwolnienie Niedzielskiego za podgląd co farmaceuta sobie przepisał za leki. Wszystko jest widoczne.
To racjonalniejsze niż lewicacztery głosy na pis![]()
Jak kurwa widoczne? GDZIE?Przecież to jest widoczne w systemie, a okazuje się że nasze działania nie są tak niejawne, jak nam się wydawało - vide zwolnienie Niedzielskiego za podgląd co farmaceuta sobie przepisał za leki. Wszystko jest widoczne.
Te nieudaczniki z Pisu nie wiedzą kto do Polski wjechał, a co dopiero jak zagłosował każdy Polak.Przecież to jest widoczne w systemie, a okazuje się że nasze działania nie są tak niejawne, jak nam się wydawało - vide zwolnienie Niedzielskiego za podgląd co farmaceuta sobie przepisał za leki. Wszystko jest widoczne.
O to chodzi by plebs myślał, że są anonimowe.No chyba, bo karty wyborcze są anonimowe.
![]()
To może zacznijmy od początku.
Jakim zaimkiem mamy Cię wołać?
Ja będę w komisji kurwa karty po nocy podpisywał żeby w wymyślonej firmie drewniaka wiedzieli na kogo głosuję.O to chodzi by plebs myślał, że są anonimowe.