Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

Zastanawiam się ile mu przedłużą ten areszt. Ogolnie w Polsce to jest chuuujowa rzecz, że mogą tak przedłużać, nie jestem teraz na 100 % pewny, ale byl jakis rekordzista, co go kolo 3 lat tak trzymali.
Jak jesteś pod Prokuratura to mogą Ci tak przedłużać maksymalnie do 24 miesięcy. Potem oddają Cię pod organ sądu I sąd też może na nowo sobie przedłużać.

Co za temat

Attachments

• logo-ilustracja-wiewiorka-mafia-e-sport-i-styl-sportowy_116762-2186.jpg
    logo-ilustracja-wiewiorka-mafia-e-sport-i-styl-sportowy_116762-2186.jpg
    41.8 KB · Views: 37
skoro wszystko prawie sie uspokoilo, a mi szkoda zdrowia na wkurwy i walke z wiatrakami, takze dla wszystkich prawilnych mordeczek ktore mnie wspieraly i pomogly przez tamten rok

end hepi nju jer !

:conorsalute:

wystarczy troche wiedzy i kombinacji alpejskich, latwo kogos namierzyc po IP, ja pol zycia spedzilem na tworzeniu stron www, modernizacji i nowych technologiach

pozdro @Brawler098
mam nadzieje ze ci przeszla agresja do cponow i wiewiorek

ogarnales sie i myslisz trzezwo

:beczka:

wystarczy troche wiedzy i kombinacji alpejskich, latwo kogos namierzyc po IP, ja pol zycia spedzilem na tworzeniu stron www, modernizacji i nowych technologiach

pozdro @Brawler098
mam nadzieje ze ci przeszla agresja do cponow i wiewiorek

ogarnales sie i myslisz trzezwo

:beczka:
Nic tylko czekać aż ta Twoja nowa technologia zawita u moich drzwi, przez 3 dni obracałem głowę za siebie w prawo, teraz muszę w lewo żeby to wyrównać

Nie mam w sobie agresji, najmniejszemu psu z drogi schodzę, ale wiewiórkę to zadeptam bo bez przesady

Jedno życie masz a tak nim szastasz, straszny z Ciebie syn kurzu i wiatru ......tuman złocisty

Weź farmaceutyki , być może wrócimy do rozmowy

Back