Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
pierwsze dymy w nowym roku zapowiadają się grubo.Śmieszny jesteś pecie, bez kitu.A co Ty możesz o tym wiedzieć. Poprosiłem i Cię sprawdzono. Sorry ze pisze w tym momencie jak ledwo skończyli w niebo napierdalac , no ale jako rozwodnik niech się cieszę ze mam z czego pisac. Ty masz 19 lat , niedawno zresztą je skończyłeś , jesteś na utrzymaniu rodziców , masz wykształcenie... hehe . no niekarany , o czym my rozmawiamy Twardzielu

Niczym wielki remont samochodu kończący się na zmianie opon.pierwsze dymy w nowym roku zapowiadają się grubo.
Rozwodnik kurwa, zwykły frajer który oddał brudnej ukrainskiej dziwce swój gówno majątek mimo że formalnie nic go z nią nie łączyło i wylądował w namiocie jak bezdomny, szacunek.no ale jako rozwodnik niech się cieszę ze mam z czego pisac
My sie chyba nie do konca rozumiemy , ja nie jestem tym halibutem 2.0 co pisał (On chyba mial na imie Piotrek ), ja te forum czytam co najmniej od 3 lat bo interesuje sie MMA, wiec mniej wiecej wiem co tutaj sie dzieje. Naprawdę nie jestem Halibutem serio (zapytaj się administratorów czy jest te same IP czy jestem jakims dodatkowym kontem), niestety nie bardzo jest jak to udowodnić. A co do Ciebie kim jesteś to ja to wiem i Ty tez wiesz... mozesz mnie wyzywac od petów i śmieci , uwierz nie Ty pierwszy i nie ostatni. Nie jestem w Twoim wieku zeby sie motac i zapluwac ze ktos mnie obraził i to jeszcze na forum jakims, gdzie generalnie pisza ludzie majacy za duzo wolnego czasu, z różnych wzgledów. Naprawde mozesz mnie i sto razy nazwac petem, tak kazdy moze powiedziec, tylko nie w oczy z reguly , ale prawdy to nie zmieni , nie wazne jak mocno bedziesz krzyczal.Śmieszny jesteś pecie, bez kitu.
Wiem że pierdolisz głupoty ale dla beki zapytam która komenda z jakiego miasta czy powiatu mnie przeswietliła. Rodziny nie mam, wykształcenia też nie, no ale okej okej
Konto na Cohones założyłem jak miałem 9 lat, zajebiście.
Halibut ty bity cwelu, nie pogrążaj się.
Nie komenda sprawdza ale osoba do tego upoważniona, w rejestrze osób zameldowanych po IPkomenda z jakiego miasta czy powiatu mnie przeswietliła.
My sie chyba nie do konca rozumiemy , ja nie jestem tym halibutem 2.0 co pisał (On chyba mial na imie Piotrek ), ja te forum czytam co najmniej od 3 lat bo interesuje sie MMA, wiec mniej wiecej wiem co tutaj sie dzieje. Naprawdę nie jestem Halibutem serio (zapytaj się administratorów czy jest te same IP czy jestem jakims dodatkowym kontem), niestety nie bardzo jest jak to udowodnić. A co do Ciebie kim jesteś to ja to wiem i Ty tez wiesz... mozesz mnie wyzywac od petów i śmieci , uwierz nie Ty pierwszy i nie ostatni. Nie jestem w Twoim wieku zeby sie motac i zapluwac ze ktos mnie obraził i to jeszcze na forum jakims, gdzie generalnie pisza ludzie majacy za duzo wolnego czasu, z różnych wzgledów. Naprawde mozesz mnie i sto razy nazwac petem, tak kazdy moze powiedziec, tylko nie w oczy z reguly , ale prawdy to nie zmieni , nie wazne jak mocno bedziesz krzyczal.
P.S. Sorry za bledy ale pisze na szybko i mam nadzieje ze autokorekta zrobi robote. Szczesliwego......
Więc w którym miejscu jestem zameldowany po IP? Nie musisz podawać ulicy, wystarczy że podasz miasto, wioskę. I będziemy wiedzieć czy masz rację.Nie komenda sprawdza ale osoba do tego upoważniona, w rejestrze osób zameldowanych po IP
Wiesz jaka jest roznica, ze ja wiem a Ty chcesz cos udowodnic.. dla kogos. Ok niech bedzie ja sie myle Ty masz racje . Ja nie moge podac Twoich danych... niestety. Bo jeśli to wyjdzie to będę miał po dupie . Czego nie rozumiesz.Więc w którym miejscu jestem zameldowany po IP? Nie musisz podawać ulicy, wystarczy że podasz miasto, wioskę. I będziemy wiedzieć czy masz rację.
Jakich kurwa danych idiotoWiesz jaka jest roznica, ze ja wiem a Ty chcesz cos udowodnic.. dla kogos. Ok niech bedzie ja sie myle Ty masz racje . Ja nie moge podac Twoich danych... niestety. Bo jeśli to wyjdzie to będę miał po dupie . Czego nie rozumiesz.
Ej psie kurwo sciero do szczania, dawaj przeswietl mnie teraz, szczekaj aportuj auuuu kurwoMy sie chyba nie do konca rozumiemy , ja nie jestem tym halibutem 2.0 co pisał (On chyba mial na imie Piotrek ), ja te forum czytam co najmniej od 3 lat bo interesuje sie MMA, wiec mniej wiecej wiem co tutaj sie dzieje. Naprawdę nie jestem Halibutem serio (zapytaj się administratorów czy jest te same IP czy jestem jakims dodatkowym kontem), niestety nie bardzo jest jak to udowodnić. A co do Ciebie kim jesteś to ja to wiem i Ty tez wiesz... mozesz mnie wyzywac od petów i śmieci , uwierz nie Ty pierwszy i nie ostatni. Nie jestem w Twoim wieku zeby sie motac i zapluwac ze ktos mnie obraził i to jeszcze na forum jakims, gdzie generalnie pisza ludzie majacy za duzo wolnego czasu, z różnych wzgledów. Naprawde mozesz mnie i sto razy nazwac petem, tak kazdy moze powiedziec, tylko nie w oczy z reguly , ale prawdy to nie zmieni , nie wazne jak mocno bedziesz krzyczal.
P.S. Sorry za bledy ale pisze na szybko i mam nadzieje ze autokorekta zrobi robote. Szczesliwego......
Uznajmy że jesteś pierdolonym farmazonem i dziwką która po wpierdolu od alfonsa wraca następnego dnia na kolanach do swojego pana.Uznajmy ze sie myle ze jestes taki twardy jak o tym mówisz . że kłamie i ściemniam ok nie ma problemu .Jestes zwyciezcą . Szcześliwego Nowego Roku
Tak z ciekawości. Co to za obraza, śmieć stworzony dla klimatu, pytam serio , wiem jestem boomeremśmieciu stworzony do klimatu.
Jesteś cwelem i farmazonem, nic więcej.Tak z ciekawości. Co to za obraza, śmieć stworzony dla klimatu, pytam serio , wiem jestem boomerem
Brawo TyEj psie kurwo sciero do szczania, dawaj przeswietl mnie teraz, szczekaj aportuj auuuu kurwo
Dokładnie te same słowa pisałeś, Piotruś, jak wróciłeś to jako "Arizona dream"Naprawdę nie jestem Halibutem serio (zapytaj się administratorów czy jest te same IP czy jestem jakims dodatkowym kontem),

Przecież to idiota. , SERIO!Dokładnie te same słowa pisałeś, Piotruś, jak wróciłeś to jako "Arizona dream"
![]()
Naprawde nie nazywam sie Piotrek i nie jestem Halibutem , serio .Tzn oczywiscie mozesz tak myslec tylko... To jest forum , mozna gadac rozne rzeczy , napisz mi ze jestem frajerem co udaje policjanta, ze jestem idiota co pisze na forum o tej godzinie w sylwestra, nawet nazwij mnie petem i farmazonem, to zniose, ale nie mow do mnie Piotrek, nie lubie jak ktos przekreca moje iniciały , nie dam rady z tym zyc wiec prosze Cie przestanDokładnie te same słowa pisałeś, Piotruś, jak wróciłeś to jako "Arizona dream"
![]()
Ty sie konczysz wypowiadac na moj temat juz drugi raz, no ale do trzech razy sztukaPrzecież to idiota. , SERIO!
Kurwa ale to musi siedzieć na bani że jest się takim błaznem pragnącym akceptacji w towarzystwie które go nie akceptuje, bywały różne persony na tym forum, ale ten? Ten to kurwa jest ewenement, a dlaczego nie jest akceptowany? Widać po jego kulawych podjazdach.
Ma kurewską mentalność zwykłego śmiecia, farmazona, mitomana, lamusa, wstaw tu co chcesz a będzie się zgadzać, jak to trzeba mieć najebane w głowie by wracać po takich upokorzeniach? Przecież to bije na kilometr jakimś Fasem, dorosłym chłopem uwięzionym w umyśle 14 latka który pragnie akceptacji, jest to przykre, ale za takie zachowanie jakie on prezentuje to jest zero współczucia, pogarda.
Zwykła kurwa bez honoru.
Skończyłem się wypowiadać w jego temacie bo to mu tylko daje atencję, a wniosków łeb żadnych nie wyciąga.
Przeciez ja piszę o halibucie, idioto.Ty sie konczysz wypowiadac na moj temat juz drugi raz, no ale do trzech razy sztuka

Niestety chyba troche przesadzilem , powiem tak . Panie Siedem zycze Ci Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku , niech Ci sie spełni wszystko o czym marzysz , pamietaj ze sa chwile w zyciu kiedy sie wkurwiamy ale generalnie olac to i wazne zebysmy byli sami ze soba szczesliwi, zeby patrzac w lustro widziec tam spoko goscia, tego Ci zycze , trzymaj sie i oby nastepny rok byl duzo lepszy niz poprzedni , głowa do góryPrzeciez ja piszę o halibucie, idioto.
Ty chcesz kurwa kogoś rozgrywać z taką inteligencją jaką posiadasz?
Za to ciebie kretynie nawet nie trzeba rozgrywać bo sam sobie bramki strzelasz.
Halipet Piotruś teraz :
View attachment 117681
Pozdrawiam wszystkich prócz tej kurwy i przy okazji przepraszam za kolejny, niepotrzebny syf w tym temacie, więcej nie dam się w ogóle wciągnąć w taką bezsensowną dyskusje, nawet jak mi napisze że mam 15 lat i jestem czarnuchem bo mu kolega z łiskonsin mnie przeswietlił
Jest to tak żałosne, że aż śmieszne, poważnie.
Najsztywniejszy temat w dziejach Cohones![]()
Szkoda tylko że kosztem trenera…
![]()
Trener Andrzej mesjaszem Gitones!
Któryś za nas cierpiał rany, Endrju Chryste,
wbijaj cwele ponad nami

Zastanawiam się ile mu przedłużą ten areszt. Ogolnie w Polsce to jest chuuujowa rzecz, że mogą tak przedłużać, nie jestem teraz na 100 % pewny, ale byl jakis rekordzista, co go kolo 3 lat tak trzymali.Trener nadzoruje ten temat nawet zza krat.
![]()