Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

68b421dbae0bf0bbd16feb63f777ef11.jpg
Rogal DDL :burnit:
Tyle się tu o ćpunach naczytałem, że musiałem wiaderko zmontować, buziaki:muttley:

Jak to sprawdzić?
Na rozkminke ogólnopolska w Polsce ma ktoś wołać petke by się wypowiedział czy ktoś fafał czy nie?

Ogólnie to z racji wieku powinniśmy nie poruszać takich tematów.
Zawsze myślałem, że jak ktoś był "gitem" to nie powinien używać języka więziennego na wolności.
Czyli na forum da się stwierdzić tylko, kto na pewno gitem nie był.
:roberteyeblinking:

Mój dawny znajomy, wziął jakieś gówno w pigułce, zawiesił się połowicznie, i do kogo ma pretensje? Do wszystkich tych z którymi w tamtym czasie się zadawał, tylko nie do siebie, a chłopak z dobrego domu, żarcia raczej nigdy im nie brakowało, pokaźna chata, zajebiste komputery i rowery, więc patologią tam nie wiało, a chłopak zaczął od palenia zioła z "ziomalami" choć długo miał opory by wogole zapalić, nikt się nie spodziewał że sięgnie po coś takiego co zniszczy mu łeb, poprostu mu się spodobało i eksperymentował, sięgając po co raz mocniejsze specyfiki.
Teraz z tego co wiem od znajomego, to ten o którym pisze siedzi na chacie, gra na kompie i odgraża się wszystkim znajomym że jak mu zejdzie to..... Tylko zapomniał że to gówno dostał od jakiegoś nowo poznanego kolegi z innej miejscowości którego nikt z poprzedniej grupy znajomych nie znał, miał fajna dziewczynę, perspektywy na fajne życie po rodzicach, zostało warzywko przy komputerze.
Krecik, Ty jakbyś wystąpił w jakimś talk show to byłby odcinek roku! Jak nie dekady! Uwielbiam twoje powieści! :robbie::bleed:

Jak to sprawdzić?
Na rozkminke ogólnopolska w Polsce ma ktoś wołać petke by się wypowiedział czy ktoś fafał czy nie?

Ogólnie to z racji wieku powinniśmy nie poruszać takich tematów.
90 procent gitów można kupić za dwie paczki fajek
Trzeba zrobić test : podstawić dwie paczki fajek

Albo załóżcie ogólnopolskie stowarzyszenie gitów i szamaków więziennych w skrócie ogisw to łatwo będzie zapamiętać bo grupa, która rozstawia gitów po kątach nazywa się gisw - grupa interwencyjna służby więziennej , to na wypadek jakby któryś z gitów zapomniał jak nazywało się to stowarzyszenie do którego przynależy

Pobożne życzenia. Po latach naprawdę konkretnego nadużywania dragów czy alkoholu powstają nieodwracalne zmiany w mózgu. Zmienia się osobowość. Sympatyczny rzezimieszek zmienia się w totalne ludzkie ścierwo. Nie każdy, nie zawsze, ale ryzyko jest spore.

To zaczyna siedzieć w głowie -- tyle, że ta głowa to nie jest ta sama głowa, która była kilka lat wstecz. A właśnie tylko kilka lat spokojnie może wystarczyć, żeby sobie zryć banię.
Prawdopodobnie masz rację, szczerze nie brałem nigdy niczego ani nie mam znajomych wciągających co popadnie.

Back