Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

No historia jak Krzysiek toporkiem w głowę dostał też się przewijała. Boże ile to już lat minęło. Jeszcze parę lat temu go widywałem gdzieś na ulicy to totalnie odklejony ludzi nie poznawał.
No a kto go załatwił? Chłop który już miał dość jak jego ojca haraczuje miasto.....wyciągnął toporek i pierdolnął w łeb tak , że MMA nie pomogło.....

Potem oni sobie dorabiali legendy że to komandos go tak urządził itp.....yhymm....a któryś z kolegów pomógł podczas pobytu w szpitalu ? Żaden. Któryś załatwił rehabilitację? Żaden. Dobra był, nie ma, będzie ktoś następny

Już rzadko tu bywam ale nie ukrywam że temat Andrzeja wiedziałem że wzbudzi tutaj poruszenie.

Generalnie ja wychodzę z jednego założenia. Jeśli się ktoś dorobił na ludzkiej krzywdzie czy oszustwach czy innych złych rzeczach gdzie większość osób jedzie na kredycie, ciężko pracując i płacąc podatki to mi go nie żal i tak zdrowej państwo i społeczeństwo wyglądać nie może. Oczywiście nie ma to powiązania kompletnie z Andrzejem. A jeśli są jednak udowodni że ma to tak to powinno działać. Chociaż tutaj mowa tylko o jednym incydencie ale z forum można wywnioskować że niektórzy przez życie nie szli ze wzorowym zachowaniem latami.

Myślę, że to już ten czas, żeby założyć zorganizowaną grupę przestępczą składającą się z osób z tego forum, oczywiście nie wszyscy, mocno hermetyczna grupa. Nazwa gangu do ustalenia, zakres działalności również, organizacja itd.

Parę dni nie byłem w tym temacie i 12 stron do nadrobienia :korwinlaugh::robertmakeup:

Nie będzie zapasów, bo trener Arek Kordus jest w Czerwonym Smoku, nie będzie sterydów, zostaje waciana stójka
Nie znam się na biznes planach działania klubów Mma, ale fakt faktem jak widzę takie duże kluby jak Wca czy Ankos to hm...
... no nie pachnie to zarabianiem tylko na sportowcach, albo to są po prostu prawdziwe rekiny biznesu: od małych salek z pustostanów do dużych klubów :suchykarol:

Last edited:
Myślę, że to już ten czas, żeby założyć zorganizowaną grupę przestępczą składającą się z osób z tego forum, oczywiście nie wszyscy, mocno hermetyczna grupa. Nazwa gangu do ustalenia, zakres działalności również, organizacja itd.

:roberteyeblinking:

Produkcja, dystrybucja, masturbacja. W masturbacji jestem ekspertem, więc zaklepuje tę dziedzinę dla siebie.

AI powoli ogarnia grypsere. Kryminał jak chuj

*Opowieści spod celi* to reportaż, który odkrywa brutalną rzeczywistość za kratami, gdzie członkowie gangu MMACocks Cohones przejmowali kontrolę nad więzieniem. Kamera zagląda do mrocznych zakątków cel, gdzie nowo przybyli więźniowie byli witani przez bezlitosnych członków gangu w swoisty "rytuał inicjacji". Przemoc, zastraszanie i pokaz siły to codzienność, którą muszą przetrwać nowi osadzeni, a gang ustanawia swoje własne prawa, nieuznające granic ani więziennych regulacji. To opowieść o dominacji, lojalności i brutalnych zasadach świata za kratami.

AI powoli ogarnia grypsere. Kryminał jak chuj

*Opowieści spod celi* to reportaż, który odkrywa brutalną rzeczywistość za kratami, gdzie członkowie gangu MMACocks Cohones przejmowali kontrolę nad więzieniem. Kamera zagląda do mrocznych zakątków cel, gdzie nowo przybyli więźniowie byli witani przez bezlitosnych członków gangu w swoisty "rytuał inicjacji". Przemoc, zastraszanie i pokaz siły to codzienność, którą muszą przetrwać nowi osadzeni, a gang ustanawia swoje własne prawa, nieuznające granic ani więziennych regulacji. To opowieść o dominacji, lojalności i brutalnych zasadach świata za kratami.

Spoko to ja Ci będę klientów załatwiał.

PS. Pakuj się, masz wyjazd do Białej Rawskiej.
Tylko pamiętaj że do Białej Rawskiej nigdy nie wysyłamy towaru poniżej 90 kg :beczka: Bo wiadomo :pudziaonicbyniedao: i będzie reklamacja :fjedzia:
force-star-wars.gif

Back