Risky
UFC Light Heavyweight
Nadal potrafi otworzyć zamek nie posiadając klucza.Zapasior z budowlanych Łódź jak bałuciarz. Na pewno ma sporo historii do opowiedzenia, dobrze że się stamtąd wyrwał.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nadal potrafi otworzyć zamek nie posiadając klucza.Zapasior z budowlanych Łódź jak bałuciarz. Na pewno ma sporo historii do opowiedzenia, dobrze że się stamtąd wyrwał.
No a kto go załatwił? Chłop który już miał dość jak jego ojca haraczuje miasto.....wyciągnął toporek i pierdolnął w łeb tak , że MMA nie pomogło.....No historia jak Krzysiek toporkiem w głowę dostał też się przewijała. Boże ile to już lat minęło. Jeszcze parę lat temu go widywałem gdzieś na ulicy to totalnie odklejony ludzi nie poznawał.
Nie będzie zapasów, bo trener Arek Kordus jest w Czerwonym Smoku, nie będzie sterydów, zostaje waciana stójkaRozumiem, że jak zabrakło Andrzeja to teraz poziom fizyczny w Ankosie jebnie na łeb. Bo kto teraz rozpisze i dostarczy witaminy.
A co z Alfem? Gdzie on się obraca? Pytam w kontrakcie zapasów w AnkosieNie będzie zapasów, bo trener Arek Kordus jest w Czerwonym Smoku, nie będzie sterydów, zostaje waciana stójka
Alf to już grubo poskładany (endoprotezy chyba wjechały)A co z Alfem? Gdzie on się obraca? Pytam w kontrakcie zapasów w Ankosie

Nie znam się na biznes planach działania klubów Mma, ale fakt faktem jak widzę takie duże kluby jak Wca czy Ankos to hm...Nie będzie zapasów, bo trener Arek Kordus jest w Czerwonym Smoku, nie będzie sterydów, zostaje waciana stójka

Prowadzenie strony ze streamami z Ksw www.wkurwijkawula.comMyślę, że to już ten czas, żeby założyć zorganizowaną grupę przestępczą składającą się z osób z tego forum, oczywiście nie wszyscy, mocno hermetyczna grupa. Nazwa gangu do ustalenia, zakres działalności również, organizacja itd.
Myślę, że to już ten czas, żeby założyć zorganizowaną grupę przestępczą składającą się z osób z tego forum, oczywiście nie wszyscy, mocno hermetyczna grupa. Nazwa gangu do ustalenia, zakres działalności również, organizacja itd.

Produkcja, dystrybucja, masturbacja. W masturbacji jestem ekspertem, więc zaklepuje tę dziedzinę dla siebie.Myślę, że to już ten czas, żeby założyć zorganizowaną grupę przestępczą składającą się z osób z tego forum, oczywiście nie wszyscy, mocno hermetyczna grupa. Nazwa gangu do ustalenia, zakres działalności również, organizacja itd.
Cześć druga
Tylko dla ludzi
Myślę, że to już ten czas, żeby założyć zorganizowaną grupę przestępczą składającą się z osób z tego forum, oczywiście nie wszyscy, mocno hermetyczna grupa. Nazwa gangu do ustalenia, zakres działalności również, organizacja itd.
I już z miejsca wojna z pewnym potentatem czereśnowym z Białej Rawskiej. On tego nie odpuści, będzie dociążane!Na czereśniach podobno najlepsza przebitka może tym się zająć
Ale to nie będziemy nic kupować. Trzeba przejąć rynek. Wiadomo do kogo się udamy.Na czereśniach podobno najlepsza przebitka może tym się zająć
@Brawler098 da sobie z nim radę, a my z całą resztą kompanów z piwnicy.I już z miejsca wojna z pewnym potentatem czereśnowym z Białej Rawskiej. On tego nie odpuści, będzie dociążane!
AI powoli ogarnia grypsere. Kryminał jak chuj
*Opowieści spod celi* to reportaż, który odkrywa brutalną rzeczywistość za kratami, gdzie członkowie gangu MMACocks Cohones przejmowali kontrolę nad więzieniem. Kamera zagląda do mrocznych zakątków cel, gdzie nowo przybyli więźniowie byli witani przez bezlitosnych członków gangu w swoisty "rytuał inicjacji". Przemoc, zastraszanie i pokaz siły to codzienność, którą muszą przetrwać nowi osadzeni, a gang ustanawia swoje własne prawa, nieuznające granic ani więziennych regulacji. To opowieść o dominacji, lojalności i brutalnych zasadach świata za kratami.
Solidny wpierd.l albo piwnica. Wybieraj?I już z miejsca wojna z pewnym potentatem czereśnowym z Białej Rawskiej. On tego nie odpuści, będzie dociążane!
Spoko to ja Ci będę klientów załatwiał.Produkcja, dystrybucja, masturbacja. W masturbacji jestem ekspertem, więc zaklepuje tę dziedzinę dla siebie.
Tylko pamiętaj że do Białej Rawskiej nigdy nie wysyłamy towaru poniżej 90 kgSpoko to ja Ci będę klientów załatwiał.
PS. Pakuj się, masz wyjazd do Białej Rawskiej.
Bo wiadomo
i będzie reklamacja
Dobra , przekonaliscie mnie , wchodzę w to .Na czereśniach podobno najlepsza przebitka może tym się zająć

Taki tekst w piwnicy, musi padać kilkadziesiąt razy w ciągu dnia.Dobra , przekonaliscie mnie , wchodzę w to .![]()
Nie wiem, nie byłem i nie chce sprawdzać , boję sięTaki tekst w piwnicy, musi padać kilkadziesiąt razy w ciągu dnia.

Takie też pewnie padająNie wiem, nie byłem i nie chce sprawdzać , boję się![]()