Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

Dobra Panowie skoro zbieramy sztywną ekipę i robimy ten interes z czereśniami to musimy być gotowi na lato na czas zbiorów.
Główny gracz na rynku to człowiek którego możecie znać, starczy powiedzieć że tamten drugi był lepszy w kulach i musicie zdawać sobie sprawę, że bywało że do piwnicy wchodziły 3 wielkie chłopiska w wychodził jeden. Ma też brata, też wielkie chłopisko który jak się wkurwi to nie widzi problemu w jednoosobowym gwałcie zbiorowym na mało profesjonalnych ochroniarzach.
Tylko wielkie chłopiska 90kg+ , oczywiście każdy normalny chłop ale o tym chyba nie trzeba wspominać.
Jeśli masz żonę, rodzinę albo chociaż wykazujesz zainteresowanie kobietami to ta droga kariera raczej nie jest przeznaczona tobie.
Oganizacja zapewnia wyżywienie w postaci ciasta (głównie murzynek z prodiża) oraz mleka z kanki od sąsiada (tylko musimy znaleźć sąsiada z krową).

Tylko poważne oferty

Nigdy nim nie byłem i nie mam zamiaru, tylko pracowałem chwile na jaskini z hazardem, to chyba jeszcze nie gangsterka i szybko od tego odbiłem. Śmiej się śmiej internetowy wojowniku zza klawiatury, tylko tyle możesz zrobić, nawet w oczy byś tym ludziom nie spojrzał, a jakby Ci powiedzieli, że jesteś frajerem albo zaczepili Ci kobietę to nic byś z tym nie zrobił i grzecznie przytakiwał.
Nie chcę stawać po żadnej ze stron , ale Ty też w zasadzie nie wiesz kim on jest i jak wygląda itp. Ale rozumiem twój przekaz.

Dobra Panowie skoro zbieramy sztywną ekipę i robimy ten interes z czereśniami to musimy być gotowi na lato na czas zbiorów.
Główny gracz na rynku to człowiek którego możecie znać, starczy powiedzieć że tamten drugi był lepszy w kulach i musicie zdawać sobie sprawę, że bywało że do piwnicy wchodziły 3 wielkie chłopiska w wychodził jeden. Ma też brata, też wielkie chłopisko który jak się wkurwi to nie widzi problemu w jednoosobowym gwałcie zbiorowym na mało profesjonalnych ochroniarzach.
Tylko wielkie chłopiska 90kg+ , oczywiście każdy normalny chłop ale o tym chyba nie trzeba wspominać.
Jeśli masz żonę, rodzinę albo chociaż wykazujesz zainteresowanie kobietami to ta droga kariera raczej nie jest przeznaczona tobie.
Oganizacja zapewnia wyżywienie w postaci ciasta (głównie murzynek z prodiża) oraz mleka z kanki od sąsiada (tylko musimy znaleźć sąsiada z krową).

Tylko poważne oferty
Przydałby się email do wysyłania cv , Wskazane także widełka "zarobkowe" , bo inaczej nie da to nic.

FB_IMG_1729536338849.jpg

Taki już jestem, bardzo szybko się odpalam i mam najebane pod garem przez twarde dragi, których niestety jadłem kilka gram dziennie, codziennie przez dwa/trzy lata, nie ma się co chwalić głupotą, takie są tego efekty i psychika zjebana do końca życia, do tego trzeci dzień nie jaram zioła i jestem dużo bardziej nerwowy, matka mówiła w weekend, że bluźnię co drugie słowo. Dużo mam jeszcze do poprawy i sorry za dziś, nie chciałem Cię urazić tylko się nie potrzebnie uruchomiłem i wziąłem do siebie tak jak :gabi_much_love:piszesz, kobieta mówi mi to kilka razy w tygodniu… Na szczęście mam jedną zaletę, którą wypracowałem po depresjach, próbach samobójczych i po mojej długiej metamorfozie, umiem przyznać się do błędu, przeprosić czy to na żywo czy na głupim forum, a kiedyś było to nie do pomyślenia, dobrego wieczoru.
Wiem, o co kaman bo sam jestem i po depresji i po próbie samobójczej i też kiedyś miałem krótki lont. Gratki nad pracą nad sobą.

Także nic się nie przejmuj i również przepraszam, jeśli w jakiś sposób Cię uraziłem.

Mówiłem, że na Cohones tylko miłość :gabi_much_love:

przecież prawie każda znana osoba wydaje oświadczenie o swojej niewinności ;-)

milczenie mogłoby zostać odebrane jako potwierdzenie prawdziwości oskarżeń
Jeżeli czuli potrzebę napisania czegokolwiek to mogli np. promocje na karnety zrobić albo zmianę w grafiku zajęć zamieścić

Wygląda zatem, że temat dociera do wielkiego finału, czyli admistracja dokonuje aresztowań na cohones a temat wyrok śmierci ze skutkiem natychmiastowym. Jako epitafium odejście jakiegoś forumowicza na znak protestu, poprzedzone oświadczeniem oczywiście.

Back