Salvatore Grasso
Brutaal Lightweight
Teraz trener Kościel ma na śledczaku wczasy
bo sie rozpruły jakieś tam balasy !!!
bo sie rozpruły jakieś tam balasy !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie chcę stawać po żadnej ze stron , ale Ty też w zasadzie nie wiesz kim on jest i jak wygląda itp. Ale rozumiem twój przekaz.Nigdy nim nie byłem i nie mam zamiaru, tylko pracowałem chwile na jaskini z hazardem, to chyba jeszcze nie gangsterka i szybko od tego odbiłem. Śmiej się śmiej internetowy wojowniku zza klawiatury, tylko tyle możesz zrobić, nawet w oczy byś tym ludziom nie spojrzał, a jakby Ci powiedzieli, że jesteś frajerem albo zaczepili Ci kobietę to nic byś z tym nie zrobił i grzecznie przytakiwał.
Jesteś pewien, że nic nikt nie zorganizował?Ale cieniasy z fanów mma.
Fani Buddy zrobili zjazdy pod aresztem gdzie on siedzi ,,Kamil Kamil trzymaj sie", a fani i zawodnicy Mma to co?
Przydałby się email do wysyłania cv , Wskazane także widełka "zarobkowe" , bo inaczej nie da to nic.Dobra Panowie skoro zbieramy sztywną ekipę i robimy ten interes z czereśniami to musimy być gotowi na lato na czas zbiorów.
Główny gracz na rynku to człowiek którego możecie znać, starczy powiedzieć że tamten drugi był lepszy w kulach i musicie zdawać sobie sprawę, że bywało że do piwnicy wchodziły 3 wielkie chłopiska w wychodził jeden. Ma też brata, też wielkie chłopisko który jak się wkurwi to nie widzi problemu w jednoosobowym gwałcie zbiorowym na mało profesjonalnych ochroniarzach.
Tylko wielkie chłopiska 90kg+ , oczywiście każdy normalny chłop ale o tym chyba nie trzeba wspominać.
Jeśli masz żonę, rodzinę albo chociaż wykazujesz zainteresowanie kobietami to ta droga kariera raczej nie jest przeznaczona tobie.
Oganizacja zapewnia wyżywienie w postaci ciasta (głównie murzynek z prodiża) oraz mleka z kanki od sąsiada (tylko musimy znaleźć sąsiada z krową).
Tylko poważne oferty
Do tej mega sztywnej forumowej ekipy ciężko wejść, i to ona wysyła zaproszenia, a wyjść można tylko nogami do przodu.Przydałby się email do wysyłania cv , Wskazane także widełka "zarobkowe" , bo inaczej nie da to nic.
Konkretnie wchodzi się nogami do piwnicyDo tej mega sztywnej forumowej ekipy ciężko wejść, i to ona wysyła zaproszenia, a wyjść można tylko nogami do przodu.
A wychodzi na czworakaKonkretnie wchodzi się nogami do piwnicy
Co do ,,zarobku" to nie zadawać głupich pytań!Przydałby się email do wysyłania cv , Wskazane także widełka "zarobkowe" , bo inaczej nie da to nic.
Wiem, o co kaman bo sam jestem i po depresji i po próbie samobójczej i też kiedyś miałem krótki lont. Gratki nad pracą nad sobą.Taki już jestem, bardzo szybko się odpalam i mam najebane pod garem przez twarde dragi, których niestety jadłem kilka gram dziennie, codziennie przez dwa/trzy lata, nie ma się co chwalić głupotą, takie są tego efekty i psychika zjebana do końca życia, do tego trzeci dzień nie jaram zioła i jestem dużo bardziej nerwowy, matka mówiła w weekend, że bluźnię co drugie słowo. Dużo mam jeszcze do poprawy i sorry za dziś, nie chciałem Cię urazić tylko się nie potrzebnie uruchomiłem i wziąłem do siebie tak jakpiszesz, kobieta mówi mi to kilka razy w tygodniu… Na szczęście mam jedną zaletę, którą wypracowałem po depresjach, próbach samobójczych i po mojej długiej metamorfozie, umiem przyznać się do błędu, przeprosić czy to na żywo czy na głupim forum, a kiedyś było to nie do pomyślenia, dobrego wieczoru.

Jeszcze z bykiem napisane.
Aż tak grubo ?Co do ,,zarobku" to nie zadawać głupich pytań!

Ale bazgroł. To chyba "Kościel" pisał zza krat

To chyba najostrzejszy ołówek z piórnika nie stworzył. Ale to nie wyklucza, że był to najbystrzejszy osobnik w klubieAle bazgroł. To chyba "Kościel" pisał zza krat
![]()
![]()
a co takiego jest tam nie tak?To chyba najostrzejszy ołówek z piórnika nie stworzył. Ale to nie wyklucza, że był to najbystrzejszy osobnik w klubie
Hmm jak to delikatnie ująć…sam fakt wydania takiego oświadczenia jest nie taka co takiego jest tam nie tak?
brak jakiejś informacji?
może takiej wrażliwej duszy to trzynastozgłoskowcem należy pisać?
przecież prawie każda znana osoba wydaje oświadczenie o swojej niewinności ;-)Hmm jak to delikatnie ująć…sam fakt wydania takiego oświadczenia jest nie tak
Jeżeli czuli potrzebę napisania czegokolwiek to mogli np. promocje na karnety zrobić albo zmianę w grafiku zajęć zamieścićprzecież prawie każda znana osoba wydaje oświadczenie o swojej niewinności ;-)
milczenie mogłoby zostać odebrane jako potwierdzenie prawdziwości oskarżeń
Jak każdy normalny porządny obywatel Andrzej komunikuje się zwykłymi gestami

Ładnie się bawicie, a później admin zostanie obudzony przez ABWJesteś pewien, że nic nikt nie zorganizował?
![]()

Jesteś pewien, że nic nikt nie zorganizował?
![]()

A wszystko zamykamy soczystym cwelemWygląda zatem, że temat dociera do wielkiego finału, czyli admistracja dokonuje aresztowań na cohones a temat wyrok śmierci ze skutkiem natychmiastowym. Jako epitafium odejście jakiegoś forumowicza na znak protestu, poprzedzone oświadczeniem oczywiście.