Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

dowiedziałeś się skąd zna bałuty? Tam tylko bomba i zaoranie terenu może pomóc. Chyba, ze chciał zobaczyć bałuty tylko po to, żeby utwierdzić się w przekonaniu, że nie chce żyć jak Ci ludzie, wtedy pełny szacun dla młodego.
I mówi to gość z Głowna :beczka:

Wiesz, że Bałuty są naprawdę spore i jest to zarówno Limanka, jak i np. Radogoszcz? To znaczy nie wiesz, bo byś takich bzdur nie pisał.

BTW: Ten temat to złoto, same gangsterskie opowieści, a zalążkiem trener wbijający cwele

I mówi to gość z Głowna :beczka:

Wiesz, że Bałuty są naprawdę spore i jest to zarówno Limanka, jak i np. Radogoszcz? To znaczy nie wiesz, bo byś takich bzdur nie pisał.

BTW: Ten temat to złoto, same gangsterskie opowieści, a zalążkiem trener wbijający cwele
W Głownie się tylko urodziłem i uczyłem, od razu po maturze wyjebałem za granice, czasem tam wracałem na trochę, ale nie znasz sytuacji to morda. Cała Łódź to dla mnie najgorsze miasto w Polsce, gdyby mi ktoś dał milion za darmo i kazał budować dom lub kupować mieszkanie to bym mu kazał wypierdalać, wole mieszkać 30km dalej od tego zjebanego miasta. Porównywać Głowno do Łodzi to trzeba mieć najebane, Głowno jest przynajmniej ładnie położone, dwa zalewy i wszędzie dookoła lasy, a dla mnie to jest najważniejsze, nie lubię dużych miast ani w Polsce ani na świecie i nie wyobrażam sobie mieszkać w jakimkolwiek. Szczerze pisząc to w chuju mam dzielnice Łodzi, bo jeżdżę tam tylko do Manufaktury do kina i na zakupy kilka razy w roku i to jest i tak o kilka razy za dużo :muttley:

Last edited:
Widzę Panowie, że niektórych z Was wzięło na zwierzenia i opowiadanie gangsterskich przeżyć. Ale tu was zaskoczę i te wasze historyjki są niczym w porównaniu do tego co mógłby opowiedzieć @DONTOLIVER. Chłop był w gangu obcinaczy stóp.
A Ty co możesz opowiedzieć? Zmianę w robocie, pogodę czy co na obiad zjadłeś?

Przepraszam, wróciłem wkurwiony i muszę zluzować portki, nie bierzcie tego do siebie :jon:
Screenshot 2024-10-21 at 17-44-06 public (obraz AVIF 746×512 pikseli).png

Tak dla rozładowania atmosfery, bo nerwowo się zrobiło w temacie, opowiem dowcip, wiem że to suchar i może znacie, ale pasuje do tego tematu. ,,Świeży wjeżdża pod celę. Siedzi w niej 4 na prawdę ostrych gitów. Patrzą się na niego przenikliwie i w końcu największy z nich pyta świeżego- ,,GRYPSUJESZ????''. Świeży zmieszany nie wie, o co chodzi, ale w końcu wydusza z siebie i mówi : ,,NIE ,NIGDY ŻADNEJ GRY NIE ZEPSUŁEM'' .

Tak dla rozładowania atmosfery, bo nerwowo się zrobiło w temacie, opowiem dowcip, wiem że to suchar i może znacie, ale pasuje do tego tematu. ,,Świeży wjeżdża pod celę. Siedzi w niej 4 na prawdę ostrych gitów. Patrzą się na niego przenikliwie i w końcu największy z nich pyta świeżego- ,,GRYPSUJESZ????''. Świeży zmieszany nie wie, o co chodzi, ale w końcu wydusza z siebie i mówi : ,,NIE ,NIGDY ŻADNEJ GRY NIE ZEPSUŁEM'' .

Attachments

• 32a2683d-f7be-407a-8003-6b9a79b44081.jpeg
    32a2683d-f7be-407a-8003-6b9a79b44081.jpeg
    17.1 KB · Views: 73
Czytając temat przypomniałem sobie taką historię
W stanach by dostał kulkę w łeb, żadne zapasy by nie pomogły, jebać naszą policję.

To może ten dowcip, być może z życia wzięty.
Trafia typ do celi, zamykają się za nim drzwi. Rozgląda się komu przylać żeby szacunek od razu mieć ,a stoi przed nim 3 byczków (co mogłoby być dociązanych wiadomo gdzie i wiadomo przez kogo), wymiękł trochę ale patrzy dalej, a w końcie siedzi typ. Podchodzi do niego i pyta się "A ty to kto?", ten mu "Jestemt C-WORDEM".Na to mu ten wypłacił liścia i wycedził przez zęby:-"wypad stąd, teraz ja tu jestem C-WORDEM"

Było w tej sprawie jakieś oświadczenie Różala? To ważne
Pamiętam jak zawinęli Cipka to nasz Arystoteles z Płocka wydumał, że Materla o wszystkim wcześniej wiedział i właściwie na nich czekał
Było.

ALE SŁUCHAJ JARU, WEŹ TAKI SCHEMAT NA TO, ALE TO POTEM ZNÓW BĘDZIE TO PIERDOLENIE, ŻE MÓWI TO JA, PISANKA, TRZECIOLIGOWY ZAWODNIK EMEMEJ, OSOBA WSPIERAJĄCA PUTINA I NIEWYPARZONA MORDA Z TATUAŻAMI.
JAK TE KURWY SIĘ ROZPRUŁY TO KURWA KURWY KURWAMI ZAWSZE BĘDĄ, JAK ROBILI NIELEGALNE RZECZY TO POWINNO SIĘ SIEDZIEĆ CICHO I TYLE A PEWNIE NIKT NIE WIE JAK BYŁO TYLKO PRZYKLEPAŁY JAKIEŚ BALASY COŚ, ŻEBY TRENERA A PAMIĘTASZ JAK TO BYŁO Z MATERLĄ? ALBO Z BONUSEM RPK, SERDECZNIE CIĘ PRZYJACIELU POZDRAWIAM, PAMIĘTASZ? NO WŁAŚNIE, TERAZ WSZYSCY MORDY CICHO MAJĄ JAK PRAWDA WYSZŁA I NIKT NIC NIE POWIEDZIAŁ, TAK SAMO TUTAJ, TO SĄ PEWNE SPRAWY O KTÓRYCH SIĘ NIE MÓWI

W Głownie się tylko urodziłem i uczyłem, od razu po maturze wyjebałem za granice, czasem tam wracałem na trochę, ale nie znasz sytuacji to morda. Cała Łódź to dla mnie najgorsze miasto w Polsce, gdyby mi ktoś dał milion za darmo i kazał budować dom lub kupować mieszkanie to bym mu kazał wypierdalać, wole mieszkać 30km dalej od tego zjebanego miasta. Porównywać Głowno do Łodzi to trzeba mieć najebane, Głowno jest przynajmniej ładnie położone, dwa zalewy i wszędzie dookoła lasy, a dla mnie to jest najważniejsze, nie lubię dużych miast ani w Polsce ani na świecie i nie wyobrażam sobie mieszkać w jakimkolwiek. Szczerze pisząc to w chuju mam dzielnice Łodzi, bo jeżdżę tam tylko do Manufaktury do kina i na zakupy kilka razy w roku i to jest i tak o kilka razy za dużo :muttley:
Dobra, przepraszam, że nie znam sytuacji głownowskiego gangstera. Głowno gurom.

A tak serio, po co się tak spinasz? Na Cohones tylko miłość:kis:

Było.

ALE SŁUCHAJ JARU, WEŹ TAKI SCHEMAT NA TO, ALE TO POTEM ZNÓW BĘDZIE TO PIERDOLENIE, ŻE MÓWI TO JA, PISANKA, TRZECIOLIGOWY ZAWODNIK EMEMEJ, OSOBA WSPIERAJĄCA PUTINA I NIEWYPARZONA MORDA Z TATUAŻAMI.
JAK TE KURWY SIĘ ROZPRUŁY TO KURWA KURWY KURWAMI ZAWSZE BĘDĄ, JAK ROBILI NIELEGALNE RZECZY TO POWINNO SIĘ SIEDZIEĆ CICHO I TYLE A PEWNIE NIKT NIE WIE JAK BYŁO TYLKO PRZYKLEPAŁY JAKIEŚ BALASY COŚ, ŻEBY TRENERA A PAMIĘTASZ JAK TO BYŁO Z MATERLĄ? ALBO Z BONUSEM RPK, SERDECZNIE CIĘ PRZYJACIELU POZDRAWIAM, PAMIĘTASZ? NO WŁAŚNIE, TERAZ WSZYSCY MORDY CICHO MAJĄ JAK PRAWDA WYSZŁA I NIKT NIC NIE POWIEDZIAŁ, TAK SAMO TUTAJ, TO SĄ PEWNE SPRAWY O KTÓRYCH SIĘ NIE MÓWI
Czyli było

Dobra, przepraszam, że nie znam sytuacji głownowskiego gangstera. Głowno gurom.

A tak serio, po co się tak spinasz? Na Cohones tylko miłość:kis:
Nigdy nim nie byłem i nie mam zamiaru, tylko pracowałem chwile na jaskini z hazardem, to chyba jeszcze nie gangsterka i szybko od tego odbiłem. Śmiej się śmiej internetowy wojowniku zza klawiatury, tylko tyle możesz zrobić, nawet w oczy byś tym ludziom nie spojrzał, a jakby Ci powiedzieli, że jesteś frajerem albo zaczepili Ci kobietę to nic byś z tym nie zrobił i grzecznie przytakiwał.

Nigdy nim nie byłem i nie mam zamiaru, tylko pracowałem chwile na jaskini z hazardem, to chyba jeszcze nie gangsterka i szybko od tego odbiłem. Śmiej się śmiej internetowy wojowniku zza klawiatury, tylko tyle możesz zrobić, nawet w oczy byś tym ludziom nie spojrzał, a jakby Ci powiedzieli, że jesteś frajerem albo zaczepili Ci kobietę to nic byś z tym nie zrobił i grzecznie przytakiwał.
Na początku myślałem, że faktycznie miałeś zły dzień i chyba musisz po prostu ochłonąć, ale Ty chyba masz naprawde coś z garem skoro aż tak się napinasz.

To teraz Ty wiesz jakbym się zachował w danej sytuacji? Jak to było? "Jak nie znasz sytuacji to morda?" :juanlaugh:

Dobra kończę ten offtop, bo trochę żenadę robisz. Poprzednim wpisem naprawdę nie miałem zamiaru Cię obrazić i myślałem, że będzie git, ale bierzesz wszystko za bardzo do siebie.

Ale cieniasy z fanów mma.
Fani Buddy zrobili zjazdy pod aresztem gdzie on siedzi ,,Kamil Kamil trzymaj sie", a fani i zawodnicy Mma to co?
@Risky nie chcesz coś zorganizować? :korwinlaugh::suchykarol:
Chociaż sam nie wiem kto jest gorszy: trener Andrzej od swoich patologicznych wspomnień czy Budda: jestem milionerem ale tak ogólnie to nie pamiętam co jest na mnie. Krs? Po co komu to potrzebne... Tamten koleś jakaś laskę wplatał :siuu:

Na początku myślałem, że faktycznie miałeś zły dzień i chyba musisz po prostu ochłonąć, ale Ty chyba masz naprawde coś z garem skoro aż tak się napinasz.

To teraz Ty wiesz jakbym się zachował w danej sytuacji? Jak to było? "Jak nie znasz sytuacji to morda?" :juanlaugh:

Dobra kończę ten offtop, bo trochę żenadę robisz. Poprzednim wpisem naprawdę nie miałem zamiaru Cię obrazić i myślałem, że będzie git, ale bierzesz wszystko za bardzo do siebie.
Taki już jestem, bardzo szybko się odpalam i mam najebane pod garem przez twarde dragi, których niestety jadłem kilka gram dziennie, codziennie przez dwa/trzy lata, nie ma się co chwalić głupotą, takie są tego efekty i psychika zjebana do końca życia, do tego trzeci dzień nie jaram zioła i jestem dużo bardziej nerwowy, matka mówiła w weekend, że bluźnię co drugie słowo. Dużo mam jeszcze do poprawy i sorry za dziś, nie chciałem Cię urazić tylko się nie potrzebnie uruchomiłem i wziąłem do siebie tak jak piszesz, kobieta mówi mi to kilka razy w tygodniu… Na szczęście mam jedną zaletę, którą wypracowałem po depresjach, próbach samobójczych i po mojej długiej metamorfozie, umiem przyznać się do błędu, przeprosić czy to na żywo czy na głupim forum, a kiedyś było to nie do pomyślenia, dobrego wieczoru.

Back