jd0490
UFC Heavyweight
idealny przykład jak zjebac sobie życieDorzucili mu też zarzut kierowania grupą w latach 2001-08.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
idealny przykład jak zjebac sobie życieDorzucili mu też zarzut kierowania grupą w latach 2001-08.
A do aresztu można? Bo słyszałem, że to gorsze niż więzienie, trzeba się prosić proroka o widzenia itdbędziemy wysyłać jakąś rakietę?
Może chociaż żelazna kasę mu zapełnijmy co by chłop miał na płatki owsiane i mleko w proszku
Jakieś mydło oraz lenor xd
Elooo
A do aresztu można? Bo słyszałem, że to gorsze niż więzienie, trzeba się prosić proroka o widzenia itd
Widać chęć upierdolenia trenera. Kierownicę będzie pewnie łatwiej przybić niż zabójstwo sprzed 22 lat, a czuję że pojawią się kolejne paragrafy.Dorzucili mu też zarzut kierowania grupą w latach 2001-08.
Z czapy nie dorzucili. Zaczęli się więc koledzy rozpierdalać aż miło :DDorzucili mu też zarzut kierowania grupą w latach 2001-08.
Ciekawe czy robili wspólne interesy z Arturem G., bo on też działał w tych latach.Z czapy nie dorzucili. Zaczęli się więc koledzy rozpierdalać aż miło :D
Masz racje na AŚ nie możnaA do aresztu można? Bo słyszałem, że to gorsze niż więzienie, trzeba się prosić proroka o widzenia itd

Kurwa a jak Andrzej się rozpruje i zaraz poleci Artur GCiekawe czy robili wspólne interesy z Arturem G., bo on też działał w tych latach.

Z Bastkiem pod łóżkiem...Sam zajął celę czteroosobową

Cała nowa szkoła rapu powinna być w kamieniołomach, za te barachło co "tworzą".

nie ta dzielnica, nie ta pozycja ;-)Ciekawe czy robili wspólne interesy z Arturem G., bo on też działał w tych latach.
Olivka Brasil![]()
Uwiera Ciebie sława wielkiej Olivki![]()
Zaiste to potężna artystka.
![]()

Z Łazarza do centrum nie daleko ;)nie ta dzielnica, nie ta pozycja ;-)
Bardziej by pasowało że nie ta półka.Z Łazarza do centrum nie daleko ;)
PoprawiłemCała polska szkoła rapu powinna być w kamieniołomach, za te barachło co "tworzą".
Kolego, ja tu jestem od takich statystyk22 str. , 646 odpowiedzi, 26k wyświetleń.
REEEKORD!!

Ależ kolego szanowny ja nie zamierzam wchodzić nikomu w drogę. Pełna kulturaKolego, ja tu jestem od takich statystyk![]()
Wyświetleń...
Temat roku (dopiero od 16.10)! chyba będzie pewny...
ale że to ojciec założyciel tego tematu to![]()

Nie zgodzę się tutaj. Płyty Grammatik czy Fenomen to bardzo dobry rap.Poprawiłem
No to sporo kolega tego wymienił...Nie zgodzę się tutaj. Płyty Grammatik czy Fenomen to bardzo dobry rap.

Od tego są inne działy na forum, na szybko wrzuciłem dwa przykłady.No to sporo kolega tego wymienił...![]()
Od tego są inne działy na forum, na szybko wrzuciłem dwa przykłady.

Taka wersja też krąży po poznaniu i to nie od wczoraj.„Andrzej nie płacz, zawsze możesz zostać informatorem jak kiedyś”.