Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
Żeby somsiady co mają na fabrykę na 6 obudzili się bez budzika !!A po kiego wjeżdżać nad ranem przy huku petard w tym przypadku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Żeby somsiady co mają na fabrykę na 6 obudzili się bez budzika !!A po kiego wjeżdżać nad ranem przy huku petard w tym przypadku?
wpisujcie miasta dla trenera andrzeja

Licho nie śpi, lepiej czuwać.
Dziękujemy Panie komisarzu. Trochę więcej interpunkcji, jakieś akapity i nawet dało by się to przeczytać.Witam , to Mój pierwszy post na tym forum wiem chciałem się przywitać. Dobry Wieczór ). Nie jestem z tej prawilnej łobuzerskiej strony, tylko tej bardziej niebieskiej. Czytam (a sporo , bo lubie mma) i na szczeście nie wiem czy zdajecie sobie sprawę ale o tych gangsterskich porachunkach, tym prawie ulicy (nie wszyscy zaznaczę, nie generalizuje, a i nad postem nie chce mi sie jakos pracowac), to gadacie o bandyterce jaka była jeszcze z 15 lat temu .Obecnie wyobrazcie sobie taka sytuacje (bo tak to wyglada ) Jest dwoch gosci jeden uderzy drugiego i kto ma racje kto zawinił. Ten co sobie pierwszy zrobi obdukcje i z nia pobiega to raczej wygra. Tak samo jest w tej mafii osiedlowej jaka jest u nas , bo banda wygolonych grubasow (prawda ze potrafia komus zrobic krzywde ) to nie jest jakies dla Nas zagrozenie . Te wszystkie Andrzejki ( juz niedługo, przypominam) istnieja dopóki sie o Nich nie dowiemy , a potem sie puka razem z kogutem .Oczywiscie ktos powie zawsze było tak tylko Wy chuja wiedzieliscie i mozna sie bylo tak ślizgać 20 lat . Pełna zgoda do czego zmierzam . Mowie o bandyterce sprzed 15 lat .Wtedy było naprawde cieżko sie czegos dowiedziec (tzn moze nie tyle cieżko co wymagało by to dodatkowych sił i środkow ;) ) Tylko ze teraz jest naprawde inaczej (czy wierzycie czy nie , to juz wasze sprawa ), teraz podpierdalanie tak weszlo w krew ze tu juz nie ma co zbieraxc, naprawde . Wy narzekacie na tego swiadka koronnego ale Wy nie dajcecie sobie sprawy ile dobrego to zrobilo dla ogolnie pojetego bezpieczeństwa . W kazdej mafii (osiedlowej ) znajdzie sie zawsze jakis ktos kto chciał zarobic chwile , moze miał ciezką sytuacje , zycie ogólnie, no i coś odjebał, znajdzie sie tez ktos co naprawde odjebał i chce sie wykpic , woda na młyn i tyle ;) Jezeli mozna dac spokoj jednemu niech se choduje ogórki kiszone ( jeszcze dodam ze info od takiego swiadka sie tez mocno potwierdza, to nie tak ze ktos sprzeda temat i sie wierzy na slowo, nawet jak sprzeda kilka tematow, a sa i tacy zawsze sie to weryfikuje ) a złapie sie tzw góre to chyba dobrze . Tak samo jak złapie sie goscia z trawka i gadaj skad masz , jak powie skad ma to chyba dobrze , mozna sie wspinac (tylko przyklad nie płaczcie, dla Mnie te gówno pownno byc legalne ale ciii ) . Do meritum , nie zachłystujcie sie to cała gangsterka bo Ona juz dawno odeszła , to nie lata 90,poczatek 2000, tego juz nie ma i nie wroci i dobrze a zeby nie było offtopu to Andrzej K bedzie miał teraz z tego co wiem swiety spokoj, Wszyscy za to zapłacimy ;)
Tomasz Komedna może być innego zdaniaWitam , to Mój pierwszy post na tym forum wiem chciałem się przywitać. Dobry Wieczór ). Nie jestem z tej prawilnej łobuzerskiej strony, tylko tej bardziej niebieskiej. Czytam (a sporo , bo lubie mma) i na szczeście nie wiem czy zdajecie sobie sprawę ale o tych gangsterskich porachunkach, tym prawie ulicy (nie wszyscy zaznaczę, nie generalizuje, a i nad postem nie chce mi sie jakos pracowac), to gadacie o bandyterce jaka była jeszcze z 15 lat temu .Obecnie wyobrazcie sobie taka sytuacje (bo tak to wyglada ) Jest dwoch gosci jeden uderzy drugiego i kto ma racje kto zawinił. Ten co sobie pierwszy zrobi obdukcje i z nia pobiega to raczej wygra. Tak samo jest w tej mafii osiedlowej jaka jest u nas , bo banda wygolonych grubasow (prawda ze potrafia komus zrobic krzywde ) to nie jest jakies dla Nas zagrozenie . Te wszystkie Andrzejki ( juz niedługo, przypominam) istnieja dopóki sie o Nich nie dowiemy , a potem sie puka razem z kogutem .Oczywiscie ktos powie zawsze było tak tylko Wy chuja wiedzieliscie i mozna sie bylo tak ślizgać 20 lat . Pełna zgoda do czego zmierzam . Mowie o bandyterce sprzed 15 lat .Wtedy było naprawde cieżko sie czegos dowiedziec (tzn moze nie tyle cieżko co wymagało by to dodatkowych sił i środkow ;) ) Tylko ze teraz jest naprawde inaczej (czy wierzycie czy nie , to juz wasze sprawa ), teraz podpierdalanie tak weszlo w krew ze tu juz nie ma co zbieraxc, naprawde . Wy narzekacie na tego swiadka koronnego ale Wy nie dajcecie sobie sprawy ile dobrego to zrobilo dla ogolnie pojetego bezpieczeństwa . W kazdej mafii (osiedlowej ) znajdzie sie zawsze jakis ktos kto chciał zarobic chwile , moze miał ciezką sytuacje , zycie ogólnie, no i coś odjebał, znajdzie sie tez ktos co naprawde odjebał i chce sie wykpic , woda na młyn i tyle ;) Jezeli mozna dac spokoj jednemu niech se choduje ogórki kiszone ( jeszcze dodam ze info od takiego swiadka sie tez mocno potwierdza, to nie tak ze ktos sprzeda temat i sie wierzy na slowo, nawet jak sprzeda kilka tematow, a sa i tacy zawsze sie to weryfikuje ) a złapie sie tzw góre to chyba dobrze . Tak samo jak złapie sie goscia z trawka i gadaj skad masz , jak powie skad ma to chyba dobrze , mozna sie wspinac (tylko przyklad nie płaczcie, dla Mnie te gówno pownno byc legalne ale ciii ) . Do meritum , nie zachłystujcie sie to cała gangsterka bo Ona juz dawno odeszła , to nie lata 90,poczatek 2000, tego juz nie ma i nie wroci i dobrze a zeby nie było offtopu to Andrzej K bedzie miał teraz z tego co wiem swiety spokoj, Wszyscy za to zapłacimy ;)
Za samą "twórczość muzyczną" dałbym mu 25 lat. Może być nawet z pomówienia. Nie miałbym żadnych oporów.Bonus RPK
Cała nowa szkoła rapu powinna być w kamieniołomach, za te barachło co "tworzą".Za samą "twórczość muzyczną" dałbym mu 25 lat. Może być nawet z pomówienia. Nie miałbym żadnych oporów.
Cała nowa szkoła rapu powinna być zamurowana w kamieniołomach, za te barachło co "tworzą".

Czyli teraz ma ksywkę RP6K?Tomasz Komedna może być innego zdania
Bonus RPK co przybili mu 6kg przez zeznania małego świadka koronnego
W chuj podobnych spraw można sobie przytoczyć
Weryfikacja jest taka sama jak resocjalizacja w więzieniu

Za samą "twórczość muzyczną" dałbym mu 25 lat. Może być nawet z pomówienia. Nie miałbym żadnych oporów.
Wyskakuj z sianaCzyli teraz ma ksywkę RP6K?![]()

Będzie będzie!Wyskakuj z siana
Czekam na potwierdzenie
Mój nigacz wygrał z twoim niewolnikiem
![]()

Dodałbym jeszcze "muzykę" influencerówCała nowa szkoła rapu powinna być w kamieniołomach, za te barachło co "tworzą".

Bambi, Young Leosia, Fagata, nic tylko piecyki rozpalać albo przywrócić szubienice.Dodałbym jeszcze "muzykę" influencerów![]()
i jeszcze ta gruba świnia od big mani czy jak ta locha tam wyjeBambi, Young Leosia, Fagata, nic tylko piecyki rozpalać albo przywrócić szubienice.
Przecież on pracuje w policji to jakiej składni się tutaj spodziewasz?Drogi Marcinie, cieszę się, że zabrałeś głos. Widać, że masz jakąś wiedzę w materii, którą poruszasz, ale na przyszłość zachęcam do pracy nad postem – bo, żeby zrozumieć chaos tych nieuczesanych myśli trzeba się nie lada nagłówkować, a i efekt końcowy bywa niekiedy daleki od oczekiwanego. I tak na przyszłość – jak „przychodzisz” do kogoś, to nie „witasz” nikogo. To my Ciebie możemy przywitać w naszych skromnych progach. E-maili pisanych do kogoś też tak nie zaczynajcie, rozpoczynając korespondencję ;)

To Ty byłeś tym typem co mu trzech skakało po głowie bo zdjąłeś koszulkę i krzyczałeś ze ‚kochasz zapasy’? Dwóch typów aż skręciło kostki i zabrała ich karetka a ty wstałeś ‚jak gdyby nigdy nic’ i pobiegłeś do lasu… dobrze musiałeś być nafurany!Jak ja się cieszę, że 6 lat temu na rynku Manufaktury akurat w tym miejscu nie było kamer i technicy nic nie znaleźli… Ile można dostać za skakanie trzem 20 latkom po głowach i krzyczenie, że ich zabije bez koszulki? Jakieś pół roku po tej akcji byli u mnie niebiescy w chacie i zabrali dużo rzeczy z chaty i po jakimś czasie je odzyskałem, ale serio miałem grubą akcje 1vs3 i dwóch w szpitalu w WAMie w Łodzi skończyło. Przyjechała karetka, ja uciekłem do parku i mnie złapali, bo pasowałem do rysopisu, siedziałem na dołku 24h, powiedziałem, że się pokłóciłem z dziewczyną po imprezie i poszedłem jej szukać, nie miałem żadnych śladów krwi ani uderzeń na sobie, bo używałem tylko zapasów i wróciłem do domku![]()

Olivka Brasili jeszcze ta gruba świnia od big mani czy jak ta locha tam wyje

Uwiera Ciebie sława wielkiej OlivkiEkspert
![]()

Się nie interesuj, bo kociej mordy dostanieszTo Ty byłeś tym typem co mu trzech skakało po głowie bo zdjąłeś koszulkę i krzyczałeś ze ‚kochasz zapasy’? Dwóch typów aż skręciło kostki i zabrała ich karetka a ty wstałeś ‚jak gdyby nigdy nic’ i pobiegłeś do lasu… dobrze musiałeś być nafurany!![]()