mmag
PRIDE FC Welterweight
Alibaba vs reszta świata. Czasem mam wrażenie, że czego on nie napisze, to i tak wyłapie kilka plaskaczy. ;)
Za bezsensowne przywoływanie walk AJ sprzed kilku lat i innej kategorii to akurat powinien wyłapywać soccer kicki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Alibaba vs reszta świata. Czasem mam wrażenie, że czego on nie napisze, to i tak wyłapie kilka plaskaczy. ;)
Zakaz wspominania walk sprzed dwoch/trzech lat powod- Johnson przegral
Johnson od tego czasu tak sie zmienil przeciez, zupelnie inny zawodnik
Zakaz wspominania walk sprzed dwoch/trzech lat powod- Johnson przegral
Johnson od tego czasu tak sie zmienil przeciez, zupelnie inny zawodnik
Co za argument. Davis wygrał z Machida na punkty, Bader przegrał przez KO. Bader pokonał Davisa. Jaki z tego wniosek? Takie porównania są gówno warte. Style robią walkę. Cormier to zupełnie inny zawodnik niż ci, których wymieniłeś. Zresztą, nie wiem co było gorsze dla Hendo i jego fanów. Przegrać szybko z Mousasim czy być niemiłosiernie upokarzanym i rzucanym przez prawie 15 minut walki z DC.
walka z Johnsonem może być podobna do tej z MiremTylko ,wiecie chodzi o to ,że z MIREM męczył się 15 minut i praktycznie walki nie było ,a pokonanie dziadka Hendo to nie jest takie imponujące.Nie o to że niby od nich girszy
Oby niewalka z Johnsonem może być podobna do tej z Mirem
~1.18Ciekawe jaki kurs na Cerrone będzie
Łamiesz mi serce Szejdi :/ zaufam chyba Wałujewowi z Ankosu.Jagoda wydaje się być w zasięgu w dodatku na filmiku z KSW jechał na jakieś zabiegi związane z nogą.~1.18
Nie no,jak na ufc w Krakowie postawiłem to już wyjebane miałem.W ogóle ktoś tutaj stawiał kasę na całą kartę ufc?@michi972
Tylko wiesz, żeby potem nie było płaczu w temacie z wynikami. :D
Bukmacherka powinna być zabawą - należy w to ładować wolne środki, a nie wejdzie to trudno. Najgorsze jakby to miało zabić radość z oglądania MMA.
W ogóle ktoś tutaj stawiał kasę na całą kartę ufc?

ze sto lat temu to byłoKiras w kirasówkach![]()
chciałem się szybko nachapać
w sumie to dzięki underdogom którzy są często dobrze opisani w analizach ! czytać czytać panowie !
Mając lipną sytuacje z hajsem postawiłem stówe na trzech underdogów : Jotko(2.75)+Correia(2.7)+Hester (2.18) i dobrze pamiętam co wtedy pomyślałem - a chuj tam! może wejdzie! była jeszcze Kirasówka z tej gali której nie chce mi się szukać ale było 8 waleczek chyba i jakimś cudem postawiłem na Te Hune w walce z Shogunem
tak troche historycznie sie zrobiło 

Mając lipną sytuacje z hajsem postawiłem stówe na trzech underdogów : Jotko(2.75)+Correia(2.7)+Hester (2.18) i dobrze pamiętam co wtedy pomyślałem - a chuj tam! może wejdzie!

Haha też ładnie przytuliłeś !!! ja wtedy 1600 z groszamiChłopie! Witaj w klubie! Z tym, że ja zamiast Jotki, to dałem najcudowniejszego Paleleiego!
Eh, wspomnienia. Przydałaby się na nowo taka wygrana!![]()
wysyłałem znajomym na fejsbuku bo sie troche chciałem pochwalić a teeeraz to już rutyna troche 

Na posterunku!Mariusz czuwa i zaraz nas okrzyczy![]()
HAHAHA już całkiem offtopic :D pamiętasz tą szmule co do taxy sie pakowała pod Galerią ? :D :D :D hoooooli siet!Na posterunku!
kiras ban/
Mr Clud ban/
edit: znowu nie działa. :(
9+/10HAHAHA już całkiem offtopic :D pamiętasz tą szmule co do taxy sie pakowała pod Galerią ? :D :D :D hoooooli siet!
HAHAHA już całkiem offtopic :D pamiętasz tą szmule co do taxy sie pakowała pod Galerią ? :D :D :D hoooooli siet!
Wracając do bukmacherki ktoś stawia na Belforta ? wkurwiają mnie te ciągłe kontuzje Chrisa choć propsowałem go tak teraz mam go w dupie bo licze,że Luke za jakiś czas będzie na tronie.Co gracie poza Johnsonem ?
Celiński wjedzie w niego jak czołg.Ja nie mam tyle kasy ,aby grać single poniżej 2.2 albo jakieś po 1,5 bo to gówno a nie wygrana by byłazarobilem na floydzie i mysle na co zainwestowac kase , celinskiego juz mam za 100 moze dorzuce
Celiński wjedzie w niego jak czołg.Ja nie mam tyle kasy ,aby grać single poniżej 2.2 albo jakieś po 1,5 bo to gówno a nie wygrana by była
Według mnie grzechem jest nie wejść w Bedorfa ,no niby tylko 1,10 a zawsze podbija ,Vegh raczej jest pewniakiem
Chodzi ,że przy małych sumach ,a jak na sts wygrywasz 0.88x kursCo kurwa? Grać singla poniżej 2.2 to gówno, a nie wygrana, a Bedorf po 1.10 jest zajebisty? [*]
Musisz się jeszcze dużo nauczyć :D