GroszMC
Bellator Heavyweight
Jajka pudziana mu nie smakują?O takie coś jedli
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jajka pudziana mu nie smakują?O takie coś jedli
![]()
Aż mi się była dziewczyna przypomniałaO takie coś jedli
![]()

Salceson?Aż mi się była dziewczyna przypomniała View attachment 121692

Dla zachowania analogii to pasztet bardziej pasujeSalceson?![]()

Nigdy jakoś nie wchodziłem w ten temat,ale dzisiaj dowiedziałem się,że dziewczyna ode mnie ze wsi spotyka się z jakimś znanym gościem o imieniu Akop. Wchodzę z ciekawości tutaj,a tu jest to foto i wszystko jasneO takie coś jedli
![]()

Aż mi się była dziewczyna przypomniała View attachment 121692

W pierwszej chwili przeczytałem, że tytuł to „niedojebany”, ale to tylko „niedoskonały”.Niebawem ksiazka Małego Księcia oraz duży news.

Tego jeszcze nie było, jak być pizdoo i recenzję kwiaciarni w WwaNiebawem ksiazka Małego Księcia oraz duży news.

Mordo, ale to właśnie lepiej, pomyśl sam:Przestańcie już tu pisać.
To jest wszystko bardzo niskiej jakości content o bardzo niskiego wzrostu kolesiu.
Trzeba naprawdę nisko upaść (tak na oko do 1.50m), by dalej tu coś pisać

Co ciekawe, kiedy kleszczu był wojownikiem ksw to waflował sie z elitarnymi fighterami jak Ajtuj, Kangur, Juras i Omielanczuk. Teraz Szpila wafluje się z karłem Majkiem. Czuje że Kołpaka ciągnie do lasu i zawita w gronie wspaniałych wojowników. Po odkryciu swojego JA i pokonaniu darka zlewa lub olejnika powstanie 2 część sagi: Akop - bron odwetu.Mordo, ale to właśnie lepiej, pomyśl sam:
"Karzeł wygrywa w triathlonie z normalnymi ludźmi?!" - ile to by wyświetleń wygenerowało...![]()
Akop II - Krócica OdwetuCo ciekawe, kiedy kleszczu był wojownikiem ksw to waflował sie z elitarnymi fighterami jak Ajtuj, Kangur, Juras i Omielanczuk. Teraz Szpila wafluje się z karłem Majkiem. Czuje że Kołpaka ciągnie do lasu i zawita w gronie wspaniałych wojowników. Po odkryciu swojego JA i pokonaniu darka zlewa lub olejnika powstanie 2 część sagi: Akop - bron odwetu.

Drużyna Akopa - Dwa Bukiety.Akop II - Krócica Odwetu![]()
Będziesz?Można się śmiać z Małego Księcia ale AGORA chce aby napisał drugą książkę ( o relacjach romantycznych)- wiem brzmi kosmicznie ale tak podal na IG) a jeszcze nawet premiery nie było pierwszej. 25 wrzesnia w Empiku spotkanie autorskie w cenie biletu wstępu książka. Waga cięźka literatury pięknej: Frazen, Dostojewski, Kundera , Bonano zostaną zdetronizowani? Spotkanie autorskie z pieskiem w bluzie w pieski. Tak się robi hip hop.

okMożna się śmiać z Małego Księcia
Ten ma pisać książkę na którego plecach glonik się wybił i wzbogacił a później jebnal jak zużytego kondoma?Można się śmiać z Małego Księcia ale AGORA chce aby napisał drugą książkę ( o relacjach romantycznych)- wiem brzmi kosmicznie ale tak podal na IG) a jeszcze nawet premiery nie było pierwszej. 25 wrzesnia w Empiku spotkanie autorskie w cenie biletu wstępu książka. Waga cięźka literatury pięknej: Frazen, Dostojewski, Kundera , Bonano zostaną zdetronizowani? Spotkanie autorskie z pieskiem w bluzie w pieski. Tak się robi hip hop.

Twój Akop - wafel i róże.aby napisał drugą książkę ( o relacjach romantycznych)
Combo, które rozpierdoli handel obnośny w JuracieTwój Akop - wafel i róże.
Można się śmiać z Małego Księcia
Kurwa człowiek mem. Zaręczyny po dwóch miesiącach znajomości. Cytując klasyka "każdy kiedyś ruchał gremlina".Można się śmiać z Małego Księcia ale AGORA chce aby napisał drugą książkę ( o relacjach romantycznych)- wiem brzmi kosmicznie ale tak podal na IG) a jeszcze nawet premiery nie było pierwszej. 25 wrzesnia w Empiku spotkanie autorskie w cenie biletu wstępu książka. Waga cięźka literatury pięknej: Frazen, Dostojewski, Kundera , Bonano zostaną zdetronizowani? Spotkanie autorskie z pieskiem w bluzie w pieski. Tak się robi hip hop.