Akop Szostak kończy karierę w MMA, zaczyna przygotowania do triathlonu!

Czyli to rozstanie było na pokaz, a teraz kolejna odsłona telenoweli, byle tylko coś sprzedać mediom?

Niestety atencja szybko się nie skończy, bo ludzie lubią żyć życiem innych ludzi. Jedyna szansa, że porzucą Szostaków i przeniosą się na innych.

Akop zrobił Sylwię na pieska :lol:

Przyczyny powrotu:
1. Od początku ustawka
2. Komuś się już pieniążki zaczęły kończyć
3. Meksykaniec czy tam Jamajczyk nie umie parzyć herbaty
4. Albo Akop to taki wypierdek, że do tej pory innej baby nie był w stanie ogarnąć

Przyczyny powrotu:
1. Od początku ustawkaC
4. Albo Akop to taki wypierdek, że do tej pory innej baby nie był w stanie ogarnąć
A,B,C,D prawidłowe.

Przyczyny powrotu:
1. Od początku ustawka
5. Być może krypto, a przykrywka zaczęła się cenić? Po fochach, szantażykach i negocjacjach, doszli do porozumienia?

Jeżeli to prawda to typ wydymał tysiące swoich tępych fanek, wciskając im kit o swoim idealnym związku, a teraz przyznał się do tego wspominając o latach terapii, staraniach, unikaniu się.
Albo to jakiś sposób na wzbudzenie zainteresowania i za jakiś czas znowu zacznie wrzucać patetyczne teksty i zdjęcia ze swoją ,,miłością", z którą przezwyciężył kryzys i teraz znowu może wrócić do parzenia herbaty i kwiatów co 3 dni.
Każda opcją świadczy tylko jaki to jest jebany atencjusz :pociesznymirek:

Do przewidzenia :DC:

Kurwa kleszczu, nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, szczególnie do erica river.

ODFiYzhiYCUnCy9JRxJtMGRTexMBS2NmM0tjWEdffXA-RikPDAwjIS1HLgoLDSFqNgV2Gw4LeHd2Xm1NCl9_fSUMaxtdWC5yJV5pSwteKSIlXmFLCgp3JiVYalgV

Teraz wszystko układa się w jedną całość. Dla niektórych ta wiadomość o pisaniu książki to niespodzianka jak ko Torresa na Parnasie czy zwycięstwo prze KO Edwardsa z Usmanem. Ostatnio przeglądając social media topowych psychologów/coachów XXI wieku tj. Jordana Petersona czy Daniela Kahnemana nie wspominajac o Tonnymi Robinsie zauważyłem, że niepokój czasem smutek a momentami rezygnację oni już wiedzieli , że mały książę zabiera sie do pisania i kończy się dla nich "łatwe życie". Wyrasta konkurencja i to nie byle jaka setki postów napisanych w przystępnym ale jakże uwielbianym stylu , tysiące przemyśleń odnośnie męskości, miłości, kondycji współczesnego świata , które okraszono tysiącami likeów.
Mały książe zaczynając karierę w mma od razu wskazał, że interesują go walki tylko sportowe tutaj chyba będzie podobnie jego konkurencją nie będą autorzy rodem z KSW jak Blanka Lipińska czy Martin Lewandowski a najostrzejsze umysły z dziedziny rozwoju osobistego oraz psychologii.
Ciekawi mnie o czym będzie to dzieło czy będzie to powieść totalną w stylu Bonano czy może dekalog jak wspominane " 12 prawd życiowych Petersona" a może coś w stylu " Psychologii Miłości" B.Wojciszke. Nie wiem ale wydaje mi się, że wreszcie dowiemy się jak żyć.
Ktoś spyta gdzie jest sufit małego księcia? Nie mam pojęcia ale wydaje mi się, że skoro mały książę lubi motoryzację a szczególnie markę BMW nastepny krok to współudział z głównym projektantem BMW Adrian van Hooydonk nowej sportowej BEEMKI. Zwariował świat, który mnie wychował jak rapuje TEDE.

Odkopuje. Sylwunia wafluje sie z kubanczykiem konkubinem tej blondi z donatana i startują w jakimś warshaw sore na plaży
U kołpaka zdjęcia z pizzą vs bez pizzy oraz hardcorowe treningi biegowe.
Zainteresowanie kleszczem diametralnie spadło. Myślę, że mógłby on zostać prowadzącym warshaw shore aby urozmaicić denną oprawę tego reality show.

Odkopuje. Sylwunia wafluje sie z kubanczykiem konkubinem tej blondi z donatana i startują w jakimś warshaw sore na plaży
U kołpaka zdjęcia z pizzą vs bez pizzy oraz hardcorowe treningi biegowe.
Zainteresowanie kleszczem diametralnie spadło. Myślę, że mógłby on zostać prowadzącym warshaw shore aby urozmaicić denną oprawę tego reality show.

Kto teraz ogląda reality show... w 2024 r
:benny: :confused:

• Bones
Reactions: AKK
Mały książę wybrał własną drogę będzie psim tata oraz wyda album ze zdjęciami zrobionymi przez niego z którego pieniądze przeznaczy na cele charytatywne.
Ja już nie wiem na co mam czekać:
- Start w triathlonie
- ksiazka
- album ze zdjęciami
- nowy wywiad u zurnalisty

Co z dylematy?!

A może rewanz z Koleckim możliwy?

Jakby miał coś kasy to mógłby zostać podróżnikiem i prowadzić vlog. Bo sponsorzy chyba już o nim zapomnieli?

Co się stałko z tym tematem?! Nikogo nie emocjonuje mały książę? Ostatnio dużo udziela się w mediach:
kanał zero " toksyczne relacje jak ich unikać"
jabłko adama: "rewolucja w męskim świecie między siłą a wrażliwością"
szkoda,że w mediach a nie w oktagonie;(

Co się stałko z tym tematem?! Nikogo nie emocjonuje mały książę? Ostatnio dużo udziela się w mediach:
W dupie z tym cwelem, ale szanuje za konsekwencje w trollingu.

Typ który sam siedział w jakimś dziwnym udawanym związku dla zasięgów, uczy ludzi jak unikać toksycznych relacji XD, kurwa kto tych przygłupów bierze do tych kanałów zero itd. Upadek człowieka.

Nie do końca rozumiem dlaczego taka świetna prowadząca Pani Psycholog ( bez ironii to piszę) na kanale zero nie przepyta na forum Małego Księcia co poszło nie tak w MMA, w związku i w triathlonie. Taka spowiedź rzeka coś jak Daniel Majewski u Żurnalisty. Ludzie by mogli nauczyć się czegoś , zainspirować , poznać oraz zrozumieć lepiej fotografa/psychologa/dietetyka/wykładowcę/fajtera/psiego tatę( jeśli o jakiejś roli zapomniałem najmocniej przepraszam) i może ten hejt by się zmniejszył. Jesteśmy ludźmi popełniamy błędy nawet ostatni na Octagon Live Shocker MMA Solution przyznał, że nawet on popełnił jakieś błędy w 2024 r. Potrzebujemy szczerych wywiadów coś jak ostatni wywiad Bagiego dla fansportu , w którym mówi konkretnie o Chińczyku czy Materli nie gryząc się w język. Jak rapował Pro8l3m " tylko prawda nas wyzwoli". Ja nie troluje Małego Księcia dla jasności po prostu ciekawi mnie jego fenomen gdzie co chwila wypowiada się jako ekspert skąd to się bierze? Jakie tego podłoźe?

Back