Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Cała książka w stylu generowanych przez ai wpisow na ig o byciu pokornym mensczynomPrzeczytałem że to książka o drodze do samoakceptacji nabitego sterydami jak autobus do Lichenia pielgrzymami, białoruskiego karła mieszkającego w Polsce.
Jest też coś o byciu autentycznym.
![]()
Poprawilem.Przeczytałem że to książka o drodze do samoakceptacji nabitego sterydami jak autobus do Lichenia pielgrzymami, białoruskiego karła mieszkającego w Polsce.
Jest też coś o byciu autystycznym.
![]()

Były zawodnik mma, kulturysta, trener, dietetyk, psycholog, wykładowca akademicki, autor książki a przede wszystkim... właściciel czterech jamników.
Florysta? Czy już nie?Oraz sommelier i barista herbaty.
On płodzi psy?spytałą czy planują kolejnego pieska?

Książę opowiadał, że jest pomysl wesela na Sycylii i nie zostawi piesków pojedzie z nimi busem.

Idąc tym tropem moze wezmie je w podróż poślubną.To ile on ma tych psów że musi je busem wozić?
![]()

Szpila też.Idąc tym tropem moze wezmie je w podróż poślubną.
Popek lubi to.![]()
Szpila też.

I cyk już przecenione o dwie dyszki.![]()
Niedoskonały
Ponad 2 000 000 produktów w kategoriach Książka, Muzyka, Film, Zdrowie i uroda, Zabawki, Dom i ogród, Elektronika, AGD, Sport. Dostawa 0zł do salonów.www.empik.com
Kto mu pisze te komentarzeI cyk już przecenione o dwie dyszki.

Przecenione? Ile ten papier i farba mogły kosztować?I cyk już przecenione o dwie dyszki.
Poligrafia to droga sprawa. Siedziałem w tym 17 lat więc uwierz na słowo.Przecenione? Ile ten papier i farba mogły kosztować?
Poczekam aż potanieje jeszcze o 39,99 zł i wtedy kupięI cyk już przecenione o dwie dyszki.
Ja to bym nawet zamówił, ale pod warunkiem, że kleszcz dostarczy ją osobiście (najlepiej w asyscie poczty kwiatowej)Poczekam aż potanieje jeszcze o 39,99 zł i wtedy kupię
Tylko po co? Podpórka pod drzwi?Poczekam aż potanieje jeszcze o 39,99 zł i wtedy kupię

Kto mu pisze te komentarze
Nie, ale próbuje. Podobno siedemnasty rokOn płodzi psy?![]()

Ten to jest odklejony fest 50 dni przed wigilia choinkę ubrał![]()
Akop Szostak ubrał choinkę. W sieci oburzenie
Akop Szostak nie czeka na pierwszą gwiazdkę - choinkę ubrał już teraz. Słynący z miłości do świąt zawodnik pochwalił się efektem w sieci. Co na to internauci?www.pudelek.pl
Czemu my nic nie wiemy o narzeczonej? Kurwa, kurwa, co tam się dzieje?!!!![]()

@Dawid _Ozdoba-Legenda Mordeczko, Ty zawsze masz njusy spoza oficjalnego poziomu, jak doszło do tego szybkiego narzeczeństwa? Skąd ta pani tak szybko nam Kapoka ukradła i schowałaTen to jest odklejony fest 50 dni przed wigilia choinkę ubrał
Chociaż, może lepiej tak, niż jakby miał stać w tej bramie I piwo pić![]()
???