Absurdy poprawności politycznej.

homelander-disgust.gif

liczyłem na coś więcej, niby piątek przecie

Absolutnie nie, z Polakami rodakami rozmawiać, do reszty strzelać!
Absolutnie do obu stron się zwracałem. Liczyłem po cichu na zasadniejsze wrażanie swoich racji.
:roberteyeblinking:

Bo co to za potyczka jak działa tylko z jednej strony biją.
:fjedzia:

Nie, nie, nie odbieram jako atak, luzik, ja do Ciebie też na luziku, może ta ściana tekstu dawać wrażenie emocjonalnego wpisu, ale czasami po winku :awesome: dostaję weny pisarskiej i samo pisanie sprawia mi przyjemność i tak o, wylewam myśli :lol:

Absolutnie bez żadnej spiny :tiphatb:

Spoko, z mojej strony tak samo.

Po to jest forum żeby pogadać i powymieniać poglądy.

IMG_2963.gif

@Benzi tak żebyś już nie miał żadnych wątpliwości i przeszedł w pełni na właściwą stronę mocy,
Mnie nie trzeba konwertować spokojnie :jon: :pjelen:
Moja "obrona" czy propozycję asymilacji, skupiały się tylko i wyłącznie wobec studentów która pasują do naszych nisz i zapotrzebowania, którzy reprezentują wyższy standard cywilizacyjny i aspiracyjny. A jeśli okaże się że nie, to paka, deport i nara. Ja tam nie wierze w jakieś multiculti gówna, tylko pragmatyczne podejście, nawet makiaweliczne.
to są ci umiarkowani. Ci którzy się nie wysadzają w powietrze a raczej są w pełni skoncentrowani na życiu z benefitów, do śmierci.
Umiarkowane karaluchy którzy żerują na strukturach państwa i jego zasobach, a mi chodziło o to , żeby w te struktury włączyć tych którzy się przydadzą i będą rokowali.
Ale to tylko moje pobożne czcze myśli, z tymi chujowymi elitami i przeświadczeniem światopoglądowym i kulturowym fajno polaków to pewnie się by nie udało.
Frustrujące jest to że po 89, całe wykształcone pokolenia wyjebały na zachód, mieli za friko wykształconą spoko kadrę którą włączyli w gospodarkę. Więc da się.
Choć wiadomo zdarza się patus na liście gończym w Holandii, i żeby nie było to i tak lepszy sort człowieka niż jakiś kozojebca z afryki.
Ale zmierzam do tego, że można by było w idealnym świecie zrobić coś podobnego, wykorzystać zasób ludzki wybiórczo dla rozwoju własnego kraju.
Niż przyjmować śmiecie po kolei jak leci. A jak teraz o tym myślę to najlepszym patentem, jest ściągnięcie z dogorywającego zachodu właśnie tych fal emigracji naszych.
Tylko to trzeba mieć co zaproponować w kraju.... choć uważam że gospodarka jest coraz bardziej spoko, i bezpieczeństwo to jeden z najważniejszych czynników w życiu.

To Magical otwiera ludziom oczy?

:werdum:
Znowu palisz głupa ewentualnie trolujesz, można było nie zostawiać furtki w tej ustawie, określić precyzyjnie, ale po co,
tuskowe za rok będą karać za filmiki z brudasami.

Edit: swoją drogą niezazdroszczę Twojej żonie, biedaczka wraca z pracy i gotuje obiad:

żona - hej @Mmayhem robię rosół z kurczaka

@Mmayhem - ta z kurczaka, pewnie ze świni

żona - dobra tam, na drugie robię schabowe

@Mmayhem - pokaż rachunek ze sklepu, że to schabowe

żona - co ci znowu nie pasuje?

@Mmayhem - a żona sąsiada robi zapiekankę
:lol:

Last edited:
Znowu palisz głupa ewentualnie trolujesz, można było nie zostawiać furtki w tej ustawie, określić precyzyjnie, ale po co,
Nie pisałem już co będzie?

Pisałem.

W 2027 roku w kilku krajach Europy są wybory (Polska, Włochy, Finlandia, Szwajcaria, Estonia, Grecja, Serbia, Słowacja, Hiszpania + coś w niemczech i Francji)

Dlatego wstrzymali pakt (w ogóle jak to kurwa komicznie brzmi) do czasu po wyborach.

Poczekajcie rok wtedy się zacznie zalew krajów gównem. Potem od razu przepchnięcie ustawy o cenzurze internetu i miłej zabawy pOlaczki.

He he

Edit: swoją drogą niezazdroszczę Twojej żonie, biedaczka wraca z pracy i gotuje obiad:

żona - hej @Mmayhem robię rosół z kurczaka

@Mmayhem - ta z kurczaka, pewnie ze świni

żona - dobra tam, na drugie robię schabowe

@Mmayhem - pokaż rachunek ze sklepu, że to schabowe

żona - co ci znowu nie pasuje?

@Mmayhem - a żona sąsiada robi zapiekankę
:lol:

Piję do tego że poseł Łajza zaprosił Magicala do sejmu bo marzy mu się wypłata z frikowej federacji.

To w końcu jeszcze forum o MMA?

Palisz głupa czy nie wiedziałeś?

A ustawa jest pod publiczkę, raczej zbędna, jakby nie było kodeksu karnego i potrzeba nowej ustawy żeby skazać Magicala za napierdalanie pijanej matki na streamie.

P.S.

@ninja wraca do domu:

Żona: Zrobiłam rosół z kurczaka.

@ninja : Przecież wiesz że jadam tylko wieprzowinę!
Tylko mięso niekoszerne i nie halala!

Żona: Dobra, na drugie zrobiłam schabowe.

@ninja : A czy świnia nie została przypadkiem wyhodowana za żydowskie pieniądze?

:DC:

Piję do tego że poseł Łajza zaprosił Magicala do sejmu bo marzy mu się wypłata z frikowej federacji.

To w końcu jeszcze forum o MMA?

Palisz głupa czy nie wiedziałeś?

A ustawa jest pod publiczkę, raczej zbędna, jakby nie było kodeksu karnego i potrzeba nowej ustawy żeby skazać Magicala za napierdalanie pijanej matki na streamie.

P.S.

@ninja wraca do domu:

Żona: Zrobiłam rosół z kurczaka.

@ninja : Przecież wiesz że jadam tylko wieprzowinę!
Tylko mięso niekoszerne i nie halala!

Żona: Dobra, na drugie zrobiłam schabowe.

@ninja : A czy świnia nie została przypadkiem wyhodowana za żydowskie pieniądze?

:DC:
Wgj5ZC.gif

Back