Absurdy poprawności politycznej.

homelander-disgust.gif

liczyłem na coś więcej, niby piątek przecie

Nie, nie, nie odbieram jako atak, luzik, ja do Ciebie też na luziku, może ta ściana tekstu dawać wrażenie emocjonalnego wpisu, ale czasami po winku :awesome: dostaję weny pisarskiej i samo pisanie sprawia mi przyjemność i tak o, wylewam myśli :lol:

Absolutnie bez żadnej spiny :tiphatb:

Spoko, z mojej strony tak samo.

Po to jest forum żeby pogadać i powymieniać poglądy.

IMG_2963.gif

@Benzi tak żebyś już nie miał żadnych wątpliwości i przeszedł w pełni na właściwą stronę mocy,
Mnie nie trzeba konwertować spokojnie :jon: :pjelen:
Moja "obrona" czy propozycję asymilacji, skupiały się tylko i wyłącznie wobec studentów która pasują do naszych nisz i zapotrzebowania, którzy reprezentują wyższy standard cywilizacyjny i aspiracyjny. A jeśli okaże się że nie, to paka, deport i nara. Ja tam nie wierze w jakieś multiculti gówna, tylko pragmatyczne podejście, nawet makiaweliczne.
to są ci umiarkowani. Ci którzy się nie wysadzają w powietrze a raczej są w pełni skoncentrowani na życiu z benefitów, do śmierci.
Umiarkowane karaluchy którzy żerują na strukturach państwa i jego zasobach, a mi chodziło o to , żeby w te struktury włączyć tych którzy się przydadzą i będą rokowali.
Ale to tylko moje pobożne czcze myśli, z tymi chujowymi elitami i przeświadczeniem światopoglądowym i kulturowym fajno polaków to pewnie się by nie udało.
Frustrujące jest to że po 89, całe wykształcone pokolenia wyjebały na zachód, mieli za friko wykształconą spoko kadrę którą włączyli w gospodarkę. Więc da się.
Choć wiadomo zdarza się patus na liście gończym w Holandii, i żeby nie było to i tak lepszy sort człowieka niż jakiś kozojebca z afryki.
Ale zmierzam do tego, że można by było w idealnym świecie zrobić coś podobnego, wykorzystać zasób ludzki wybiórczo dla rozwoju własnego kraju.
Niż przyjmować śmiecie po kolei jak leci. A jak teraz o tym myślę to najlepszym patentem, jest ściągnięcie z dogorywającego zachodu właśnie tych fal emigracji naszych.
Tylko to trzeba mieć co zaproponować w kraju.... choć uważam że gospodarka jest coraz bardziej spoko, i bezpieczeństwo to jeden z najważniejszych czynników w życiu.

To Magical otwiera ludziom oczy?

:werdum:
Znowu palisz głupa ewentualnie trolujesz, można było nie zostawiać furtki w tej ustawie, określić precyzyjnie, ale po co,
tuskowe za rok będą karać za filmiki z brudasami.

Edit: swoją drogą niezazdroszczę Twojej żonie, biedaczka wraca z pracy i gotuje obiad:

żona - hej @Mmayhem robię rosół z kurczaka

@Mmayhem - ta z kurczaka, pewnie ze świni

żona - dobra tam, na drugie robię schabowe

@Mmayhem - pokaż rachunek ze sklepu, że to schabowe

żona - co ci znowu nie pasuje?

@Mmayhem - a żona sąsiada robi zapiekankę
:lol:

Last edited:
Znowu palisz głupa ewentualnie trolujesz, można było nie zostawiać furtki w tej ustawie, określić precyzyjnie, ale po co,
Nie pisałem już co będzie?

Pisałem.

W 2027 roku w kilku krajach Europy są wybory (Polska, Włochy, Finlandia, Szwajcaria, Estonia, Grecja, Serbia, Słowacja, Hiszpania + coś w niemczech i Francji)

Dlatego wstrzymali pakt (w ogóle jak to kurwa komicznie brzmi) do czasu po wyborach.

Poczekajcie rok wtedy się zacznie zalew krajów gównem. Potem od razu przepchnięcie ustawy o cenzurze internetu i miłej zabawy pOlaczki.

He he

Edit: swoją drogą niezazdroszczę Twojej żonie, biedaczka wraca z pracy i gotuje obiad:

żona - hej @Mmayhem robię rosół z kurczaka

@Mmayhem - ta z kurczaka, pewnie ze świni

żona - dobra tam, na drugie robię schabowe

@Mmayhem - pokaż rachunek ze sklepu, że to schabowe

żona - co ci znowu nie pasuje?

@Mmayhem - a żona sąsiada robi zapiekankę
:lol:

Piję do tego że poseł Łajza zaprosił Magicala do sejmu bo marzy mu się wypłata z frikowej federacji.

To w końcu jeszcze forum o MMA?

Palisz głupa czy nie wiedziałeś?

A ustawa jest pod publiczkę, raczej zbędna, jakby nie było kodeksu karnego i potrzeba nowej ustawy żeby skazać Magicala za napierdalanie pijanej matki na streamie.

P.S.

@ninja wraca do domu:

Żona: Zrobiłam rosół z kurczaka.

@ninja : Przecież wiesz że jadam tylko wieprzowinę!
Tylko mięso niekoszerne i nie halala!

Żona: Dobra, na drugie zrobiłam schabowe.

@ninja : A czy świnia nie została przypadkiem wyhodowana za żydowskie pieniądze?

:DC:

Piję do tego że poseł Łajza zaprosił Magicala do sejmu bo marzy mu się wypłata z frikowej federacji.

To w końcu jeszcze forum o MMA?

Palisz głupa czy nie wiedziałeś?

A ustawa jest pod publiczkę, raczej zbędna, jakby nie było kodeksu karnego i potrzeba nowej ustawy żeby skazać Magicala za napierdalanie pijanej matki na streamie.

P.S.

@ninja wraca do domu:

Żona: Zrobiłam rosół z kurczaka.

@ninja : Przecież wiesz że jadam tylko wieprzowinę!
Tylko mięso niekoszerne i nie halala!

Żona: Dobra, na drugie zrobiłam schabowe.

@ninja : A czy świnia nie została przypadkiem wyhodowana za żydowskie pieniądze?

:DC:
Wgj5ZC.gif

Back