Uller
Bellator Heavyweight
ci ludzie nie potrafią wkrętarki obsłużyć, mają problem często na schodach automatycznych
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ci ludzie nie potrafią wkrętarki obsłużyć, mają problem często na schodach automatycznych
Nie ma jeszcze tematu Civil War Ireland!?!?
Niestety, to się wiąże bezpośrednio z kolonialną przeszłością Polski więc to będzie naturalny, niesterowany przez nikogo proces![]()
No już bez przesady, naiwność też powinna mieć jakieś granice
Co chwilę słyszymy, że choćby w Polsce łapią grupy przemytników przewożących murzynów przez Polskę, normalnie w biały dzień zorganizowane grupy tym sterują na naszych oczach, a Ty będziesz się upierał, że murzyn wsiadł w Sudanie do pontonu i sobie dopłynął do Irlandii?![]()

Podejrzewam ze nie tylko najechałeś kursorem na napis "ignoruj" ale nawet w niego kliknąłeś :)
Czyli nic nie zrobiłeś?Podejrzewam ze nie tylko najechałeś kursorem na napis "ignoruj" ale nawet w niego kliknąłeś :)

nie wiem o czym mowisz, i moze dokładnie dlatego jest mi dobrze :)Czyli nic nie zrobiłeś?
Dziwne, dzieją się tu rzeczy na tym forum, o których nawet Ty nie masz pojęcia, widzę![]()
nie wiem o czym mowisz, i moze dokładnie dlatego jest mi dobrze :)

Dokładnie nad tym postem był post zelaznego dzejsona. Avek i nick były widoczne ale treść ukryta, dlatego napisałem szyderczo Twój tekst o tym ignorze i banie żeby wykazać, że ta opcja jednak nie działa jak powinna."dajcie mu ignora, to jak ban z waszej perspektywy"![]()

A wyjebiesz gościa w końcu za KOLEJNE multi czy boli mostek?nie wiem o czym mowisz, i moze dokładnie dlatego jest mi dobrze :)

przecież to multi jest tutaj redaktoremA wyjebiesz gościa w końcu za KOLEJNE multi czy boli mostek?
![]()

Ooo nowe słowo do scrabble.alfanerd.
w moim wieku to wszystko boli :)boli mostek
remont maA wyjebiesz gościa w końcu za KOLEJNE multi czy boli mostek?
![]()

Ostatnia szansa dla nich, ale służby pewnie to zduszą, a za rok 5x więcej nachodźców.
I Ty chciałeś bić ruskich jak upośledzony żelazny Cię robi. Chłopie.w moim wieku to wszystko boli :)

Dobra, BASTA!Ooo nowe słowo do scrabble.
Inne nowe na "a", to agronauta, i to lepiej mnie ostatnio opisuje.
w moim wieku to wszystko boli :)
Chłopie, tak po taniości? :)I Ty chciałeś bić ruskich jak upośledzony żelazny Cię robi. Chłopie.
![]()
Dobra, BASTA!
Chłopie, tak po taniości? :)
W twojej relacji z babą to ty jesteś ten upierdliwy?Nie masz jeszcze tego guzika z napisem "sprawczość"?
Ja jestem ten sprawczy.W twojej relacji z babą to ty jesteś ten upierdliwy?

@Miskatonic bardziejJa jestem ten sprawczy.
![]()