Absurdy poprawności politycznej.

ci ludzie nie potrafią wkrętarki obsłużyć, mają problem często na schodach automatycznych
6502.jpg

Niestety, to się wiąże bezpośrednio z kolonialną przeszłością Polski więc to będzie naturalny, niesterowany przez nikogo proces :awesome:
No już bez przesady, naiwność też powinna mieć jakieś granice :lol:

Co chwilę słyszymy, że choćby w Polsce łapią grupy przemytników przewożących murzynów przez Polskę, normalnie w biały dzień zorganizowane grupy tym sterują na naszych oczach, a Ty będziesz się upierał, że murzyn wsiadł w Sudanie do pontonu i sobie dopłynął do Irlandii? :korwinwhat:

Bardzo dobre.

nie wiem o czym mowisz, i moze dokładnie dlatego jest mi dobrze :)
:śmiech:

Ludzie drodzy, a taki miałeś być alfanerd.

"dajcie mu ignora, to jak ban z waszej perspektywy" :beczka:
Dokładnie nad tym postem był post zelaznego dzejsona. Avek i nick były widoczne ale treść ukryta, dlatego napisałem szyderczo Twój tekst o tym ignorze i banie żeby wykazać, że ta opcja jednak nie działa jak powinna.

Nadążamy? Dobrze.

Po chwili zobaczyłem, że ten post polajkowałeś i kiedy do niego wróciłem to już tego wyżej od żelaznego dzejsona nie było, nie ma ich też w innych tematach, w których był dla mnie nadal widoczny, jak, np. "seriale".

Nadążamy? Dobrze.

Pomyślałem, że tym lajkiem dałeś znać, że w końcu się wziąłeś do roboty i to naprawiłeś...

...ale jednak nie, o naiwny ja, samo się musiało naprawić :śmiech:

Back