Absurdy poprawności politycznej.

:juanlaugh: chyba od Ciebie.
@Miskatonic to ty mi teraz nie ruszaj, on juz zostal administratorem własnego feedu! :)
Ja tez mam paru w ignorze.

Teraz pora na ciebie!
SZPpx7A.png

:śmiech:

Ludzie drodzy, a taki miałeś być alfanerd.

Dokładnie nad tym postem był post zelaznego dzejsona. Avek i nick były widoczne ale treść ukryta, dlatego napisałem szyderczo Twój tekst o tym ignorze i banie żeby wykazać, że ta opcja jednak nie działa jak powinna.

Nadążamy? Dobrze.

Po chwili zobaczyłem, że ten post polajkowałeś i kiedy do niego wróciłem to już tego wyżej od żelaznego dzejsona nie było, nie ma ich też w innych tematach, w których był dla mnie nadal widoczny, jak, np. "seriale".

Nadążamy? Dobrze.

Pomyślałem, że tym lajkiem dałeś znać, że w końcu się wziąłeś do roboty i to naprawiłeś...

...ale jednak nie, o naiwny ja, samo się musiało naprawić :śmiech:
zgłaszałem to do @Dzihados dawno temu jako błąd forum.
Masz jakiegoś typa w ignorze, a i tak wyświetlają się jego ukryte posty (z treścią ukrytą) mam tak cały czas z mitomanem krzakiem.
Co ciekawe nawet tematy podbijane tak są, widzę że nowy post wchodzę, a tam ostatni post to ten ignorowany.

:stevecarell:

zgłaszałem to do @Dzihados dawno temujako błąd.
masz jakiegoś typa w ignorze, a i tak wyświetlają się jego ukryte posty (z treścią ukrytą) mam tak cały czas z mitomanem krzakiem.
Co ciekawe nawet tematy podbijane tak są, widzę że nowy post wchodzę, a tam ostatni post to ten ignorowany.

To juz kwestia jakiegoś buga w silniku, moze przy aktualizacji softu to poprawią.

.

O właśnie, to jest najbardziej wkurwiające bo zasiadasz do forum, widzisz 5 swoich ulubionych tematów pogrubionych, otwierasz popcorn a tu w każdym post krzaka albo zelaznegoczopka :usunto:

O właśnie, to jest najbardziej wkurwiające bo zasiadasz do forum, widzisz 5 swoich ulubionych tematów pogrubionych, otwierasz popcorn a tu w każdym post krzaka albo zelaznegoczopka :usunto:
mam taką teorie że ignor działa poprawnie jeśli 2 osoby mają się w worze wzajemnie (wiem że mitoman mnie czyta bo daje lajki czasem) i dość często bywał spokój że nie widziałem jego postów ale od jakiegoś czasu znowu wkurwia.

No już bez przesady, naiwność też powinna mieć jakieś granice :lol:

Co chwilę słyszymy, że choćby w Polsce łapią grupy przemytników przewożących murzynów przez Polskę, normalnie w biały dzień zorganizowane grupy tym sterują na naszych oczach, a Ty będziesz się upierał, że murzyn wsiadł w Sudanie do pontonu i sobie dopłynął do Irlandii?

:mamedwhat:

Przecież nie mówię że nie ma przemytników ludzi bo byli, są i będą.

Pontony też należą do nich.

Nikt tego nie neguje ale ta wrzutka że fundacja Sorosa i Rockefellera wspiera Murzynów mieszkających w Polsce ma dowodzić że opłacają im też drogę do Europy?

Zaraz Cię zacznę podejrzewać o udział w tych grupach... a bardzo podejrzliwy jestem...

IMG_5273.gif

Czekam na dalsze info o powiązaniach polskich patriotów ze stadionów z Żydami i Ukraińcami.

:corn:

:mamedwhat:

Przecież nie mówię że nie ma przemytników ludzi bo byli, są i będą.

Pontony też należą do nich.

Nikt tego nie neguje ale ta wrzutka że fundacja Sorosa i Rockefellera wspiera Murzynów mieszkających w Polsce ma dowodzić że opłacają im też drogę do Europy?
Dokładnie tak, dlaczego tak Cię to dziwi?
A o tym pontonie to tak napisałeś i pytałeś "tzn." jakbyś nie mógł tych rzeczy powiązać ze sobą, a przecież są jasne i czytelne.
View attachment 149352

Czekam na dalsze info o powiązaniach polskich patriotów ze stadionów z Żydami i Ukraińcami.

:corn:
Ja nie z tych więc mnie tym nie zabijesz.
Bardzo dobrze wiem o tym co wkleiłeś, ani mi brew nie drgnęła... w przeciwieństwie do Twojej na wieść o tym, że żydzi też w tym maczają palce... :fjedzia:

Dokładnie tak, dlaczego tak Cię to dziwi?
A o tym pontonie to tak napisałeś i pytałeś "tzn." jakbyś nie mógł tych rzeczy powiązać ze sobą, a przecież są jasne i czytelne.

W sensie tej logistyki?

Akurat zarobiony byłem i mogłem coś źle zrozumieć bo sądziłem że o logistykę pomocy Murzynom już na miejscu chodzi, tym przecież zajmują się te fundacje.

Ja nie z tych więc mnie tym nie zabijesz.
Bardzo dobrze wiem o tym co wkleiłeś, ani mi brew nie drgnęła... w przeciwieństwie do Twojej na wieść o tym, że żydzi też w tym maczają palce...

Nie drgnęła?

Najzdrowsza tkanka społeczna bierze pieniądze od Żydów za przemyt kolorowych?

A potem straszą Żydami i kolorowymi, a Żydzi znowu im płacą żeby przemycali coraz więcej kolorowych ..

Coś jak perpetum mobile …

:antonio:

W sensie tej logistyki?

Akurat zarobiony byłem i mogłem coś źle zrozumieć bo sądziłem że o logistykę pomocy Murzynom już na miejscu chodzi, tym przecież zajmują się te fundacje.

Nie drgnęła?

Najzdrowsza tkanka społeczna bierze pieniądze od Żydów za przemyt kolorowych?

A potem straszą Żydami i kolorowymi, a Żydzi znowu im płacą żeby przemycali coraz więcej kolorowych ..

Coś jak perpetum mobile …

:antonio:
Zacząłem Ci odpisywać w trakcie seansu Mortala ale przerwałem bo oglądałem.
Teraz wróciłem i zacząłem czytać jeszcze raz i skasowałem wszystko.
Nie wiem czy jest sens bo przez internet nie przekażę Ci tego co myślę i kim jestem.

Zresztą teraz odpuszczę bo już kilka ścian tekstu skasowałem bo czuję wewnętrzną żenadę pisząc takie rzeczy.
Jestem pewny, że gdybyś poznał mnie osobiście to zrozumiałbyś mój punkt widzenia i nigdy więcej nie wrzuciłbyś mnie do żadnej szufladki :lol:

Kibole przerzucający murzynów do Polski (lub przez Polskę) za 100 zł. na mefedron mieliby wywrócić mój światopogląd? :beczka:

Żeby nie było, że próbuję Cię obrazić czy jakkolwiek umniejszyć.
Właśnie dlatego nie chcę takich rzeczy pisać w necie. Spotkamy się kiedyś w realu i pogadamy to wszystko zrozumiesz i resztę życia przeżyjesz w smutku i samotności :mamed:

ByOSWA.gif

Zrozumiesz wtedy, że między Wami chodzą ludzie w ogóle nieklasyfikowalni... albo gorzej... :lesnarhappy:

View attachment 149397

Pierdolony żydowski matrix i czarni studenci !
Wiesz jak to jest.
W dyskusji internetowej tak sobie właśnie wyobrażasz każdego kto nie zgadza się z Twoją wizją świata.

W świecie realnym rozmawiasz z takimi ludźmi na co dzień i nawet o tym nie wiesz, pewnie nawet ich podziwiasz za to jakimi ludźmi są i według jakich kryteriów prowadzą swoje codzienne życie, a oni patrzą na Ciebie z politowaniem i sympatią jaką się obdarza dziecko odkrywające meandry świata ponieważ posmakowali w życiu czegoś więcej niż teorii o miłości.

Patrzą się w Twoje puste oczy i przytakują na to co chcesz usłyszeć bo na co im naciąganki z dzieciakami, kiedy życie nie obraca się wokół teorii przekazywanych przez internet czy tvn, a wokół pewnych cech charakteru, które są wypracowane i ułożone według odpowiedniej hierarchii i oceny sytuacji odpowiedniej do podanej sytuacji, niezależnie od tego czy będzie to dobrze odebrane czy może nie. Niezależnie od jakiejkolwiek ideologii.

Są ludzie, którzy rozumieją co jest w życiu najważniejsze i co trzeba z tym zrobić ponieważ poznali coś więcej niż miłość do mamy i są ludzie, którzy się nasłuchali i naoglądali, a później powtarzają ukształtowane bajeczki, które mogą się sprawdzić jedynie na Cartoon Network (wiem bo oglądałem jak byłem dzieckiem) :fjedzia:

No cóż więcej rzec? Życie toczy się dalej, jedni zabezpieczają przyszłość kolejnych pokoleń swoich bezpośrednich potomków, a inni toczą wewnętrzne wojny moralne za każdym razem jak obejrzą łzawy film na Netflixie :śmiech:

:jjsmile:

Wiesz jak to jest.
W dyskusji internetowej tak sobie właśnie wyobrażasz każdego kto nie zgadza się z Twoją wizją świata.

W świecie realnym rozmawiasz z takimi ludźmi na co dzień i nawet o tym nie wiesz, pewnie nawet ich podziwiasz za to jakimi ludźmi są i według jakich kryteriów prowadzą swoje codzienne życie, a oni patrzą na Ciebie z politowaniem i sympatią jaką się obdarza dziecko odkrywające meandry świata ponieważ posmakowali w życiu czegoś więcej niż teorii o miłości.

Patrzą się w Twoje puste oczy i przytakują na to co chcesz usłyszeć bo na co im naciąganki z dzieciakami, kiedy życie nie obraca się wokół teorii przekazywanych przez internet czy tvn, a wokół pewnych cech charakteru, które są wypracowane i ułożone według odpowiedniej hierarchii i oceny sytuacji odpowiedniej do podanej sytuacji, niezależnie od tego czy będzie to dobrze odebrane czy może nie. Niezależnie od jakiejkolwiek ideologii.

Są ludzie, którzy rozumieją co jest w życiu najważniejsze i co trzeba z tym zrobić ponieważ poznali coś więcej niż miłość do mamy i są ludzie, którzy się nasłuchali i naoglądali, a później powtarzają ukształtowane bajeczki, które mogą się sprawdzić jedynie na Cartoon Network (wiem bo oglądałem jak byłem dzieckiem) :fjedzia:

No cóż więcej rzec? Życie toczy się dalej, jedni zabezpieczają przyszłość kolejnych pokoleń swoich bezpośrednich potomków, a inni toczą wewnętrzne wojny moralne za każdym razem jak obejrzą łzawy film na Netflixie :śmiech:

:jjsmile:
To nie en garde, tylko dobry memix i autoironia na zbiór tematów i wypowiedzi które Nam się nawarstwiły. Lepiej się śmiać niż płakać wobec rzeczywistości.
Rozumiem tę perspektywę i zgadzam się, że ludzie w realnym życiu są dużo bardziej złożeni niż ich internetowe poglądy.
Wiem też, że ciężko czasem wyrazić swoje zdanie, jak piszesz post wyżej. Tym bardziej więc odgórna ocena drugiego człowieka bywa drogą na skróty i formą ignorancji, której, jak również zauważyłeś, warto unikać. Dlatego mam nadzieje że ta duża liczba osób która patrzy się tymi pustymi oczyma przez pryzmat dziecięcego zacięcia wobec świata jednak kiedyś przejrzy na oczy, i będzie mogła śmiało dołączyć, do tych którym to się udało.

Tymczasem pozostają memy i walka z systemem na wesoło :żeco::mjsmile:

To nie en garde, tylko dobry memix i autoironia na zbiór tematów i wypowiedzi które Nam się nawarstwiły. Lepiej się śmiać niż płakać wobec rzeczywistości.
Rozumiem tę perspektywę i zgadzam się, że ludzie w realnym życiu są dużo bardziej złożeni niż ich internetowe poglądy.
Wiem też, że ciężko czasem wyrazić swoje zdanie, jak piszesz post wyżej. Tym bardziej więc odgórna ocena drugiego człowieka bywa drogą na skróty i formą ignorancji, której, jak również zauważyłeś, warto unikać. Dlatego mam nadzieje że ta duża liczba osób która patrzy się tymi pustymi oczyma przez pryzmat dziecięcego zacięcia wobec świata jednak kiedyś przejrzy na oczy, i będzie mogła śmiało dołączyć, do tych którym to się udało.

Tymczasem pozostają memy i walka z systemem na wesoło :żeco::mjsmile:
Bardzo ładnie. Rozsądnie i wyważenie, nie dałeś się sprowokować tymi subtelnymi szpileczkami :awesome:

:penn:

Zacząłem Ci odpisywać w trakcie seansu Mortala ale przerwałem bo oglądałem.
Teraz wróciłem i zacząłem czytać jeszcze raz i skasowałem wszystko.
Nie wiem czy jest sens bo przez internet nie przekażę Ci tego co myślę i kim jestem.

Zresztą teraz odpuszczę bo już kilka ścian tekstu skasowałem bo czuję wewnętrzną żenadę pisząc takie rzeczy.
Jestem pewny, że gdybyś poznał mnie osobiście to zrozumiałbyś mój punkt widzenia i nigdy więcej nie wrzuciłbyś mnie do żadnej szufladki :lol:

Kibole przerzucający murzynów do Polski (lub przez Polskę) za 100 zł. na mefedron mieliby wywrócić mój światopogląd? :beczka:

Żeby nie było, że próbuję Cię obrazić czy jakkolwiek umniejszyć.
Właśnie dlatego nie chcę takich rzeczy pisać w necie. Spotkamy się kiedyś w realu i pogadamy to wszystko zrozumiesz i resztę życia przeżyjesz w smutku i samotności :mamed:

ByOSWA.gif

Zrozumiesz wtedy, że między Wami chodzą ludzie w ogóle nieklasyfikowalni... albo gorzej... :lesnarhappy:

Andrzej, luz.

Nikogo nie wrzucam do szufladki, przecież śmieszkuje z tymi kibolami.

Odbierasz chyba (bo właśnie gadamy przez net więc tak naprawdę nie wiadomo) to niepotrzebnie jako atak.

Możesz mnie nazwać symetrystą ale nie pasuje mi funkcjonowanie w bańce informacyjnej i jak pojawia się jakaś nadająca ton w danej chwili narracja to nie przyjmuję tego z otwartymi ramionami.

Może nie mam racji, może trzeba mi otworzyć oczy

:fjedzia:

Czekam na drugiego grilla, zawsze Polakom dobrze się gada przy wódeczce, nawet o reptilianach …

:wink:

Andrzej, luz.

Nikogo nie wrzucam do szufladki, przecież śmieszkuje z tymi kibolami.

Odbierasz chyba (bo właśnie gadamy przez net więc tak naprawdę nie wiadomo) to niepotrzebnie jako atak.

Możesz mnie nazwać symetrystą ale nie pasuje mi funkcjonowanie w bańce informacyjnej i jak pojawia się jakaś nadająca ton w danej chwili narracja to nie przyjmuję tego z otwartymi ramionami.

Może nie mam racji, może trzeba mi otworzyć oczy

:fjedzia:

Czekam na drugiego grilla, zawsze Polakom dobrze się gada przy wódeczce, nawet o reptilianach …

:wink:
Nie, nie, nie odbieram jako atak, luzik, ja do Ciebie też na luziku, może ta ściana tekstu dawać wrażenie emocjonalnego wpisu, ale czasami po winku :awesome: dostaję weny pisarskiej i samo pisanie sprawia mi przyjemność i tak o, wylewam myśli :lol:

Absolutnie bez żadnej spiny :tiphatb:

Back