Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Absolutnie nie, z Polakami rodakami rozmawiać, do reszty strzelać!![]()
liczyłem na coś więcej, niby piątek przecie
Absolutnie do obu stron się zwracałem. Liczyłem po cichu na zasadniejsze wrażanie swoich racji.Absolutnie nie, z Polakami rodakami rozmawiać, do reszty strzelać!

Nie, nie, nie odbieram jako atak, luzik, ja do Ciebie też na luziku, może ta ściana tekstu dawać wrażenie emocjonalnego wpisu, ale czasami po winkudostaję weny pisarskiej i samo pisanie sprawia mi przyjemność i tak o, wylewam myśli
Absolutnie bez żadnej spiny![]()
niby cool ale żyda musiał wrzucićSpoko, z mojej strony tak samo.
Po to jest forum żeby pogadać i powymieniać poglądy.
View attachment 149418

Absolutnie do obu stron się zwracałem. Liczyłem po cichu na zasadniejsze wrażanie swoich racji.
Bo co to za potyczka jak działa tylko z jednej strony biją.
cwana ruda podkurwa ładną piłkę zagrała, co za chuj do szczania

Mnie nie trzeba konwertować spokojnie@Benzi tak żebyś już nie miał żadnych wątpliwości i przeszedł w pełni na właściwą stronę mocy,

Umiarkowane karaluchy którzy żerują na strukturach państwa i jego zasobach, a mi chodziło o to , żeby w te struktury włączyć tych którzy się przydadzą i będą rokowali.to są ci umiarkowani. Ci którzy się nie wysadzają w powietrze a raczej są w pełni skoncentrowani na życiu z benefitów, do śmierci.
Znowu palisz głupa ewentualnie trolujesz, można było nie zostawiać furtki w tej ustawie, określić precyzyjnie, ale po co,To Magical otwiera ludziom oczy?
![]()

MhmMożesz mnie nazwać symetrystą

Nie pisałem już co będzie?Znowu palisz głupa ewentualnie trolujesz, można było nie zostawiać furtki w tej ustawie, określić precyzyjnie, ale po co,
tuskowe za rok będą karać za filmiki z brudasami.
Pisałem.
W 2027 roku w kilku krajach Europy są wybory (Polska, Włochy, Finlandia, Szwajcaria, Estonia, Grecja, Serbia, Słowacja, Hiszpania + coś w niemczech i Francji)
Dlatego wstrzymali pakt (w ogóle jak to kurwa komicznie brzmi) do czasu po wyborach.
Poczekajcie rok wtedy się zacznie zalew krajów gównem. Potem od razu przepchnięcie ustawy o cenzurze internetu i miłej zabawy pOlaczki.
Znowu palisz głupa ewentualnie trolujesz, można było nie zostawiać furtki w tej ustawie, określić precyzyjnie, ale po co,
tuskowe za rok będą karać za filmiki z brudasami.
Edit: swoją drogą niezazdroszczę Twojej żonie, biedaczka wraca z pracy i gotuje obiad:
żona - hej @Mmayhem robię rosół z kurczaka
@Mmayhem - ta z kurczaka, pewnie ze świni
żona - dobra tam, na drugie robię schabowe
@Mmayhem - pokaż rachunek ze sklepu, że to schabowe
żona - co ci znowu nie pasuje?
@Mmayhem - a żona sąsiada robi zapiekankę
![]()

Piję do tego że poseł Łajza zaprosił Magicala do sejmu bo marzy mu się wypłata z frikowej federacji.
To w końcu jeszcze forum o MMA?
Palisz głupa czy nie wiedziałeś?
A ustawa jest pod publiczkę, raczej zbędna, jakby nie było kodeksu karnego i potrzeba nowej ustawy żeby skazać Magicala za napierdalanie pijanej matki na streamie.
P.S.
@ninja wraca do domu:
Żona: Zrobiłam rosół z kurczaka.
@ninja : Przecież wiesz że jadam tylko wieprzowinę!
Tylko mięso niekoszerne i nie halala!
Żona: Dobra, na drugie zrobiłam schabowe.
@ninja : A czy świnia nie została przypadkiem wyhodowana za żydowskie pieniądze?
![]()
Że brzydka w chuj?![]()
Nie ma jeszcze tematu Civil War Ireland!?!?
![]()