Absurdy poprawności politycznej.

Nie chce mi się teraz szukać ale ta sprawa byla mocno śmierdząca. Bo patolog sądowy stwierdził, że zgon nastąpił poprzez zatrzymanie akcji serca a w krwii wykryto metaamfetamine i fentanyl (moze chcieli bronic policjanta, nie wiem ale faktem jest, że w krwi byl fentanyl) Natomiast prywatny patolog wynajęty przez rodzinę stwierdził, że zgon nastąpił przez uduszenie przy nacisku na szyje ale już o narkotykach nic nie wspomniał. Potem wybuchly zamieszki i wszystko stalo się medialne i szybko poszło. Nie wiem czy tam były jakies badania powtórzone. Ktos ogarnia bardziej temat?
Czarny winny. Rzekłem.

Usuneli ten podcast w którym kanye west powiedział, że prawdziwą przyczyną śmierci floyda był fentanyl a nie uduszenie przez kolano.
Najlepsze jest to, że tak najprawdopodobniej było.
no to west mi zaimponował
Jeszcze niech obnaży te kurwy kardashianki
Nie chce mi się teraz szukać ale ta sprawa byla mocno śmierdząca. Bo patolog sądowy stwierdził, że zgon nastąpił poprzez zatrzymanie akcji serca a w krwii wykryto metaamfetamine i fentanyl (moze chcieli bronic policjanta, nie wiem ale faktem jest, że w krwi byl fentanyl) Natomiast prywatny patolog wynajęty przez rodzinę stwierdził, że zgon nastąpił przez uduszenie przy nacisku na szyje ale już o narkotykach nic nie wspomniał. Potem wybuchly zamieszki i wszystko stalo się medialne i szybko poszło. Nie wiem czy tam były jakies badania powtórzone. Ktos ogarnia bardziej temat?
z tego co czytałem to Floyd z żonką lubili mocne narkotyki, żonka mówiła że raz ją zmroziło (Mike Tyson opisywał ze tak się dzieje jak za dużo koki czy innego gówna sie bierze na raz)
Floyd już miał problemy z oddychaniem przed akcją, srał się że wykryją u niego i będzie siedział

Śmieszy mnie to: kierownictwu twittera oczywiście chodziło o $ bez względu co mówiło lewactwo czy prawactwo o ich banowaniu.
Tylko ci niżej myśleli, że chodzi w tym o coś więcej: i teraz stracą robotę :)

I co w tym śmiesznego?

Bez złośliwości: jesteś w stanie odszyfrować ten skrót? Na pocieszenie mogę powiedzieć, że Miller i Borys Budka nie potrafili :korwinlaugh:

Śmieszy mnie to: kierownictwu twittera oczywiście chodziło o $ bez względu co mówiło lewactwo czy prawactwo o ich banowaniu.
Tylko ci niżej myśleli, że chodzi w tym o coś więcej: i teraz stracą robotę :)

Bez złośliwości: jesteś w stanie odszyfrować ten skrót? Na pocieszenie mogę powiedzieć, że Miller i Borys Budka nie potrafili :korwinlaugh:

Jaki skrót?

:antonio:
wierzę w każde słowo tego adwokata

Oczywiste rzeczy opowiada adwokat, facet korzystał ze swojej pozycji, a panienki załatwiały sobie co tam chciały. Oczywiście dzisiaj wyznaczyć granicę między molestowaniem, gwałtem, a seksem transakcyjnym będzie praktycznie niemożliwe.

Oczywiste rzeczy opowiada adwokat, facet korzystał ze swojej pozycji, a panienki załatwiały sobie co tam chciały. Oczywiście dzisiaj wyznaczyć granicę między molestowaniem, gwałtem, a seksem transakcyjnym będzie praktycznie niemożliwe.
W tym art. piszą, że już odsiaduje 23 lata a może będzie więcej... więc chyba jednak jest to możliwe w uniwersum marvela :fjedzia:

Jaki skrót?

1666729305154.png

BTW
jest to łamanie wolności zgromadzeń? :korwinlaugh:

:antonio:
wierzę w każde słowo tego adwokata

Piekło mężczyzn: mężczyźni nie mają tak łatwo aby zdobyć awans jak kobiety :childcry: Bez ironii: nieogarnięte sekretarki zatrudniane tylko za wygląd to już temat na całe książki o historii polskiego kapitalizmu po 89 :korwinlaugh:
Tyle feminizmu w Hollywood a wychodzi, że to najwięksi hipokryci razem z Demokratami, Clinton zabawiający się ze stażystką. Kuźwa nie pamiętam kto tak powiedział o SLD, że to najwięksi konserwatyści bo: jedna partia, jedna żona, jedna kochanka :muttley:

Ale nie rozwijał skrótu. A Ty, jak widać, oblatany jesteś w legitymizowaniu zaburzeń psychicznych.
Propagujecie te chore ideologie wszędzie. Jeszcze tylko głośno literki P nie chcecie wstawiać, żaba się gotuje.

Ale to Ty dzwonisz

Skończyłem sobie właśnie Horizon 2 forbidden west... wszystkie postacie które mają władzę to praktycznie kobiety. Jeśli już jest to mężczyzna to jest oczywiście, zły , głupi , krótkowzroczny, chciwy itd itp kobiet są dobre szlachetne nawet jeśli robią coś złego to z co najmniej szlachetnych powodów. Szkoda wymieniać wszystkich przejawów lewackiego gówna. Na koniec wisienka na torcie , jako że akcja dzieje się wśród posapokaliptycznych dzikusów którzy malują sobie twarze zgadnijcie jako jest do zdobycia wzór malunku... tutaj niespodzianka - tęcza kurła

Ale nie rozwijał skrótu. A Ty, jak widać, oblatany jesteś w legitymizowaniu zaburzeń psychicznych.
Propagujecie te chore ideologie wszędzie. Jeszcze tylko głośno literki P nie chcecie wstawiać, żaba się gotuje.
Spokojnie to wszystko do czasu. To jest miecz obosieczny. W konsekwencji do tych idiotów to wróci, albo w postaci problemów psychicznych dziecka, albo co gorsza zerwanym gwintem przez wujka Joe. Let's go Brandon!

A powaznie ktoś ogarnia co te skróty znaczą? Trans to jest chlop co uwaza, ze jest baba i na odwrót? Czy do tego musi przejsc operacje? A queer xd?

Back