Bezimienny
KSW Heavyweight
Kurwa lewica to jest na prawde stan umyslu![]()
Szwecja to największe szaleństwa lewackie w Europie. A niech ich Ruscy podbiją i wywiozą na Kaukaz i i Syberię. Ci idioci kiedyś wprowadzili parytety na listach przyjęć do uczelni

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa lewica to jest na prawde stan umyslu![]()

Prawdopodobnie amatorka czarna kiełbasa!"samotna matka" card!
Jak się okazuje, przemysł naftowy na całym świecie spala tak dużo metanu, ile w ciągu roku zużywa cały kontynent Ameryki Środkowej i Południowej. Podczas wydobycia ropy naftowej produkowane jest aż 40 proc. światowych emisji metanu. Problem jest na tyle „palący”, że metan ma o wiele większą zdolność do pogłębiania globalnego ocieplenia. Jest to nawet do 87 razy niż w przypadku dwutlenku węgla. Stąd naukowcy na całym świecie szukają sposobów, aby w jakikolwiek sposób ujarzmić CH4.
Co wolno wojewodzie...
jest osoba, która zna orawie każdy w Polsce. Taka sama historia jak z Jachira. Ja tam wyznaje że lepiej zamiast wyśmiewać to nie dawać takim osobom atencji.Właśnie miałem pisać, że ona to jest niezły "hustler". Przypominam, że ona z partii Biedronia wchodziła do EP a dzień po wygraniu jebnęła partię w pizdu bo musiałaby się dzielić z partią wynagrodzeniem, teraz kosi grube hajsy a frajery jej słuchają, wierzą i popierają. Przyznam, że potrafię szanować coś takiego. Natomiast Jachira to nisko w hierarchii, zwykły poseł RP za kilka tysięcy miesięcznie. Nie sądzę żeby ktoś ją tutaj dopuścił do kręcenia lodów (3...2...1...)Przecież ona na tym robi karierę. Skurek jest cwana i bardzo dobrze to rozgrywa. Wrzuca takie śmieciowe kontrowersyjne tematy i wszędzie ja cytują, ze niby heheszki i tak z randomowej polityczkijest osoba, która zna orawie każdy w Polsce. Taka sama historia jak z Jachira. Ja tam wyznaje że lepiej zamiast wyśmiewać to nie dawać takim osobom atencji.
Jeśli Spurek bawi się w troling to cudownie jest to wychodzi: właśnie coś takiego robiłbym gdybym był europosłem. Wstawiał największe szaleństwa i patrzył ile osób mi będzie przyklaskiwało xDWłaśnie miałem pisać, że ona to jest niezły "hustler". Przypominam, że ona z partii Biedronia wchodziła do EP a dzień po wygraniu jebnęła partię w pizdu bo musiałaby się dzielić z partią wynagrodzeniem, teraz kosi grube hajsy a frajery jej słuchają, wierzą i popierają. Przyznam, że potrafię szanować coś takiego. Natomiast Jachira to nisko w hierarchii, zwykły poseł RP za kilka tysięcy miesięcznie. Nie sądzę żeby ktoś ją tutaj dopuścił do kręcenia lodów (3...2...1...)
Demokraci feminiści wielcy zabawiają się ze stażystkami jak Clinton, cały lewacki Hollywood okazał się nagle #metoo (a w Polsce lewacki naczelny Fakty i Mity piszący o przestępstwach seksualnych siedzi za chyba za podżeganie do zabójstwa żony), a chrześcijańscy Republikanie mają po kilka rozwodówIdeały zwykle schodzą na drugi plan gdy pojawiają się pieniądze i wygodne życie. To dotyczy wszystkich od prawa do lewa. Katole porzucaja rodziny i biorą sobie nowe, młodsze żony, a lewaki kupują szklane apartamenty i płacą na czarno ukraińskim sprzątaczkom. Dlatego nie ufam nikomu, kto przejawia skrajne zaangażowanie i zbyt ofensywnie narzuca swoje poglądy.

Ideały zwykle schodzą na drugi plan gdy pojawiają się pieniądze i wygodne życie. To dotyczy wszystkich od prawa do lewa. Katole porzucaja rodziny i biorą sobie nowe, młodsze żony, a lewaki kupują szklane apartamenty i płacą na czarno ukraińskim sprzątaczkom. Dlatego nie ufam nikomu, kto przejawia skrajne zaangażowanie i zbyt ofensywnie
W sumie to Jachira jak Jachira, bardziej chyba miałem na myśli tą młodą *izdę z Lewicy, co pisze jakieś wysrywy na twiterze, zaświeci dupskiem i też ją zaraz pół internetu wrzuca, że niby beka. Smutak człowieka ogarnia, że te pacany nie widzą, że nawet jeśli dają negatywną atencję to już przegrali w tej bitwie.Właśnie miałem pisać, że ona to jest niezły "hustler". Przypominam, że ona z partii Biedronia wchodziła do EP a dzień po wygraniu jebnęła partię w pizdu bo musiałaby się dzielić z partią wynagrodzeniem, teraz kosi grube hajsy a frajery jej słuchają, wierzą i popierają. Przyznam, że potrafię szanować coś takiego. Natomiast Jachira to nisko w hierarchii, zwykły poseł RP za kilka tysięcy miesięcznie. Nie sądzę żeby ktoś ją tutaj dopuścił do kręcenia lodów (3...2...1...)

Sprzątaczki wymieniają teraz kaczki w szpitalach?
Powiem Ci, że kojarzę o kim piszesz ale nazwiska też nie pamiętam... tylko dupęW sumie to Jachira jak Jachira, bardziej chyba miałem na myśli tą młodą *izdę z Lewicy, co pisze jakieś wysrywy na twiterze, zaświeci dupskiem i też ją zaraz pół internetu wrzuca, że niby beka. Smutak człowieka ogarnia, że te pacany nie widzą, że nawet jeśli dają negatywną atencję to już przegrali w tej bitwie.![]()

W sensie, że HIV dodatni?Teraz jest gigantyczna zmiana odkąd mamy Ukrainki. Na plus.
Antek by ją wyruchał i już by dupą nie świeciła, tylko paradowałaby na insta ze spacerówkąW sumie to Jachira jak Jachira, bardziej chyba miałem na myśli tą młodą *izdę z Lewicy, co pisze jakieś wysrywy na twiterze, zaświeci dupskiem i też ją zaraz pół internetu wrzuca, że niby beka. Smutak człowieka ogarnia, że te pacany nie widzą, że nawet jeśli dają negatywną atencję to już przegrali w tej bitwie.![]()
Klimasara: zablokowała mnie po tym jak napisałem jak może mówić, że ma pomysł na rozwiązanie długu publicznego skoro jej dług można kupić na stronie długi. info i czy nie boi się, że któryś prawak dla beki zacznie ją windykowaćW sumie to Jachira jak Jachira, bardziej chyba miałem na myśli tą młodą *izdę z Lewicy, co pisze jakieś wysrywy na twiterze, zaświeci dupskiem i też ją zaraz pół internetu wrzuca, że niby beka. Smutak człowieka ogarnia, że te pacany nie widzą, że nawet jeśli dają negatywną atencję to już przegrali w tej bitwie.![]()

Genialne w swojej prostocie.
fuck logicNo i pięknie - jak chcesz być przestępcą, to musisz jeździć dieslemGenialne w swojej prostocie.
Przechodź na pseudo "eko" i wywołaj kryzys energetyczny.
fuck logic

Gangstery teraz eko, priusami się wożą bo nie słychać kiedy podjedzie, a i po akcji cichaczem spierdalaNo i pięknie - jak chcesz być przestępcą, to musisz jeździć dieslem
Inna sprawa że pewnie zrobią z tego czarny PR - "somsiad ma diesla, pewnie gangster"![]()

Nie to raczej nie żart,Oni sobie w tym wojsku lubia rozne numery wycinac, wiec mam nadzieje, ze to prank.