Masu
UFC Light Heavyweight
Ale żółtko potrafię od białka oddzielić, jak ty chcesz beze zrobić??Hehe profesjonalista się znalazł, który spróbował tatara miesiąc temu:D lol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale żółtko potrafię od białka oddzielić, jak ty chcesz beze zrobić??Hehe profesjonalista się znalazł, który spróbował tatara miesiąc temu:D lol
Spokój hejterze, bo cię warszawiaki dojadą:D hahaAle żółtko potrafię od białka oddzielić, jak ty chcesz beze zrobić??
Za słabych trenerów mająSpokój hejterze, bo cię warszawiaki dojadą:D haha
Chciał spróbować, ale żona nie pozwoliła:(Widzę, że rączka młodego się tam zaplątała pomiędzy Twoją stopą a talerzem :D Rośnie mały wegetarianin, hehe.
Ło chuj ile te zdjecia waza? Czekalem 5 min zeby mi sie otworzylo zdjecie tatara z marchewki...Panowie oto mięsko (300gr), biała krzyżowa, z którego powstał mój tatar.
A oto sam tatar chwilę przed zmieszaniem. Tak wiem, grubo pokrojone, ale nie miałem siły się pierdolić w tańcu po treningu :D
Oooo, widzę, że menu na zlot już wybrane :)
PRZYSTAWKA
Dorsz, krewetki, szafran, cydr
Cod, shrimp, saffron, cider
lub
WEG Mille feuille, ser Pijana Koza, bakłażan, truskawki
VEG Mille feuille, „Drunk Goat“ cheese, eggplant, strawberries
ZUPA
Krem z pieczonej papryki, koper włoski, kluseczki z jarmużu
Cream of roasted peppers, fennel, kale dumplings
DANIE GŁÓWNE
Udziec cielęcy, skorzonera, czarna rzepa, burak, koniak
Leg of veal, salsify, black turnip, beetroot, cognac
lub
Jesiotr, skorzonera, czarna rzepa, burak, białe wino
Sturgeon, salsify, black turnip, beetroot, white wine
lub
WEG Gnocchi, kasztany, tofu, białe wino
Gnocchi, chestnuts, tofu, white wine
DESER
Czekolada, ostra papryka, marakuja
Chocolate, hot pepper, passion fruit
Na zlocie trzeba przyjebac chinola, zupkę sajgonki i główne danie. Będzie idealne pod chlanie.Oooo, widzę, że menu na zlot już wybrane :)
Propsuję.Na zlocie trzeba przyjebac chinola, zupkę sajgonki i główne danie. Będzie idealne pod chlanie.
A nie na bogatości jakaś restauracja ? W okolicy Foksal raczej nie ma za dużo tanich chińskich lokali.@MuraS @mat01 @Masta Blasta @Gienek jest gdzieś w Warszawie dobry chinol obok piw paw albo gdzies gdzie będziemy mieli po drodze z polskiego busa?
Z chinolem jest o tyle spoko, że za 30 zł zjesz i jesteś najedzony po uszy. Masz coś godnego do polecenia w miarę rozsądnych cenach, żeby każdy zjadł?A nie na bogatości jakaś restauracja ? W okolicy Foksal raczej nie ma za dużo tanich chińskich lokali.
http://www.quehuong.pl/kontakt@MuraS @mat01 @Masta Blasta @Gienek jest gdzieś w Warszawie dobry chinol obok piw paw albo gdzies gdzie będziemy mieli po drodze z polskiego busa?
"Lalka" to sobie możesz mówić do tej dmuchanej co leży w twojej szafie a nie do mnie ;)
Świetnie wygląda :) Ja miesiąc temu spróbowałem po raz pierwszy i jestem wielkim fanemPanowie oto mięsko (300gr), biała krzyżowa, z którego powstał mój tatar.
A oto sam tatar chwilę przed zmieszaniem. Tak wiem, grubo pokrojone, ale nie miałem siły się pierdolić w tańcu po treningu :D
uuuuhuu się nie bulwersuj cukiereczku:D"Lalka" to sobie możesz mówić do tej dmuchanej co leży w twojej szafie a nie do mnie ;)
Marchewkęuuuuhuu się nie bulwersuj cukiereczku:D
Ja tu o ciecierzycy, a Ty już świntuszysz. Taką mam:
Idę z europejskim trendem multikulti.
A Ty co chowasz pod łóżkiem?:}
trolla który siedzi tam i czeka żeby ci wpierdolić. koniec z offtopami, nie wołaj mnie tu żeby mi pokazać kawałek mięsa na talerzu bo nie robi to na mnie wrażenia. pozdrówki.uuuuhuu się nie bulwersuj cukiereczku:D
Ja tu o ciecierzycy, a Ty już świntuszysz. Taką mam:
Idę z europejskim trendem multikulti.
A Ty co chowasz pod łóżkiem?:}
Czyli to takie oryginalne zaproszenie do Ciebie? Podoba mi się, pa:*trolla który siedzi tam i czeka żeby ci wpierdolić.
yoooo.Czyli to takie oryginalne zaproszenie do Ciebie? Podoba mi się, pa:*
Więcej nie będę, agresor jej się włącza na widok mięsa.Masta weź tu nie zapraszaj inno(W)ierców
Z zazdrości.Więcej nie będę, agresor jej się włącza na widok mięsa.
Sentyment do pięknych mięsnych chwil, które odeszły.Z zazdrości.
I tak pewnie gryzie. Nie znoszę takich.Sentyment do pięknych mięsnych chwil, które odeszły.
Jestem przekonany, że jak nikt nie widzi wgryza się w kabanosa albo podwawelską.I tak pewnie gryzie. Nie znoszę takich.
Czyli można dostrzec wspólne instynkty u wegetarian i psów. Psy też robią się agresywne od surowego mięsa. Tylko, że one dopiero jak zjedzą, wege wystarczy, że popatrzą.Więcej nie będę, agresor jej się włącza na widok mięsa.