Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Żona tez nie może? Jak nie to ciężko. Ale mi raz jak zależało to dało się ze sprzedawca pogadać by cos pod lada schował ;)Pewnie ze są, ale zeby takie mięso kupić, to trzeba stanąć od 7 rano w kolejce. A ja nie mam na to czasu, proste. A po pracy to jedynie pierś z kurczaka jest do ogarnięcia.
O, w chuj blisko.@Masu @Orest Jeśli chcecie na prawdę świerze mięso, to polecam http://swiezemieso.pl/ :) ręczę swoja terrorystyczną brodą :)
O, w chuj blisko.
Nie jestem z Krakowa, ale masz lajka@Masu @Orest Jeśli chcecie na prawdę świerze mięso, to polecam http://swiezemieso.pl/ :) ręczę swoja terrorystyczną brodą :)
Nie no, ja tam mam jeden przystanek albo z buta. Dawniej w tym lokalu piwo kupowałem, to jest Nowy Kleparz.jeszcze na stronie masz opcje zrobienia zamówienia wraz z wskazaną przez Ciebie godziną odbioru :0
Ni
Nie no, ja tam mam jeden przystanek albo z buta. Dawniej w tym lokalu piwo kupowałem, to jest Nowy Kleparz.
Jutro podrzucę, foty zrobiłem. Ale nie mam siły się dzisiaj produkować:) Ale mięsko prima sort ;)@Orest czekamy
Nie mow ze lepsze niz z sokolowa...Jutro podrzucę, foty zrobiłem. Ale nie mam siły się dzisiaj produkować:) Ale mięsko prima sort ;)
Jutro podrzucę, foty zrobiłem. Ale nie mam siły się dzisiaj produkować:) Ale mięsko prima sort ;)
Zajebisty avatar :DJutro podrzucę, foty zrobiłem. Ale nie mam siły się dzisiaj produkować:) Ale mięsko prima sort ;)
Mieliłem, dwa razy.Nie mow ze lepsze niz z sokolowa...
Siekales czy mieliles?
Zawsze mnie rozpierdalał ten obrazek, jest w nim tyle prawdy o dzisiejszym świecie, że głowa mała:)Zajebisty avatar :D
Kurwa co za gosc, Krakowiak, pewnie z 5 maczet na scianie wisi a ten mieli...Mieliłem, dwa razy.
Kurwa co za gosc, Krakowiak, pewnie z 5 maczet na scianie wisi a ten mieli...
Brzmi i wygląda zacnie. Na pewno skorzystam!Tagliatelle z pesto bazyliowo-groszkowo-migdalowym i boczkiem
View attachment 2506
na suchej patelni prazymy garsc siekanych (lub platkow) migdalow i miazdzymy w mozdzierzu, dodajemy dwie garsci swiezej bazylii, sol, pieprz, 2 lyzki tartego parmezanu i tluczemy. na oliwie prazymy pokrojony zabek czosnku i wlewamy do mozdzierza. dodajemy 3 garscie groszku (rozmrozony lub z puchy) i wszystko ladnie miazdzymy dodajac po trochu oliwy. ma wyjsc konsystencja rzadkiej papki.
smazymy boczek na malej ilosci oliwy, dodajemy nasze pesto, dodajemy swiezo ugotowany makaron z kilkoma lyzkami wody w ktorej sie gotowal, dokladnie mieszamy. zdejmujemy z ognia i dodajemy trzy zoltka, mieszamy.
gotowe!
zostaje tylko posypac parmezanem i jesc.
A co bede zalowal :) boczek swojski wedzony z Polski :)Brzmi i wygląda zacnie. Na pewno skorzystam!
Boczek przysmażasz na "tłuszczu"? Nie żałujesz sobie :D chyba, że w Norwegi boczek taki chudy.
Możemy się w różnych rzeczach nie zgadzać ale gotować to ty kurwa umieszTagliatelle z pesto bazyliowo-groszkowo-migdalowym i boczkiem
View attachment 2506
na suchej patelni prazymy garsc siekanych (lub platkow) migdalow i miazdzymy w mozdzierzu, dodajemy dwie garsci swiezej bazylii, sol, pieprz, 2 lyzki tartego parmezanu i tluczemy. na oliwie prazymy pokrojony zabek czosnku i wlewamy do mozdzierza. dodajemy 3 garscie groszku (rozmrozony lub z puchy) i wszystko ladnie miazdzymy dodajac po trochu oliwy. ma wyjsc konsystencja rzadkiej papki.
smazymy boczek na malej ilosci oliwy, dodajemy nasze pesto, dodajemy swiezo ugotowany makaron z kilkoma lyzkami wody w ktorej sie gotowal, dokladnie mieszamy. zdejmujemy z ognia i dodajemy trzy zoltka, mieszamy.
gotowe!
zostaje tylko posypac parmezanem i jesc.
BiałkoPanowie oto mięsko (300gr), biała krzyżowa, z którego powstał mój tatar.
A oto sam tatar chwilę przed zmieszaniem. Tak wiem, grubo pokrojone, ale nie miałem siły się pierdolić w tańcu po treningu :D
Fokin piękne mięsoPanowie oto mięsko (300gr), biała krzyżowa, z którego powstał mój tatar.
A oto sam tatar chwilę przed zmieszaniem. Tak wiem, grubo pokrojone, ale nie miałem siły się pierdolić w tańcu po treningu :D
W ogóle go nie było ani czuć, ani widać. Także no problemos.Białko
Amator.W ogóle go nie było ani czuć, ani widać. Także no problemos.
Hehe profesjonalista się znalazł, który spróbował tatara miesiąc temu:D lolAmator.