Zwyrolisko

Mi Cię @Halibut 2.0 już żal punktować.

Żartuję
Większość w BDSM to monogamistki.

Dowiedzieliśmy się jako społeczeństwo czegoś nowego- ułomne króliczki, które zaliczyły już tyle chujów że im się to zrobiło nudne i szukają nowych wyzwań w ubieraniu się w skóry i jebaniu na orgiach z kim popadnie to...monogamistki.

Czyli kobiety które uprawiają seks tylko z jednym mężczyzną, i nie chodzą na orgie, to nie monogamistki? Bo o nich pisałem.

Przeczytaj jeszcze raz @torpedo bólu. Pisałem tu o zwykłych monogamistkach uprawiających seks tylko z jednym partnerem.

To też, ale czasem brak honoru jest usprawiedliwiony w skrajnych sytuacjach. Ktoś powie, że kobieta zmuszana do prostytucji powinna mieć honor i dać się zabić niż się hańbić, ja uważam że w takim przypadku brak heroicznego honoru to nic złego. Albo gdy wybuchnie wojna a ty nie chcesz na niej ginąć.
Kurwic sie za kase czy za darmo oznacza ze jestes zwyklym podludziem. Kropka. Bieda nie jest jakims argumentem ktory mnie przekonuje bo mnostwo osob zarabia najnizsza a nie zarabia dupa.

Mi Cię @Halibut 2.0 już żal punktować.

Żartuję

Czyli tak:

Punktujesz mnie tym, że w wypowiedzi w której pisze o monogamistkach które nie chodzą na orgie- Ty czytasz o laskach które chodzą na orgie?

A jak tam Twoja niekurwa w domu, której nie możesz wypuszczać bo będzie się puszczać?
Wiadomości pewnie też jej czytasz, skoro ma zakaz wychodzenia?
Taki z ciebie zwyrol?

Czemu żyjesz z kobietą która tak bardzo nie umie zapanować nad popędem, że nie może sama iść na imprezę?

To chore.

Przeczytaj jeszcze raz @torpedo bólu. Pisałem tu o zwykłych monogamistkach uprawiających seks tylko z jednym partnerem.

Ty swojej nawet zabraniasz na imprezy iść bez Ciebie, samej?
Imprezy? W kuchni?

Hmm, jeżeli ona jest taka, że puszcza się od razu gdy jest bez ciebie, wystarczy trochę alko, to wiesz z kim jesteś?
Dałem ci przykład co jest dla mnie podłogą, a co dla ciebie sufitem.
Mam 45lat. Jakieś kilkanaście lat na dyskotece nie byłem.

Inna sprawa, że bym nie chciał nawet gdybyśmy byli w kwiecie wieku by sama chodziła, ale bardziej za wzgl3du na bezpieczeństwo.

Natomiast tu pisałem o zaufaniu i dałem ci przykład, że gdyby była taka sytuacja że gdzieś poleci bez mojej wiedzy to wypierdala, a ty w tym samym czasie karzesz chapać berło obcemu FACETOWI walisz do tego kapucyna.
O tą małą,subtelną różnicę między nami mi chodziło

Kurwic sie za kase czy za darmo oznacza ze jestes zwyklym podludziem. Kropka. Bieda nie jest jakims argumentem ktory mnie przekonuje bo mnostwo osob zarabia najnizsza a nie zarabia dupa.

Pisze też o kobietach które są do tego zmuszane. Siła. Nadal występuje to zjawisko.

I tak. Ja kategoryzuje kobiety na te które są skrajnie biedne i takie które nie są.
Polecam obejrzeć film "Ewa", o domach górników którzy z dnia na dzień straciły prace, które gdyby nie zaczęły się prostytuować to musiałyby zacząć głodzić dzieci, aż w końcu by im je zabrano. Czy chociażby za długi, bo kredyty trzeba spłacić.

Pisze też o kobietach które są do tego zmuszane. Siła. Nadal występuje to zjawisko.
A ja o nich nie pisze.
I tak. Ja kategoryzuje kobiety na te które są skrajnie biedne i takie które nie są.
Polecam obejrzeć film "Ewa", o domach górników którzy z dnia na dzień straciły prace, które gdyby nie zaczęły się prostytuować to musiałyby zacząć głodzić dzieci, aż w końcu by im je zabrano. Czy chociażby za długi, bo kredyty trzeba spłacić.
I o tym mowie, inni potrafia, potrafili i potrafic beda jebac na 3 etaty by utrzymac rodzine a inni nie majacy godnosci podludzie sprzedadza sie za kase bo praca im brzydka.

Kredyt? Kurwa, chyba co najwyzej taki jak krzak dostal ostatnio na toster. :mjsmile:

Imprezy? W kuchni?

Dałem ci przykład co jest dla mnie podłogą, a co dla ciebie sufitem.
Mam 45lat. Jakieś kilkanaście lat na dyskotece nie byłem.

Inna sprawa, że bym nie chciał nawet gdybyśmy byli w kwiecie wieku by sama chodziła, ale bardziej za wzgl3du na bezpieczeństwo.

Natomiast tu pisałem o zaufaniu i dałem ci przykład, że gdyby była taka sytuacja że gdzieś poleci bez mojej wiedzy to wypierdala, a ty w tym samym czasie karzesz chapać berło obcemu FACETOWI walisz do tego kapucyna.
O tą małą,subtelną różnicę między nami mi chodziło

No jeżeli bez twojej wiedzy to rzeczywiście coś nie tak.

Ale skad u ciebie fikolek taki, że piszę i wprost, lopatologicznie mówię ci o kobietach które nie chodzą na orgie ale uprawiają na BDSM, a ty jak mantrę powtarzasz "nie, wcale o takich nie mówisz", kiedy kurwa właśnie ci o nich mówię xd

Ale ty jesteś psychiczny. Jak z tą mefedroniara. Czy puszczaniem się co tydzień z innym obcym. Jeżeli w to wierzysz mimo iż wiesz że to nie prawda to jesteś psychiczny. Jeżeli trollujesz dla atencji to jesteś zwykłym atencjuszem :)

Większość w BDSM to monogamistki.

Punktujesz mnie tym, że w wypowiedzi w której pisze o monogamistkach które nie chodzą na orgie- Ty czytasz o laskach które chodzą na orgie?
Jesteś powolny, więc jeszcze raz masz powyżej.
A jak tam Twoja niekurwa w domu, której nie możesz wypuszczać bo będzie się puszczać?
Chlipanie wody z rzeki pozbawiło cię wzroku? Przecież ci odpisałem.

A ja o nich nie pisze.

I o tym mowie, inni potrafia, potrafili i potrafic beda jebac na 3 etaty by utrzymac rodzine a inni nie majacy godnosci podludzie sprzedadza sie za kase bo praca im brzydka.

Kredyt? Kurwa, chyba co najwyzej taki jak krzak dostal ostatnio na toster. :mjsmile:

M.in te zapierdalajave na 3 etaty jeszcze się prostytuować by utrzymać rodzinę. I jeszcze zajmować się 3 czy 4 dzieci.

Nie wiem w jakim świecie żyjesz ale ludzie biorą kredyty i na leczenie dzieci(by ratować dziecko prawie każda matka by się sprostytuowala, także większość żon forumowiczów) , na mieszkanie, samochód. Jeżeli jesteś górnikiem ze stałym dochodem dużym to jest ok. Jeżeli nagle tracisz dochód, albo jeszcze masz męża pijaka który nie ogarnie szybko roboty chociaż za połowę poprzednich zarobków, to nie wyczarujesz ratunku i 5 etatami.

Jesteś powolny, więc jeszcze raz masz powyżej.

Chlipanie wody z rzeki pozbawiło cię wzroku? Przecież ci odpisałem.

W jakim celu kolejny raz wrzucasz moje komentarze o tym gdy piszę o monogamistkach w BDSM? By udowodnić że piszę o monogamistkach? No robię to. Cały czas Ci o tym piszę xd

M.in te zapierdalajave na 3 etaty jeszcze się prostytuować by utrzymać rodzinę. I jeszcze zajmować się 3 czy 4 dzieci.

Nie wiem w jakim świecie żyjesz ale ludzie biorą kredyty
Na takim w ktorym banki nie dadza pierwszemu lepszemu lumpowi kredo a na pewno nie takiego by trzeba bylo ske kurwic by go splacic. Kredyt to nie jest pozyczka u bociana.

Jeżeli jesteś górnikiem ze stałym dochodem dużym to jest ok. Jeżeli nagle tracisz dochód, albo jeszcze masz męża pijaka który nie ogarnie szybko roboty chociaż za połowę poprzednich zarobków, to nie wyczarujesz ratunku i 5 etatami.
To szukasz roboty i walisz na 3 etaty, to wszystko jest suma wyborow, ich wyborów. Nie ma zadnego usprawiedliwienia. Tego typu ludzi jest masa a i tak wiekszosc nie uprawia prostytucji. Ciekawe.

W wiekszosci Ci ludzie to lumpy zbierajace na dzialke narkotyku badz alko a reszta to zwykle lampucery ktorym sie pracowac nie chce.

Na takim w ktorym banki nie dadza pierwszemu lepszemu lumpowi kredo a na pewno nie takiego by trzeba bylo ske kurwic by go splacic. Kredyt to nie jest pozyczka u bociana.

To szukasz roboty i walisz na 3 etaty, to wszystko jest suma wyborow, ich wyborów. Nie ma zadnego usprawiedliwienia. Tego typu ludzi jest masa a i tak wiekszosc nie uprawia prostytucji. Ciekawe.

Nie rozumiem. Czemu uważasz górnika, zarabiającego więcej niż średnia krajowa, za lumpa który nie dostanie kredytu?

Czyli uważasz że ta kobieta powinna dać sobie odebrać dzieci, jeżeli przy 3 etatach nie utrzyma(zresztą, zabrali by jej za to, że zostawia je same na całe dnie i noce) lub np umrzeć choremu dziecku które wymaga leczenia drogiego? Nawet gdy chodzi o życie nie ma usprawiedliwienia?

Nie rozumiem. Czemu uważasz górnika, zarabiającego więcej niż średnia krajowa, za lumpa który nie dostanie kredytu?
Przeczytaj raz jeszcze ze zrozumieniem
Czyli uważasz że ta kobieta powinna dać sobie odebraćdziecii
Tak. Przynajmniej w takich sytuacjach co opisujesz to powinni jej odebrac je z urzędu bo to co opisujesz to patola, odebrać i przybic paragraf.

Przeczytaj raz jeszcze ze zrozumieniem

Tak. Przynajmniej w takich sytuacjach co opisujesz to powinni jej odebrac je z urzędu bo to co opisujesz to patola, odebrać i przybic paragraf.

A w przypadku choroby? Odebrać by nie miało szans na przeżycie?

Cóż, ciężko opisać czy odebranie dzieci do domów dziecka byłoby lepsze. To zawsze trauma a dzieci z domów dziecka są prawie zawsze skrzywione i mają niemal pewne straszne zaburzenia. Nie jestem bogiem by oceniać że to lepsze niż kochający dom i matka, która w ukryciu robi obrzydliwe rzeczy by jej dzieci miały co jeść.

@alww i to nie jest tak, że to usprawiedliwiam. Po prostu widzę różnicę między kobietą żyjąca ma poziomie lub nawet bogata, która robi to z pazerności, a z takim przypadkiem. Widzę różnicę między nakarmieniem dziecka a kupnem iphona

I uważam też mężczyzn którzy korzystają z usług prostytutek za moralnie im bliskich. A po części nawet gorszych.

A ja o nich nie pisze.

Nie wiem ile masz lat ale nie do końca znasz realia i historie tego kraju.

@Halibut 2.0 pewnie chodziło o lata 90-te,
czas transformacji, gdy w całym kraju zamykano zakłady pracy, na Śląsku zamykano kopalnie, w kraju było dwucyfrowe bezrobocie i nie było tak łatwo jak dzisiaj znaleźć prace.

Było na ten temat sporo opracowań i analiz.
Kobiety szły w prostytucje, faceci do gangów.

Ludzie zostawali z dnia na dzień bez środków do życia, nie było takiego sytemu zapomóg i zasiłków jak dzisiaj.

To nie sytuacja w której jakieś małolaty idą do łóżka ze ,,sponsorami” żeby mieć na ciuchy i kosmetyki.

czas transformacji, gdy w całym kraju zamykano zakłady pracy, na Śląsku zamykano kopalnie, w kraju było dwucyfrowe bezrobocie i nie było tak łatwo jak dzisiaj znaleźć prace.

Ludzie zostawali z dnia na dzień bez środków do życia, nie było takiego sytemu zapomóg i zasiłków jak dzisiaj.

To nie sytuacja w której jakieś małolaty idą do łóżka ze ,,sponsorami” żeby mieć na ciuchy i kosmetyki.

Dokładnie o to mi chodzi. Chociaż i dziś zdążają się skrajne nędzę nie tylko wśród patologii.

Chlopie jestes okrutny. :boystop: co prawda trafiles i nie jestem w stanie pamietac tego okresu ale kurde. Przy piatku chcialem sobie troche poodbijac pileczke. Nie zmienia to faktu ze dzisiejsze czasy sa takie ze tylko dno spoleczne sie ima prostytucji

Dzisiaj to raczej kwestia niezaradności życiowej lub nałogów a nie sytuacji społeczno-gospodarczej.

Czasem są osoby nie ze swojej winy mniej zaradne, ułomne. Czasem ktoś odpadnie z obiegu z różnych powodów. Jedni zostają bezdomnymi, często bo baby ich zniszczyły, inne zostaną prostytutkami bo ojcowie lub inni mężczyźni ich zniszczyli. Są jeszcze takie skrajności jak te choroby które pochłaniają wiele pieniędzy.

Ale fakt, to są dziś przypadki jednostkowe. Na szczęście.

Chlopie jestes okrutny. :boystop: co prawda trafiles i nie jestem w stanie pamietac tego okresu ale kurde. Przy piatku chcialem sobie troche poodbijac pileczke. Nie zmienia to faktu ze dzisiejsze czasy sa takie ze tylko dno spoleczne sie ima prostytucji

Dzisiaj to raczej kwestia niezaradności życiowej lub nałogów a nie sytuacji społeczno-gospodarczej.

:fjedzia:

Czasem są osoby nie ze swojej winy mniej zaradne, ułomne. Czasem ktoś odpadnie z obiegu z różnych powodów. Jedni zostają bezdomnymi, często bo baby ich zniszczyły, inne zostaną prostytutkami bo ojcowie lub inni mężczyźni ich zniszczyli. Są jeszcze takie skrajności jak te choroby które pochłaniają wiele pieniędzy.

Ale fakt, to są dziś przypadki jednostkowe. Na szczęście.
Smutne...

Ee tam, niemy byl od urodzenia :awesome:

W jakim celu kolejny raz wrzucasz moje komentarze o tym gdy piszę o monogamistkach w BDSM? By udowodnić że piszę o monogamistkach? No robię to. Cały czas Ci o tym piszę xd
Bo kolejny raz piszesz pierdoły. Pierdolisz o monogamistkach, ale opowiadasz jak tam obciągasz z króliczkiem komuś berło.
Jak ci to napiszę, to ty napiszesz pewno, że to grupy które są mniejszością, o tobie chodzi o te co zajadają paszteciki cioci Agaty. I tyle z dyskusji.

W wiekszosci Ci ludzie to lumpy zbierajace na dzialke narkotyku badz alko a reszta to zwykle lampucery ktorym sie pracowac nie chce.
Aż mi żal teraz tych biednych kurew.
Teraz inaczej będę patrzał na nie. Podjadę, zupą poczęstuje, zapytam czy czegoś nie potrzebują, na wigilię do domu zabiorę.

Tak, Halibutowi na pewno chodziło o te czasy :beczka:
Chłop nie ogarnia teraźniejszości (a jest koło trzydziestki), a pamięta doskonale jak mając roczek Panie się kurwiły za kasę.

Te lata doskonale pamiętam (i to nie jako dziecko), a kopalni w promieniu 10km. było 6.
I nie do końca tak było jak piszesz.
Wszyscy dostali jak na tamte czasy kosmiczne wyprawy.
To, że większość z nich to były ciężkie spierdoliny to inna sprawa (oczywiście nie wszyscy). Multum z nich zamiast szukać roboty, to wyjebała się z kasy kupując standardowo Daewoo Tico, dywany i chuj wie co jeszcze.
To, że większość z nich wpierdalał ciężki alkoholizm, to inna sprawa, ale to inny temat i jeśli jesteś od nas, to wiesz kogo brali wtedy na kopalnie.

Zgodzę się natomiast że byli i tacy co mieli ciężko. Znam takich też teraz w tym niby urodzaju, więc nie robił bym tu dram.
Problemy ludzie mieli po 30tce i 40tce a kurew w tym wieku jakoś za dużo nie widziałem.

Oczywiście cały ten wywód jest na chuja, bo Halibutowi, naszej ulubionej lewacce chodziło o to by przedstawić kurwy w dobrym świetle.
On to nawet HIV przedstawi jako dar od Boga dla ludzkości, a roznoszące je kurwy nazwie aniołami.

Bo kolejny raz piszesz pierdoły. Pierdolisz o monogamistkach, ale opowiadasz jak tam obciągasz z króliczkiem komuś berło.
Jak ci to napiszę, to ty napiszesz pewno, że to grupy które są mniejszością, o tobie chodzi o te co zajadają paszteciki cioci Agaty. I tyle z dyskusji.

Aż mi żal teraz tych biednych kurew.
Teraz inaczej będę patrzał na nie. Podjadę, zupą poczęstuje, zapytam czy czegoś nie potrzebują, na wigilię do domu zabiorę.

Tak, Halibutowi na pewno chodziło o te czasy :beczka:
Chłop nie ogarnia teraźniejszości (a jest koło trzydziestki), a pamięta doskonale jak mając roczek Panie się kurwiły za kasę.

Te lata doskonale pamiętam (i to nie jako dziecko), a kopalni w promieniu 10km. było 6.
I nie do końca tak było jak piszesz.
Wszyscy dostali jak na tamte czasy kosmiczne wyprawy.
To, że większość z nich to były ciężkie spierdoliny to inna sprawa (oczywiście nie wszyscy). Multum z nich zamiast szukać roboty, to wyjebała się z kasy kupując standardowo Daewoo Tico, dywany i chuj wie co jeszcze.
To, że większość z nich wpierdalał ciężki alkoholizm, to inna sprawa, ale to inny temat i jeśli jesteś od nas, to wiesz kogo brali wtedy na kopalnie.

Zgodzę się natomiast że byli i tacy co mieli ciężko. Znam takich też teraz w tym niby urodzaju, więc nie robił bym tu dram.
Problemy ludzie mieli po 30tce i 40tce a kurew w tym wieku jakoś za dużo nie widziałem.

Oczywiście cały ten wywód jest na chuja, bo Halibutowi, naszej ulubionej lewacce chodziło o to by przedstawić kurwy w dobrym świetle.
On to nawet HIV przedstawi jako dar od Boga dla ludzkości, a roznoszące je kurwy nazwie aniołami.

Pisałem w tym konkretnym przypadku o monogamistkach w konkretnym kontekście. Ty próbujesz udowodnić że uważam, że nie ma takich które nie są monogamistkami. Gdybym temu przeczył to by twoje elaboraty miały sens. Ale temu nie przeczę.

O prostytutkach napisałem co napisałem i chłopaki nie są takimi debilami jak ty i mnie zrozumieli. Nie musisz im tłumaczyć tego co pisze, bo zwyczajnie kłamiesz w swoich interpretacjach.

Już tyle razy złapałem cię na kłamstwie że dziwię się iż dalej jeszcze masz czelność się udzielać.

A kurwy i wtedy i teraz były 18 i 50 letnie. I 30 i 40. To że czegoś nie widzisz nie znaczy że tego nie ma, debilu.

Nie pisz już do mnie. Chyba że będziesz chciał udowodnić swoje kłamstwa szmato. I idź pilnuj żony. Bo podejrzewam że zabraniasz jej wychodzić samej, taki z ciebie troglodyta. Więc w końcu zacznie to robić bez twojej wiedzy.
Żadna normalna kobieta z takim tyranem by nie wytrzymała. Będzie usprawiedliwiona jak zacznie cie oszukiwać.

Już tyle razy złapałem cię na kłamstwie
:pociesznymirek:

O prostytutkach napisałem co napisałem i chłopaki nie są takimi debilami
Wiesz jak ty komicznie brzmisz z tym nazywaniem tu każdego debilem?
Chłopie, jesteś brudasem, bezrobotnym do tego, a jesteś po 30-tce.
Po postach widać że masz nasrane w głowie jak patomałolat.
Robota be, edukacja be,za to obciąganie w głowie tylko.

Back