Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kiedy zona nie chce byc posluszna więc postanawiasz zrobic z niej sterowana pacynke

@Halibut 2.0 wołają, podejrzewam, że coś o tym wiesz
chłop tak pracowity, że chce się urobić po łokcie a Ty się podśmiechujeszKiedy zona nie chce byc posluszna więc postanawiasz zrobic z niej sterowana pacynke![]()

miałem na myśli ciężkie roboty po łokcie w dupieNie mam żony.
miałem na myśli ciężkie roboty po łokcie w dupie
innego "fachowca" od pokręconych zboczeń na forum nie mamy (bądź się ukrywa), stąd zapytałemNie znam się na tym
innego "fachowca" od pokręconych zboczeń na forum nie mamy (bądź się ukrywa), stąd zapytałem
innego "fachowca" od pokręconych zboczeń na forum nie mamy (bądź się ukrywa), stąd zapytałem
Za butelką wódki w paryskiej restauracji siedzą Rżewski i Golicyn. Orkiestra zaczyna grać ”Emigranckie tango”.
Nie mam subskrypcji tego więc nie czytam.
Tyle co wrzuciłem właśnie Ty też przeczytałeś. Więc czytasz to samo w wolnych chwilach :p

Japierdole ale pucybut dostał koło ratunkowe od tych zwyroli z internetu, no kurwa jak to mówią głupi ma zawsze szczęście, dobrze że tu same dorosłe poważne chłopy bo jeszcze zwyrol by na bdsmy zapraszał małolatki jakby forum bardziej rozbudowane było,Z jednej strony ulga.
Internetowe forum o niszowej dyscyplinie (dla wielu wciąż "nie-") sportowej miałoby być wiarygodnym przekrojem społeczeństwa?Na forum też są ludzie którzy takie rzeczy robią, i gorsze, są też pedały a i pewnie zjeby wyrywające małolatki też. Są też inni przestępcy, dilerzy, złodzieje. Normalny przekrój społeczny.

Na forum też są ludzie którzy takie rzeczy robią, i gorsze, są też pedały a i pewnie zjeby wyrywające małolatki też. Są też inni przestępcy, dilerzy, złodzieje. Normalny przekrój społeczny.

Internetowe forum o niszowej dyscyplinie (dla wielu wciąż "nie-") sportowej miałoby być wiarygodnym przekrojem społeczeństwa?
To jest MMA panie.
Nie szkaluj.
Może przestępcy, dilerzy, złodzieje ale nie pederaści i pedofile.
To nie piłka nożna.
![]()
Tylko jeśli wierzyć medialnemu rozdmuchaniu tej mitycznej ilości homoseksualistów.I tak i nie. Może nie być np 10 % lgbtów ale np 3, lecz na tyle tys ludzi możliwość by nie było takich osób w ogóle jest tak mała, że nie ma sensu jej brać pod uwagę.
Tylko jeśli wierzyć medialnemu rozdmuchaniu tej mitycznej ilości homoseksualistów.
A to jak mówisz o wszystkich zbokach to, rzeczywiście, tego może być w chuj wokół nasAle ja nie mówię o homo ale o wszystkich, bi też. Gdybym miał oceniać po dowodach anegdotycznych to np wśród kobiet wydaje mi się że statystyki są zaniżone i większość kobiet ma tendencję bi do lasek xd
I w sumie dobrze, lubię kazać jednej dziewczynie coś zrobić drugiej xx

A to jak mówisz o wszystkich zbokach to, rzeczywiście, tego może być w chuj wokół nas![]()
I tak i nie. Może nie być np 10 % lgbtów ale np 3,
Kurwa, pogubiłem sięMówię o normalnych ludziach.

Nie Ty jeden.Kurwa, pogubiłem się![]()
Kurwa, pogubiłem się![]()
Kto powiedział, że ktoś jest "nienormalny"? Co Ty tu wymyślasz?A, w sensie, że każda laska, która mogłaby z inną laska, jest nienormalna?
No w sumie tak. Bo pewnie są w mniejszości, jak np ludzie którzy uważają, że kobietę czyni kurwą to, że uprawia seks nie będąc w związku, albo Ukraińców mając za zwierzęta. To też duża mniejszość, a więc ludzie nienormalni. Ludzie z IQ powyżej 150 też są nienormalni, i to mocno