Zwyrolisko

F7lrQ68XgAA_cn5.jpeg

innego "fachowca" od pokręconych zboczeń na forum nie mamy (bądź się ukrywa), stąd zapytałem

Ale umowie się z jedną suczka, by mi służyła i mojej uległej, która jest dominującą dla lasek. Pocwicze na niej fisting w cipce jak nie będzie zbyt ciasna. Mogę, bo obcych lasek i tak nie rucham, zostają tylko palce i dłoń. Casting robię. Na razie 2 chętne ale dopiero parę h temu zacząłem szukać.

Za butelką wódki w paryskiej restauracji siedzą Rżewski i Golicyn. Orkiestra zaczyna grać ”Emigranckie tango”.
- Ech, jaka tęsknota, - wzdycha Rżewski - tak by się chciało choćby zaraz wskoczyć na scenę i nasrać w ten biały fortepian ...
- Nie można drogi panie, to nie Rosja. - smutno odpowiada Golicyn - Francuzi nie zrozumieją, swołocze ..

Japierdole ale pucybut dostał koło ratunkowe od tych zwyroli z internetu, no kurwa jak to mówią głupi ma zawsze szczęście, dobrze że tu same dorosłe poważne chłopy bo jeszcze zwyrol by na bdsmy zapraszał małolatki jakby forum bardziej rozbudowane było,Z jednej strony ulga.

Japierdole ale pucybut dostał koło ratunkowe od tych zwyroli z internetu, no kurwa jak to mówią głupi ma zawsze szczęście, dobrze że tu same dorosłe poważne chłopy bo jeszcze zwyrol by na bdsmy zapraszał małolatki jakby forum bardziej rozbudowane było,Z jednej strony ulga.

Na forum też są ludzie którzy takie rzeczy robią, i gorsze, są też pedały a i pewnie zjeby wyrywające małolatki też. Są też inni przestępcy, dilerzy, złodzieje. Normalny przekrój społeczny.

Internetowe forum o niszowej dyscyplinie (dla wielu wciąż "nie-") sportowej miałoby być wiarygodnym przekrojem społeczeństwa? :zakręcony:

I tak i nie. Może nie być np 10 % lgbtów ale np 3, lecz na tyle tys ludzi możliwość by nie było takich osób w ogóle jest tak mała, że nie ma sensu jej brać pod uwagę.

To jest MMA panie.

Nie szkaluj.

Może przestępcy, dilerzy, złodzieje ale nie pederaści i pedofile.

To nie piłka nożna.

:korwinstupid:

Jasne jasne. Niedawno jeden user pisał, że pragnie ruchać innego w gardło. I, że niby żartował

I tak i nie. Może nie być np 10 % lgbtów ale np 3, lecz na tyle tys ludzi możliwość by nie było takich osób w ogóle jest tak mała, że nie ma sensu jej brać pod uwagę.
Tylko jeśli wierzyć medialnemu rozdmuchaniu tej mitycznej ilości homoseksualistów.

Tylko jeśli wierzyć medialnemu rozdmuchaniu tej mitycznej ilości homoseksualistów.

Ale ja nie mówię o homo ale o wszystkich, bi też. Gdybym miał oceniać po dowodach anegdotycznych to np wśród kobiet wydaje mi się że statystyki są zaniżone i większość kobiet ma tendencję bi do lasek xd
I w sumie dobrze, lubię kazać jednej dziewczynie coś zrobić drugiej xx

Ale ja nie mówię o homo ale o wszystkich, bi też. Gdybym miał oceniać po dowodach anegdotycznych to np wśród kobiet wydaje mi się że statystyki są zaniżone i większość kobiet ma tendencję bi do lasek xd
I w sumie dobrze, lubię kazać jednej dziewczynie coś zrobić drugiej xx
A to jak mówisz o wszystkich zbokach to, rzeczywiście, tego może być w chuj wokół nas :mamed:

A to jak mówisz o wszystkich zbokach to, rzeczywiście, tego może być w chuj wokół nas :mamed:

Mówię o normalnych ludziach. Wśród zboczonych lasek prawie każda jest bi xd
Ale wydaje mi się, że, na szczęście, większość lasek jest w jakimś stopniu zboczona. Prawie każda która lubi robić loda z połykiem z przyjemnością to zboczuszek mniejszy lub większy. I dziękujcie Panowie za to

Kurwa, pogubiłem się :korwinwhat:

A, w sensie, że każda laska, która mogłaby z inną laska, jest nienormalna?
No w sumie tak. Bo pewnie są w mniejszości, jak np ludzie którzy uważają, że kobietę czyni kurwą to, że uprawia seks nie będąc w związku, albo Ukraińców mając za zwierzęta. To też duża mniejszość, a więc ludzie nienormalni. Ludzie z IQ powyżej 150 też są nienormalni, i to mocno

A, w sensie, że każda laska, która mogłaby z inną laska, jest nienormalna?
No w sumie tak. Bo pewnie są w mniejszości, jak np ludzie którzy uważają, że kobietę czyni kurwą to, że uprawia seks nie będąc w związku, albo Ukraińców mając za zwierzęta. To też duża mniejszość, a więc ludzie nienormalni. Ludzie z IQ powyżej 150 też są nienormalni, i to mocno
Kto powiedział, że ktoś jest "nienormalny"? Co Ty tu wymyślasz? :nono:

Dobra, ja kończę bo nie wiem o co chodzi :homer:

Back