Zwyrolisko

A, w sensie, że każda laska, która mogłaby z inną laska, jest nienormalna?
No w sumie tak. Bo pewnie są w mniejszości, jak np ludzie którzy uważają, że kobietę czyni kurwą to, że uprawia seks nie będąc w związku, albo Ukraińców mając za zwierzęta. To też duża mniejszość, a więc ludzie nienormalni. Ludzie z IQ powyżej 150 też są nienormalni, i to mocno

Jak zacięta płyta.

Weź zrób jakąś aktualizacje oprogramowania.

:jarolaugh:

Nie pykło?

:benny:

Nie no, wiem, że już żaden z chłopaków nie będzie próbował zmazać swojej hipokryzji, od jakiegoś czasu te pytania to już żarty.
I mnie też to już zmęczyło.

Ale jak tu już jestem to powiem o akcji która oburzyła całe środowisko BDSM w Polsce.
Typ kazał swoim uległym lizać kibel w centrum handlowym. One się zgodziły.
Jakim trzeba być kurwa chujem. I popierdolona laska.

Ale jak tu już jestem to powiem o akcji która oburzyła całe środowisko BDSM w Polsce.
Typ kazał swoim uległym lizać kibel w centrum handlowym. One się zgodziły.
Jakim trzeba być kurwa chujem. I popierdolona laska.

Możesz to zgłosić temu kolesiowi:

FB4F428D-4486-4A54-92FB-3112BA74257E.jpeg

Gówno to już dawno złapała jak weszła w te klimaty
::clintdis::

Więcej jest puszczalskich i dających na lewo i prawo waniliowych lasek. Większość w BDSM to monogamistki. Te raczej mają mniejsze szanse gówno złapać.

Zresztą, na forum jest przyzwolenie by faceci ruchali se laski. Więc to raczej oni gówno łapią i rozkoszą

To mowisz ze to jest ta elita spoleczenstwa, wykształceni ludzie, ogarnieci zyciowo ? :tellmemore:

Nie twierdzę tak.

Ale nie rozumiem. Jak wśród niebdsmowych ludzi, "normalnych" facetów podrywajacych laski na normalny seks, trafia się Stuu i Polanach, tzn że mamy stygmatyzować "normalnych" ludzi?

Jak wśród klasycznych monogamistek, uprawiających seks tylko w związku, zdarza się laski toksyczne, niszczące facetów to mamy ironizować "heh, a więc tak wyglądają te wasze normalne, niekurewskie związki"?

No!

Dowiedzieliśmy się jako społeczeństwo czegoś nowego- ułomne króliczki, które zaliczyły już tyle chujów że im się to zrobiło nudne i szukają nowych wyzwań w ubieraniu się w skóry i jebaniu na orgiach z kim popadnie to...monogamistki.

Szacun @Halibut 2.0
Jak już człowiek myśli że nic głupszego nie napiszesz, to ty gadasz: potrzymać mi piwo i jedziesz po całości.

Dowiedzieliśmy się jako społeczeństwo czegoś nowego- ułomne króliczki, które zaliczyły już tyle chujów że im się to zrobiło nudne i szukają nowych wyzwań w ubieraniu się w skóry i jebaniu na orgiach z kim popadnie to...monogamistki.

Szacun @Halibut 2.0
Jak już człowiek myśli że nic głupszego nie napiszesz, to ty gadasz: potrzymać mi piwo i jedziesz po całości.
Niespodziewanie orzel znow zaatakowal. O 4:47 doszło do pierwszego uderzenia w BDSMowy familok, drugie nastapilo o 4:54. :mjsmile:

Szacun @Halibut 2.0

Czyli kobiety które uprawiają seks tylko z jednym mężczyzną, i nie chodzą na orgie, to nie monogamistki? Bo o nich pisałem.

Czyli twoja kobieta to ułomny króliczek?

Parę dni temu powiedziałem do swojej uległej przez przypadek imieniem mojej drugiej dziewczyny. Najgorsze jest to, że ta druga to laska o która uległa jest chorobliwie zazdrosna i nie może znieść, że tamtą rucham. Ale była drama...na szczęście z wściekłości zaczęła podrywać jedna laske na domówce gdzie byliśmy, i skończyło się trójkątem. Czego uczy ta sytuacja?
Rób co chcesz, a gdy Twoja kobieta będzie wściekła to za kare załatwi Ci więcej seksu

Czyli kobiety które uprawiają seks tylko z jednym mężczyzną, i nie chodzą na orgie, to nie monogamistki? Bo o nich pisałem.

Nie. Pisałeś o kurwach co się jebją z kim popadnie na imprezach.

Ja się szanuję i gówna nie tykam.
Jak się kiedyś okaże że mojej kiedykolwiek odjebało i poszła np. na dyskotekę jak ja byłem poza domem, to wypierdala. I nie ważne czy to by było 5 dni temu czy 12-16 lat temu.

Dlatego ktoś taki jak ty nigdy nie zrozumie kogoś takiego jak ja.

To, czym ja się brzydzę, ty bierzesz jako super danie.

Więcej jest puszczalskich i dających na lewo i prawo waniliowych lasek. Większość w BDSM to monogamistki. Te raczej mają mniejsze szanse gówno złapać.

Zresztą, na forum jest przyzwolenie by faceci ruchali se laski. Więc to raczej oni gówno łapią i rozkoszą

Przeczytaj jeszcze raz @torpedo bólu. Pisałem tu o zwykłych monogamistkach uprawiających seks tylko z jednym partnerem.

Nie. Pisałeś o kurwach co się jebją z kim popadnie na imprezach.

Ja się szanuję i gówna nie tykam.
Jak się kiedyś okaże że mojej kiedykolwiek odjebało i poszła np. na dyskotekę jak ja byłem poza domem, to wypierdala. I nie ważne czy to by było 5 dni temu czy 12-16 lat temu.

Dlatego ktoś taki jak ty nigdy nie zrozumie kogoś takiego jak ja.

To, czym ja się brzydzę, ty bierzesz jako super danie.

Ty swojej nawet zabraniasz na imprezy iść bez Ciebie, samej?

Hmm, jeżeli ona jest taka, że puszcza się od razu gdy jest bez ciebie, wystarczy trochę alko, to wiesz z kim jesteś?

Brakiem honoru:mjsmile:

To też, ale czasem brak honoru jest usprawiedliwiony w skrajnych sytuacjach. Ktoś powie, że kobieta zmuszana do prostytucji powinna mieć honor i dać się zabić niż się hańbić, ja uważam że w takim przypadku brak heroicznego honoru to nic złego. Albo gdy wybuchnie wojna a ty nie chcesz na niej ginąć.

Back