Zwyrolisko

Nie znam drugiej tak zamroczonej, naćpanej, pijackiej, lewackiej szmuli.

Jak ktoś będzie chciał sięgnąć po dragi, to powinno się pokazać posty i dyskusje tego oszołoma.

Łon wyjaśnioł, łon sce dowodów, łon czeko na łodpowiedzi o FACETACH (jebany zbok).

Kurwa, chłop opowiada o bogatym życiu erotycznym z naćpanymi kurwami z którymi robi orgie, rozkazuje pierdolić się im z innymi, choć doskonale zdaje sobie sprawę że potrzebują pomocy, oficjalnie na forum pisze że jest ich Panem, traktuje je jak zwierzęta i pokazuje zdjęcie jakiejś baby gdzie jest czymś uderzona?bita? I śmieje się że nie ma nic innego pod ręką, a jak wszyscy zaczynają bronić te biedne, nacpane, chore psychicznie mefedroniary, to z wszystkiego się wycofuje, okazuje się że orgie to nie wchodzą w grę, że tylko modlitwy, a te chore nie są chore i wykorzystywane przez niego, tylko mają "problem"y i on im "pomaga''.

30 kilkuletni zwyrol, bez roboty, bez dachu nad głową, bez kasy.
Nogi mu śmierdzą i jedyne co ma w głowie, to jak się naćpać i potem pisać pierdy w internecie.

Halibut pokaż lepiej ja bo nigdy nie widziałem Mefedroniary.
7ce2f76833ecf0b188d30ac9091854eb531e93ec938823b1bb3e05b65651dd7e.jpg

Nie znam drugiej tak zamroczonej, naćpanej, pijackiej, lewackiej szmuli.

Jak ktoś będzie chciał sięgnąć po dragi, to powinno się pokazać posty i dyskusje tego oszołoma.

Łon wyjaśnioł, łon sce dowodów, łon czeko na łodpowiedzi o FACETACH (jebany zbok).

Kurwa, chłop opowiada o bogatym życiu erotycznym z naćpanymi kurwami z którymi robi orgie, rozkazuje pierdolić się im z innymi, choć doskonale zdaje sobie sprawę że potrzebują pomocy, oficjalnie na forum pisze że jest ich Panem, traktuje je jak zwierzęta i pokazuje zdjęcie jakiejś baby gdzie jest czymś uderzona?bita? I śmieje się że nie ma nic innego pod ręką, a jak wszyscy zaczynają bronić te biedne, nacpane, chore psychicznie mefedroniary, to z wszystkiego się wycofuje, okazuje się że orgie to nie wchodzą w grę, że tylko modlitwy, a te chore nie są chore i wykorzystywane przez niego, tylko mają "problem"y i on im "pomaga''.

30 kilkuletni zwyrol, bez roboty, bez dachu nad głową, bez kasy.
Nogi mu śmierdzą i jedyne co ma w głowie, to jak się naćpać i potem pisać pierdy w internecie.

Jaki ma cel powtarzać to samo kłamstwo tysięczny raz?

Czyli na to , że udowodniłem iż kłamiesz powtarzasz znowu to kłamstwo ? Lol.

Czyli dalej nie podasz mi cytatów gdzie pisze iż wykorzystuje psychiczne mefedroniary które ruchaja się gdzie i z kim popadnie, na imprezach orgiach gdzie każdy rucha się z kim popadnie, tylko powtórzysz to setny raz że tam jest?

Czekam.

Przyznajesz że wszystko co napisałeś to kłamstwo?

Tyle nastukales stron na ten trolling. Po co?

Jaki masz cel dyskutując sam ze sobą o wymyślonych przez siebie samego rzeczach?

Czyli dalej nie podasz mi cytatów
tylko dzisiaj kilka. Wszystkich kkanaście. Do tego kilku użytkowników ci podało.
I wszystko po co?
Dalej czekasz na cytaty.
Robisz wszystkich w chuja i tyle.
Ale przede wszystkim robisz siebie i te biedne chore psychicznie mefedroniary o których tyle razy już nam pisałeś

tylko dzisiaj kilka. Wszystkich kkanaście. Do tego kilku użytkowników ci podało.
I wszystko po co?
Dalej czekasz na cytaty.
Robisz wszystkich w chuja i tyle.
Ale przede wszystkim robisz siebie i te biedne chore psychicznie mefedroniary o których tyle razy już nam pisałeś

Które cytaty potwierdzają, że pisałem iż jestem z naćpana mefedroniara dająca co tydzień innemu lub że na imprezach ma które chodzę są sami ludzie którzy pieorza się z kim popadnie?

No, mówiłem że coś się odkleiło. Pokazać dowód to dalej powie że chuja pokazaliście.

Ale parę razy dziś śmiechłem, nie powiem, choć wiem że z osób chorych psychicznie śmiać się nie wypada. Z drugiej strony no spróbuj nie i sprawdź jak! :jarolaugh:

No, mówiłem że coś się odkleiło. Pokazać dowód to dalej powie że chuja pokazaliście.

Ale parę razy dziś śmiechłem, nie powiem, choć wiem że z osób chorych psychicznie śmiać się nie wypada. Z drugiej strony no spróbuj nie i sprawdź jak! :jarolaugh:

Pokażesz ten dowód?

I wytłumaczysz czemu popierasz chłopaków którzy uważają cię za kurwę, bo puszczasz się z każdą jak leci?

Jako były student polonistyki proponuję rozwiązanie następujące:
Ruchający na lewo i prawo Pan : Jebaka.
Ruchająca na lewo i prawo Pani: Jebicha.

:homer:

czyli szkoda czasu na ciebie.
Jeszcze bym mógł od A do Z ci zacytować Twoje posty od początku jak to opisywałeś i jak potem z tego się krok po kroku wycofywałem, ale kto mi zapłaci ten stracony czas?

Dla mnie to żadna przyjemność ci odpierdalać (a przynajmniej nie aż tak).

Tobie do tego łba i tak nic nie wpadnie, znowu zaczniesz post od Czyli i będziesz pisał w ogóle nie na temat i chuj, pozamiatane.

Jak mi coś wpadnie bez straty czasu (tak jak dzisiaj) to oczywiście wrzucę, ale żeby Ci czas poświęcać szukając wśród setek tych gównopostów, to jeszcze mnie nie pojebało.

Last edited:
czylibszkoda czasu na ciebie.
Jeszcze bym mógł od A do Z ci zacytować Twoje posty od początku jak to opisywałeś i jak potem z tego się krok po kroku wycofywałem, ale kto mi zapłaci ten stracony czas?

Tobie do tego łba i tak nic nie wpadnie, znowu zaczniesz post od Czyli i będziesz pisał w ogóle nie na temat i chuj, pozamiatane.

Jak mi coś wpadnie bez straty czasu (tak jak dzisiaj) to oczywiście wrzucę, ale żeby Ci czas poświęcać szukając wśród setek tych gównopostów, to jeszcze mnie nie pojebało.

Jakbyś znalazł cytat gdzie pisze iż króliczek to chora psychicznie mefedroniara dająca co tydzień innemu i cytat gdzie pisze, że chodzę na imprezy gdzie są tylko ludzie którzy ruchają się na prawo i lewo z obcymi to przeleje 100 zł na wybrany przez Ciebie cel charytatywny. Jak nie znajdziesz to Ty to zrobisz. Ok?

Last edited:
Jakbyś znalazł cytat gdzie pisze iż króliczek to chora psychicznie mefedroniara dająca co tydzień innemu i cytat gdzie pisze, że chodzę na imprezy gdzie są tylko ludzie którzy ruchają się na prawo i lewo z obcymi to przeleje 100 zł na wybrany przez Ciebie cel charytatywny. Jak nie znajdziesz to Ty to zrobisz. Ok?
kup sobie za te 100zł. Muszynianki, żebyś wody z rzeki nie musiał chlipać.

Mi 100zł. niepotrzebne. Jak bym policzył ile czasu ( a co za tym idzie kasy) straciłem tutaj na cytowanie tych twoich wynurzeń z czego i tak nic nie wynikło, to byś się zdziwił.

Gdybyś był słowny to można by Ci zaproponować że przeleję ze trzy stówki na jakiś cel charytatywny, a w zamian do końca roku byś nie logował się na Cohones, ale wiemy jakby to wyglądało-ten cel charytatywny to by była pomoc dla Julki, która się kurwiła na hektary i nie wie nawet kiedy wypadła jej wątroba, a ty na drugi dzień po przelewie już byś tu opisywał jak waliłeś jakąś psychiczną.

Także podziękuję.

czyli szkoda czasu na ciebie.

Stary daj se spokój kurwa przecież to jest marnowanie czasu nawet gdybyś mu odpowiadał tylko na kiblu, są lepsze rzeczy do roboty w tym czasie, naprzyklad skład dezodorantu można poczytać

kup sobie za te 100zł. Muszynianki, żebyś wody z rzeki nie musiał chlipać.

Mi 100zł. niepotrzebne. Jak bym policzył ile czasu ( a co za tym idzie kasy) straciłem tutaj na cytowanie tych twoich wynurzeń z czego i tak nic nie wynikło, to byś się zdziwił.

Gdybyś był słowny to można by Ci zaproponować że przeleję ze trzy stówki na jakiś cel charytatywny, a w zamian do końca roku byś nie logował się na Cohones, ale wiemy jakby to wyglądało-ten cel charytatywny to by była pomoc dla Julki, która się kurwiła na hektary i nie wie nawet kiedy wypadła jej wątroba, a ty na drugi dzień po przelewie już byś tu opisywał jak waliłeś jakąś psychiczną.

Także podziękuję.

Nie dałeś takiego cytatu ani razu

Pisałem o "tych krowach" a nie kobietach. Dyskusja o tym z gościem co kręci swoim wichajstrem co chwila w innej zużytej bramie ma taki sam sens jak dyskusja z juleczką.
@ninja

Krowy, czyli głosujące za aborcja?

Skąd wniosek że rucham co chwilę inna laske?
A co jeśli w tym roku moczylem tylko w dwóch, trzech? Ile to jest "co chwilę"?
Szanuje się. Nie wkładam w każdą cipkę która chce mojego kutasa. Nie jestem dzikusem jak większość facetów, że wyrucha zawsze gdy jakaś chce dać. Trzeba się cenić.

@ninja

Krowy, czyli głosujące za aborcja?

Skąd wniosek że rucham co chwilę inna laske?
A co jeśli w tym roku moczylem tylko w dwóch, trzech? Ile to jest "co chwilę"?
Szanuje się. Nie wkładam w każdą cipkę która chce mojego kutasa. Nie jestem dzikusem jak większość facetów, że wyrucha zawsze gdy jakaś chce dać. Trzeba się cenić.
jebany jak żebra, atak w dwóch tematach

e4433080-fc63-44cc-9658-598fd26878c4_text.gif

zajmij się czymś, trawę skoś, jakiejś babci pomóż zakupy przynieść, kasztany pozbieraj czy coś.

jebany jak żebra, atak w dwóch tematach

e4433080-fc63-44cc-9658-598fd26878c4_text.gif

zajmij się czymś, trawę skoś, jakiejś babci pomóż zakupy przynieść, kasztany pozbieraj czy coś.

W tamtym temacie usunąłem.

Czyli kogo miałeś na myśli pisząc "krowy"?

Znam wiele kobiet które w Twoim mniemaniu są godne szacunku(nie uprawiają seksu poza moralnym, konserwatystki w wielu aspektach, nie lubią feministek) ale popierają dostęp do aborcji.
Czy to też krowa, ale ten promil normalny wśród krów?

Odpowiedź na Twój komentarz do mnie to nie żebractwo. To się nazywa rozmową.

W tamtym temacie usunąłem.

Czyli kogo miałeś na myśli pisząc "krowy"?

Znam wiele kobiet które w Twoim mniemaniu są godne szacunku(nie uprawiają seksu poza moralnym, konserwatystki w wielu aspektach, nie lubią feministek) ale popierają dostęp do aborcji.
Czy to też krowa, ale ten promil normalny wśród krów?

Odpowiedź na Twój komentarz do mnie to nie żebractwo. To się nazywa rozmową.
giphy.gif

Bo on myślał że zyska poklask tymi swoimi projekcjami o ruchaniu lasek a wyszło INACZEJ.

Hmm, czyli siedzisz na tym forum tyle lat, znasz moja działalność i myślisz, że ja czekam na poklask? I dlatego piszę rzeczy, o których mam pewność, że będę za nie krytykowany, podczas gdy ty piszesz same takie za które dostajesz poklask?

Wiesz, że jak się czeka na poklask, to się pisze rzeczy takie za które można dostać poklask? Ale ja się nie znoszę do wymyślania czegoś w imię poklasku. Jak Ty, który tyle razy zaznaczales jak ważna jest dla ciebie opinia forumowiczów i ich poparcie.

A udajesz takiego mądrego.

Back