Mmayhem
UFC Middleweight
Zupełnie jak lampa UV do akwarium i tabletki przeciw glonom. Bezwartościowe wyciagacze kasy.
Nie zgodzę się.
Stosuję od lat i jedyne wbite kleszcze znalazłem gdy zwierzaki nie dostały jeszcze żadnego środka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zupełnie jak lampa UV do akwarium i tabletki przeciw glonom. Bezwartościowe wyciagacze kasy.
Ten spot-on działa na kleszcze? Bo wersja na pchły to tak średnio.Nie zgodzę się.
Stosuję od lat i jedyne wbite kleszcze znalazłem gdy zwierzaki nie dostały jeszcze żadnego środka.
Ten spot-on działa na kleszcze? Bo wersja na pchły to tak średnio.
Mój kot wraca tylko na żarcie i spanie więc odpchlanie co miesiąc. Żadne odstraszacze nie pomagają. Pies zero pcheł ale kot ma chyba wyższą temperaturę to idą tylko na niego.Powiem tak,
psy pcheł nie mały nigdy, kleszcze po spacerach w terenie, lasach, górach znajdywałem ale nie zdążyły się wbić.
W tym roku jeden pies złapał bo kurwy kleszcze wylazły już chyba w lutym.
Kot domowy - wychodzący tak samo, kot przychodzący dokarmiany złapał czasem ale też zanim dostał środek.
Raczej australijski pies plażowo-wodny... "Rocky" tylko już bez Apollo ten trening...To jest chyba australijski pies pasterski nie? Bardzo fajna jest ta rasa
To kolega ma ryby, jaszczurki i owady ,(pasza)... czyli "Z kamerą u @Risky 'ego" ewentualnie "Zwierzyniec"Szybko musiałem się doktoryzować z "hodowli" jaszczurki. Wnioski są następujące: terrarium tylko drewniane z frontową szybą co pomaga w utrzymaniu ciepła przy niskim zużyciu energii, w takim wypadku na terrarium 80/50/50 wystarczy jeden metahalogen UV 35W ze statecznikiem. Czyli wywaliłem dwie żarówki (jedna grzewcza druga z promieniowaniem UV wymaganym przez Agamę). Kolonia karaczanów założona a trzykrotki posadzone w doniczkach. Utrzymanie jaszczurki nie będzie kosztować zbyt wiele pieniędzy.
Obecnie dwa akwaria 600 i 120 litrów, agama brodata, zółw stepowy (ale ten jest samowystarczalny bo żyje cały rok na dworze), kot dachowiec 8 lat i podróbka psa czyli york. Zrezygnowałem z papug bo drą tylko ryja i brudzą na chacie.To kolega ma ryby, jaszczurki i owady ,(pasza)... czyli "Z kamerą u @Risky 'ego" ewentualnie "Zwierzyniec"
Tylko ten york nie pasuje do tego zestawu zwierząt...Obecnie dwa akwaria 600 i 120 litrów, agama brodata, zółw stepowy (ale ten jest samowystarczalny bo żyje cały rok na dworze), kot dachowiec 8 lat i podróbka psa czyli york. Zrezygnowałem z papug bo drą tylko ryja i brudzą na chacie.
Yorka bez żalu najchętniej poddałbym utylizacji.Tylko ten york nie pasuje do tego zestawu zwierząt...
A ten żółw to obronny... czy stróż posesji robiący tylko obchód
To pewnie dzieci... lub żony, bo nie znam faceta co by chciał takiego pieska... czy raczej substytut psaYorka bez żalu najchętniej poddałbym utylizacji.
ciężko o bardziej bezużyteczne podzwierzeYorka bez żalu najchętniej poddałbym utylizacji.
Tak i to była najmniej przemyślana zgoda której udzieliłem. Jeszcze sam tego stwora pojechałem kupić. Czara nienawiści przepełniła mi się kiedy york obrzygał fotel w Lexusie.To pewnie dzieci... lub żony, bo nie znam faceta co by chciał takiego pieska... czy raczej substytut psa
To pewnie jechał autem ostatni raz...Tak i to była najmniej przemyślana zgoda której udzieliłem. Jeszcze sam tego stwora pojechałem kupić. Czara nienawiści przepełniła mi się kiedy york obrzygał fotel w Lexusie.
Ani to ładne, tanie czy przypominające psa... pewnie najgorzej wydana kasa w życiu...
O osobowość yorka trzeba się spytać kolegę @RiskyMoże i zerzyga się czasem ale za to nie spamuje na Cohones i ma miłą osobowość.
Tzn zalicza już zjazd do bazy i niedługo ema.
Ale spokojnie, nie taki jak np. Tony'ego, +150 postów na ostatnim UFC 300 tylko w tym 1 temacie...Tzn zalicza już zjazd do bazy i niedługo ema.
10m na minutę? Wtf? To by oznaczalo ~15cm/s?
10m na minutę? Wtf? To by oznaczalo ~15cm/s?
toż to CaraxesView attachment 99085jaszczura na spacerze