Mmayhem
UFC Middleweight
Mi też nie pasowały wilki, że względu na ogony zadarte do góry.
To pierwsze co rzuca się w oczy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mi też nie pasowały wilki, że względu na ogony zadarte do góry.
wilkowi nigdy nie staje?To pierwsze co rzuca się w oczy.
Na cohones same wilki.Jest taki duży że ledwo go unosi …
takie kabany że krwi nie wystarcza żeby napompować do pionu.W sensie że żadnemu nie staje ?
To już wcześniej, widzę że kolega mało śledzi temat...Kasjusz widzę już za zoologie się wziął ! Ja pierdole!!
Pani domu, ale ma swoje miejsce i nawet nie wiesz że jakiś kot w domu jest, bardzo fajny kawał futraWygląda na sukę …
Pani domu, ale ma swoje miejsce i nawet nie wiesz że jakiś kot w domu jest, bardzo fajny kawał futra
to chyba norweski leśny, więc kawał kota, a co za tym idzie, kawał kupyTak to jest z kotami.
Nie wiesz że jest jakiś w domu dopóki się nie zesra pod kanapą.
Kot to bardziej może przynieść do domu mysz albo ptaka i wrzucić ścierwo pod kanapę albo fotel. Ale to jebie po kilku dniach. Chciałem zabić za to sierściucha ale w sumie mu odpuściłem i jest z nami chyba 11 lat.Tak to jest z kotami.
Nie wiesz że jest jakiś w domu dopóki się nie zesra pod kanapą.
On Ci się chciał pochwalić, że miska nie na darmo jest uzupełniana a Ty go chciałeś zajebać?Kot to bardziej może przynieść do domu mysz albo ptaka i wrzucić ścierwo pod kanapę albo fotel. Ale to jebie po kilku dniach. Chciałem zabić za to sierściucha ale w sumie mu odpuściłem i jest z nami chyba 11 lat.
Pobudka o 3 w nocy. Lato, smród nie do wytrzymania mimo otwartych okien. Tak śmierdziało że to nas właśnie obudziło. Długie poszukiwania gdzie leży źródło zapachu. Kot wrzucił zabitą mysz pod fotel. Przyniósł też wiele innych gryzoni i kilka ptaków. W tym sporego szpaka.On Ci się chciał pochwalić, że miska nie na darmo jest uzupełniana a Ty go chciałeś zajebać?
Pewnie na początku nieśmiało podsuwał Ci te zdobycze pod kapcie licząc na pochwałę, ale zaabsorbowany Residentem 5tką nawet nie zwróciłeś uwagi,Pobudka o 3 w nocy. Lato, smród nie do wytrzymania mimo otwartych okien. Tak śmierdziało że to nas właśnie obudziło. Długie poszukiwania gdzie leży źródło zapachu. Kot wrzucił zabitą mysz pod fotel. Przyniósł też wiele innych gryzoni i kilka ptaków. W tym sporego szpaka.
Kot to bardziej może przynieść do domu mysz albo ptaka i wrzucić ścierwo pod kanapę albo fotel. Ale to jebie po kilku dniach. Chciałem zabić za to sierściucha ale w sumie mu odpuściłem i jest z nami chyba 11 lat.
od zawsze mieliśmy koty w domu i żaden nic do domu nie wniósł, przynosiły myszy czy krety ale tylko na taras albo zostawiały na trawnikuPobudka o 3 w nocy. Lato, smród nie do wytrzymania mimo otwartych okien. Tak śmierdziało że to nas właśnie obudziło. Długie poszukiwania gdzie leży źródło zapachu. Kot wrzucił zabitą mysz pod fotel. Przyniósł też wiele innych gryzoni i kilka ptaków. W tym sporego szpaka.