Te przyjemniaczki zabijają rocznie więcej ludzi niż lwy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Te przyjemniaczki zabijają rocznie więcej ludzi niż lwy.
podobno dobrym nawykiem jest tam wytrzepanie butów przed włożeniem nogi do środka bo pająki włażąAustralia - kraj gdzie można znaleźć najbardziej pojebane i przerażające zwierzęta pod łóżkiem albo prysznicem.
Właśnie jakiś czas temu rozważaliśmy gdzie można wyjechać na stałe i Australia odpadła przez różnego rodzaju stwory.podobno dobrym nawykiem jest tam wytrzepanie butów przed włożeniem nogi do środka bo pająki włażą
strach się iść wysrać bo nie wiadomo co pod klapą siedzi, strach założyć kapcie rano, a idź pan w chuj. A mówimy o byciu w domu tylko, a nie o wyjściu na zewnątrzWłaśnie jakiś czas temu rozważaliśmy gdzie można wyjechać na stałe i Australia odpadła przez różnego rodzaju stwory.
Nowa Zelandia wydaje się być lepszym pomysłemWłaśnie jakiś czas temu rozważaliśmy gdzie można wyjechać na stałe i Australia odpadła przez różnego rodzaju stwory.
W nowej Zelandii stacjonują czarne pedały z pomalowanymi paznokciami.Nowa Zelandia wydaje się być lepszym pomysłem
Czystsze ryby wykazują specjalistyczną strategię żywienia, świadcząc usługi innym gatunkom, usuwając martwy naskórek, pasożyty zewnętrzne i zakażoną tkankę ze skóry lub komór skrzelowych
dlatego tych skurwysynów komarów no kurwa bardzo po prostu nie lubię
Kto będzie tym szczęśliwcem co zapłodni? Możemy jedynie się domyślać.View attachment 96732 jaszczurka dobrze się zadomowiła. Wychodzi z terrarium i sama wraca do swojego domu jak jej się zrobi zimno. Chętnie je karaczany i zieleninę. W drugim dniu złożyła 30 niezapłodnionych jaj co wyjaśniło jej wczesniejszą ospałosc. Świetny zwierzak.
Tego kurestwa jest jeszcze więcej niż 2-3 lata temu. Zimy są mało mroźne i te kurwy nie giną.Od jakiegoś czasu walczę z jebanymi kleszczami. Ostatnio po spacerze pies przyniósł chyba z 6. Przerabialiśmy krople, obroże i chuja to dawało. Wczoraj dałem mu tabletkę, która nie odstrasza ale uwalnia jakąś chemię do krwiobiegu i powoduje, że kleszcz usycha i odpada. Dzisiaj rano znalazłem takiego martwego skurwiela na podłodze.
View attachment 96995
Ps. Nie czepiać się brudnych paznokci bo od rana zapierdalam w garażu
Od jakiegoś czasu walczę z jebanymi kleszczami. Ostatnio po spacerze pies przyniósł chyba z 6. Przerabialiśmy krople, obroże i chuja to dawało. Wczoraj dałem mu tabletkę, która nie odstrasza ale uwalnia jakąś chemię do krwiobiegu i powoduje, że kleszcz usycha i odpada. Dzisiaj rano znalazłem takiego martwego skurwiela na podłodze.
View attachment 96995
Z psa i kota wyrywam tylko całe kleszcze i dezynfekcja miejscowa. Nie ma też co popadać w przesadę.Potwierdzam, już miesiąc temu skurwysyny znalazłem na psie i kocie.
Zwierzaki dostały spot-on bo przy tabletkach typu Bravecto itp. jest sporo informacji że bywają poważne skutki uboczne.
Z psa i kota wyrywam tylko całe kleszcze i dezynfekcja miejscowa. Nie ma też co popadać w przesadę.
Pewnie działają również dobrze jak obroża na pchły.No oczywiście.
Ale spot-on czy tabletki mają skurwieli odstraszyć albo zabić jak się już wbiją żeby nie przeniosły babeszjozy czy innego gówna.
Pewnie działają również dobrze jak obroża na pchły.
Od jakiegoś czasu walczę z jebanymi kleszczami. Ostatnio po spacerze pies przyniósł chyba z 6. Przerabialiśmy krople, obroże i chuja to dawało. Wczoraj dałem mu tabletkę, która nie odstrasza ale uwalnia jakąś chemię do krwiobiegu i powoduje, że kleszcz usycha i odpada. Dzisiaj rano znalazłem takiego martwego skurwiela na podłodze.
View attachment 96995
Zupełnie jak lampa UV do akwarium i tabletki przeciw glonom. Bezwartościowe wyciagacze kasy.Popatrz: