Łatwiejszy kąt znalazł, cwaniaczek misiaczekJebany wylazł![]()
Mieć takiego futrzatego obrońcę to chyba marzenie każdego dzieciaka.
A ja raz złapałem jedną w moim mieszkaniu. W nocy, siedzę przy kompie a ta po mnie zaczęła łazić, przez otwarty balkon wlazła, najpierw się prawie posrałem ze strachu ale później ją złapałem na spokojnieTydzień temu zakupiłem dwie modliszki, o to jedna z nich :)
I co, wylądowała w tempurze i fryturze?A ja raz złapałem jedną w moim mieszkaniu. W nocy, siedzę przy kompie a ta po mnie zaczęła łazić, przez otwarty balkon wlazła, najpierw się prawie posrałem ze strachu ale później ją złapałem na spokojnie![]()
Heh, nie, dałem bratu. . . i jak teraz o tym myślę to ślad po niej zaginąłI co, wylądowała w tempurze i fryturze?![]()
Brat też smakosz?Heh, nie, dałem bratu. . . i jak teraz o tym myślę to ślad po niej zaginął![]()
Brat też smakosz?![]()
To zapytaj tak :"pamiętasz te modliszkę, co ja ci dałem? Tyś ją smażył czy piekł,bo dostałem parę kilo mrożonej modliszki i nie wiem, jaka wersja jest smaczniejsza?" Po reakcji się domyslisz.
To zapytaj tak :"pamiętasz te modliszkę, co ja ci dałem? Tyś ją smażył czy piekł,bo dostałem parę kilo mrożonej modliszki i nie wiem, jaka wersja jest smaczniejsza?" Po reakcji się domyslisz.![]()
Nie bez powodu wybitnych sportowców porównuje się właśnie do kóz.
Lampart morski wyjaśnił.
Mam wrażenie, że to wina nurka...Lampart morski wyjaśnił.
Weź to stamtąd usuń teraz. Komu to stworzenie potrzebne na tym świecie.