Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
OkW ogóle to się odezwij na fb, bo bifor jakiś mały byśmy zrobili z chlopakami z wlkp
A to nie jest twoje alterkonto ?
@pajęczy to ten co sprzedał halibutowi towar za 200 złNie. Jestem jego bratem bliźniakiem z jednej kreski.
A tak na serio to wpadnę.

Czemu Piotrełe?![]()
Masu z góry nie przyjdzie, wbijajZeby inny user mogl wpasc na zlot a nie moze sie pojawic gdy ja tam jestem. Niech ma cos z zycia.
CZY CZUJECIE TEN ROSNĄCY TEMPERAMENT?!WLKP już najebana w pociągu, Warszawa najarana, weź tu coś ogarnij człowieku
Dawaj, City na górze!Pany działacie? zajrzę na moment:)
W ciągu godziny dotrę;)Dawaj, City na górze!
Chyba bym nie przeszedł selekcji. Może macie jakąś bibułę w stylu "100 rzeczy, które powinieneś wiedzieć o polskim MMA ale wstydzisz się zapytać"? - to bym poczytał ...Ja tylko dodam, że planuję zrobić bifor także pożegnajcie się z bimbrem DC
Aha, żeby nie było. Nie wpuszczamy Januszy. Na wejściu będzie pytanie sprawdzające wiedzę na temat światowego mma. Np gdzie trenuje Kamil Mosgalik, kto jest najgorszym menadżerem w Polsce i tym podobne.

Jak nie słychać to znaczy że dobrze się bawiąCohones jak się bawicie? Nie słychać was!!
dla organizatorow oraz dla tych ktorzy majac wiele km do pokonania nie patrza na pieniadze ani odleglosci i stawiaja sie na miejscu aby razem z #Cohones obejrzec MMA na najwyzszym poziomie 

Co to się tam u was odjebalo, że nawet Wojek się zjawił :D