Miszon
Grabarz
To chyba odpowiadałem na pytanie Kornika, tą część imprezy gorzej pamiętam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To chyba odpowiadałem na pytanie Kornika, tą część imprezy gorzej pamiętam
Jasne, zajebista ekipa na czele z mega pozytywnym mistrzem, do powtórki;)Tak się kończy wizyta "na godzinkę", ale chyba było warto :-D
Xerkses kuewa:D no xerksesJasne, zajebista ekipa na czele z mega pozytywnym mistrzem, do powtórki;)
jebaj sie:DXerkses kuewa:D no xerkses
:*jebaj sie:D
A byłem byłem :-D Teraz to KSW 35, może w Krakowie? @Masu zapraszacie?Generalnie trzy rzeczy:
1. Kiedy następne takie oglądanie UFC 199? UFC TUF 23 Finale + UFC 200? Chcę wiedzieć wcześniej, zebym ogarnął bilety na pociągi i był. :D
2. Co to za wyśmiechujki z kolegi Miderna doszły do moich uszu? :D
3. Ooo, @mat01 widzę, że u fryzjera byłeś :D
A no i jeszcze jedno - Kamil który z Wami był jaki ma nick na forum?
Kamila Mosgalika znam przecież, nawet kurcze jadę za tydzień na galę z jego udziałem (wywiady będą! xD). Kamil Ł. jeszcze był, widziałem go na zdjeciach, ale nie mogę do nicku dopasować.A byłem byłem :-D Teraz to KSW 35, może w Krakowie? @Masu zapraszacie?
Kamil Mosgalik niestety nie ma jeszcze konta na forum.
@Masta Blasta aka XerxesCzekaj, czekaj. Bo dalej mi tej jednej osoby brakuje. To kim jest kolega z brodą? Nie licząc D&G, Kornika i Artura?
No @Masta Blasta przecież ;-)Czekaj, czekaj. Bo dalej mi tej jednej osoby brakuje. To kim jest kolega z brodą? Nie licząc D&G, Kornika i Artura?
No chuuuuuuuuuj. Nie mam pojęcia dlaczego oni mi się jebli, skojarzyłem sobie, że Mastuś do Dick. Dobra, jestem w domu, nie było tematu :DNo @Masta Blasta przecież ;-)
Król Perski po reinkarnacji.Czekaj, czekaj. Bo dalej mi tej jednej osoby brakuje. To kim jest kolega z brodą? Nie licząc D&G, Kornika i Artura?
Są kluby gdzie userzy cohones mają permanentne zaproszenie matę. A co do kanapy - to była prawdziwa romantyczna miłość, jak w polskich komediach romantycznych.Dzięki panowie za zdemaskowanie, teraz w razie czego łatwiej mnie będzie "zaprosić na matę" .
@DickNiaz tym razem wybrał integrację międzygatunkową, człowiek vs kanapa:D
Wiedział kiedy o bana poprosić :-DOsoba, która ostatecznie zatrzasnęła mi drzwi od kibla w biurze, proszona jest o kontakt w celu refinansowania nakładów na ślusarza.
I kurwa wszystko jasne. Na raty mu rozłożę.Wiedział kiedy o bana poprosić :-D
Haha, ale go wpier*olił 123Wiedział kiedy o bana poprosić :-D