Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mniej poetycko: Obsrał zbroję.jestem w szoku:D odchodząc unosił się za nim swąd przegranej walki... (tak poetycko wręcz można podsumowac:D)
A tak na poważnie, to chyba go delikatnie odcięło, a wówczas, różnie bywa.
Dlatego też często wisielcy osrani i oszczani np.
Szoda gościa - tak serio
Prawie zawsze wisielcą puszczają zwieracze. Gdy wykonywali wyrok śmierci - pod delikwentem podstawiano miskę, co pokazął tylko jeden film "Krótki film o zabijaniu".
Zresztą, na weselu na którym kiedyś byłem zmarła nestorka rodu - także gdy ją wynosili był taki efekt.
Dlatego tutaj nie ma co się śmiać - fizyczność na którą nie miał wpływu.
*gównąna główną z tym!!!
Prawda jest taka, ze za duzo tu promocji Kosteckiego. Serio panie Bijan, to mmanews uwazałem za pudelka MMA, a tym czasem tu promuje się popka i niezliczonej ilości "newsów" nt KosteckiegoNiech ktoś jeszcze napisze, że na Kosteckim nabijamy wyświetlenia!
Serio panie Bijan, to mmanews uwazałem za pudelka MMA, a tym czasem tu promuje się popka i niezliczonej ilości "newsów"
O Jezu - znowu będzie , że pisze o sobie. To nie o mnie tylko moje spojrzenie na to co mogło się stać w oktagonie a które wynika z przyrego wydarzenia którego byłem świadkiem. To była moja rodzina więc się odpierdol i tego akurat nie wykorzystuj do beki.
Przecież to już wiadomo od oświadczenia trenera Kościelskiego i pamiętnej SSS - cóż za sensację robisz?Oczywiście, userzy komentują, (te patologie wykręcają najwięcej komentarzy) ale to swiadczy tylko o tym, jaki to rodzaj fana mma jest na tym forum.
Czysty troll: śmiejesz się z kolejnej wymyślonej dramatycznej sytuacji a troll udaje że nie wie o co chodzi.
Akt zgonu or...
Irytuje mnie promocja miernot typu Kostecki na tym forum. Płaci dobrze, to piszcie art. sponsorowany
Ostatnio nie ma tu czego poczytać, tylko Kostecki, Kostecki, juras pisze swego bloga to "kopiujemy" art. o Kosteckim na Rocks, bo to fajne "na topie klikalności"
Mnie to nie rusza, ale jak widze jaki to ma tu odbiór, to widze ze Kowalik i Rysiewski mieli racje