Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oby to się nigdy nie wydarzyło VanZant !!Kiedyś gdzieś w końcu musiało do tego dojść!
Przyznam szczerze, że dawno nikomu tak nie współczułem...
Oby to się nigdy nie wydarzyło VanZant !!
A jest pewnie, że to był kał a nie krew z odbytu? W Ameryce nawet metamfetaminę walą w odbyt.
Arabskich szejków mogłoby to jarać.Oby to się nigdy nie wydarzyło VanZant !!
Arabskich szejków mogłoby to jarać.
Oni wolą być chyba aktiv :)Arabskich szejków mogłoby to jarać.
A tam nie było odwrotnie czasem...?
Znawcy widzęOni wolą być chyba aktiv :)
Mysle, ze te rozkminy to mozna sobie darowac. Kazdemu moze sie przytrafic i nie ma co tu dopatrywac sie jakis niewiadomo jakich przyczyn.
No właśnie taką miałem rozkminkę i w tym dopatrywałem się przyczyny, że wziął coś nieodpowiedniego :) Myślałem nawet o dużej ilości kawy, jak widać przedtreningówki mogą być jeszcze srakopędniejsze :-)Wzialem przedtreningowke Nitrobolon Treca, kolega polecal i sraka poszla obfita
Nie będę tego czytał, ale na bank rzygnąłeś po koksie.Ja kiedyś rzygnąłem na siłce. Moje opowiadanie z tego wydarzenia można przeczytać tu: http://cohones.mmarocks.pl/threads/hyde-park.6044/page-2458#post-834819
z ta przedtreningowka to podobna sytuacje do mojej opisywal jakis czolowy polski kickbokser nie pamietam juz nazwiska.(jakas lzejsza waga cwiczyl z Drwalem, ciemne wlosy) Z tym, ze on to mial podczas jakies walki. Warto sprawdzac reakcje organizmu na dany srodek wczesniej bo tego typu rewelacje zdarzaja sie czesto i kazdy organizm dziala na srodek inaczej. Rozal chyba tez mial srake wlasnie po jakis suplach.No właśnie taką miałem rozkminkę i w tym dopatrywałem się przyczyny, że wziął coś nieodpowiedniego :) Myślałem nawet o dużej ilości kawy, jak widać przedtreningówki mogą być jeszcze srakopędniejsze :-)
Gościa oczywiście szkoda, ciężko wyjść z twarzą w takiej sytuacji Wszyscy zszokowani gównem
Nie będę tego czytał, ale na bank rzygnąłeś po koksie.
to normalne po czeskiej mecieNie będę tego czytał, ale na bank rzygnąłeś po koksie.
Co to kurwa tvn czy wp? Tytul mija sie z prawda!
Zawodnik najpierw sie zesral a potem przegral. Stolec z racji zatrzymania w spodenkach wypadl dopiero po przejsciu kilku krokow.
Szanujmy sie kurwa!
A nie zaatakował go wtedy jakiś wirus przed samą walką? Tampon w dupę, te sprawy?Rozal chyba tez mial srake wlasnie po jakis suplach.
no mozliweA nie zaatakował go wtedy jakiś wirus przed samą walką? Tampon w dupę, te sprawy?
nie wiem jak mozna zejsrac sie w pory bedac w wieku produktywnym, przeciez to czuc jak kreci w jelitach itp.Mi tez sie zdarzylo raz na silce
o to chodzi, ze nie czuc i za Chiny nie mozesz tego powstrzymac. Widocznie nie miales takiej sytuacjinie wiem jak mozna zejsrac sie w pory bedac w wieku produktywnym, przeciez to czuc jak kreci w jelitach itp.
Nie. Rzygnął po koksie = obrzygał jakiegoś koksa trenującego obok.Najpierw koks pawia puścił? ;)