Jeżeli Miocic zagra to inteligentnie w początkowej fazie walki nie wchodząc w zwarcie, to prawdopodobnie wypunktuje Gonzagę. Tylko napo ma również dobry parter i gdy uda mu się obalić Stipa, to jest szansa na suba.
Do czasu walki spadnie :-) A jak nie to się zagra to za połowę stawki lub więcej, o ile fundusze dopiszą i ręczna będzie wchodzić tak dobrze jak do tej pory (obym nie wykrakał).
dooobrze, niech Gonzo rosnie. Miocic dla mnie swietny wystep z Nelsonem, ale style tworza walke, a Nelson jest wolniejszy, mniej agresywny i byl chyba najgorzej w karierze przygotowany do walki. (zreszta sam o tym mowil)
Ja liczę, że Caceres za bardzo nie spadnie, bo patrząc na ostatnią walkę Lil Pettisa ma spore szanse na wygraną. Sergio obecnie nie jest nawet 1/2 tego czym prawdopodobnie będzie w wieku brata, a stawianie go w roli takiego faworyta dziwi.
Nie lubię grać handicapów, bo często drużynie już tak nie zależy jak prowadzi. To dobry sposób na podbicie kursu, ale też często psuje kupony, dlatego gram rzadko. Wydaje się że City i Arsenal powinny zwyciężyć tymi dwoma bramkami, Liverpoolu bym nie stawiał z -1
[strike]City z handi też chyba puszczę, w końcu Aguero wrócił. Zapomniałem,że na bahu nie mam handi, więc leci że City strzeli 3 bramki lub więcej. Do tego dorzucam Atletico Madryt (chyba,bo jednak grają z Sevillą,ale nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów) oraz Villareal za standardową stawkę. AKO 2.90[/strike]. Dorzuciłem jeszcze jednak Athletic Bilbao i gram za 5/4 stawki. AKO 3.91.
@down
Ja mam na odwrót. U mnie częściej wchodzą poryte kursy z pewniaków (6.02 ostatnio) za połowę stawki, niż jakiś sensowny zakład za normalną stawkę.
Poszedł kupon za mały hajs na Tysona Nama po kursie 2.02. Nie mam zbytnio czasu uzasadniać, bo spadam zaraz z domu, ale przeczuwam nokaut, ewentualnie wygraną decyzją. Niby Bollinger jest bardziej wszechstronny, ale to pogromca ogórów z ujemnymi rekordami.
Zakład dosyć mocno loteryjny, tym bardziej, że nie widziałem zbyt wielu walk obu jegomości, dlatego nie szalałem ze stawką.
Zakład kombinacyjny od 17.01.14 23:48
Numer kuponu 196092484
Numer zakładu Wydarzenie Typ Kurs Czas rozpoczęcia Wynik
8848821 Detroit Pistons - Utah Jazz (Typ) 2 3.10 18.01.14 01:30 89:110
8848825 Memphis Grizzlies - Sacramento Kings (Typ) 2 2.85 18.01.14 02:00 91:90
8848833 Denver Nuggets - Cleveland Cavaliers (Typ) 2 3.40 18.01.14 03:00 109:117
Informacje o kuponie
Data 17.01.14 23:48 Kurs --
Rodzaj zakładu Zakład kombinacyjny Stawka 100.00 PLN
Numer kuponu 196092484 Maksymalna wygrana 3004.00 PLN
Status Źle Wygrana --
Płacz bo wczoraj postawiłem 100 na nba i 3000 uciekło mi przez jeden jebany punkt. Dodam jeszcze, że w końcówce meczu Memphis było x 5,50. Wkurwić się to mało...
Oglądałem walki Tysona i Codiego. Tyson trafił totalnie jednym lucky punchem z dobrym gościem jak był w opałach co dało mu angaż do wsofu. Bollinger pokonał decyzją gościa 7-1 także nie same ujemne,. Tyson też z samymi ogórkami wygrywał, raz tym lucky punchem ale mówie nic dwa razy sie nie zdarza i mam nadzieje ze Cody wygra.
Drugi typ z boksu to Jean Pascal w walce z Lucianem Bute. Pompa na Bute zeszła jak Froch go porobił szybko i balonik pękł. Na ważeniu forma widać fizyczna wybitna. Myślę że pewnejsze niż Bollinger mimo wszystko.
Cody Bolinger ma może w rekordzie rywali z ujemnymi wynikami. Ma tez na koncie dobry występ w TUF 18. Był pierwszym męskim fighterem wybranym przez Mieshę. Doszedł do półfinału... i wyjebali go za nie zrobienie wagi ;) Wierzę, że 'tanio skóry nie sprzeda' hehe
Im bliżej gali tym kurs na Patino jest coraz wyższy bo zaczynał się od 1.72 a teraz już jest 1.92, a na Palomino spada, już jest 1.80 a zaczynał od lekko ponad 2.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.