Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Ty każdym typem, który wszedł masz zamiar się chwalić? Mi by było wstyd chwalić się tym, że takie gówno po kursie 1.28 mi weszło xDDD

Tak palancie nie widzisz że rozliczam żałosny pecie w odróżnieniu od innych
Jak zagrałeś to podziękuj

Nie pasuje to wyjazd :hi:

Żeby HL oglądało się lepiej, postawiłem za drobne:
Dubiel przez decyzję 7.0
Kamiszka 3.21
Alan 2.25
Bomba przed czasem + Robur przed czasem + Zalecki vs Kubiszyn walka zakończy się decyzją 9.76

BTW
Stifler 2.78 vs Bombardier na Prime, myślę że warto w to wchodzić. Bombi będzie przewróci się po pierwszych mocniejszych ciosach, ale ważne żeby na ważeniu wyglądał groźnie
Elegancko weszło wszystko

Inoue vs. Donaire
over 6.5 - @1.65
decyzja w walce - @3.25

Inoue to maszynka do nokautów, ale na takich zawodników jak Donaire może nie wystarczyć. Ich pierwsza walka zakończyła się decyzja, ale była bardzo zacięta. Donaire ma już swoje lata, ale mimo to może być jednym z trudniejszych przeciwników dla Inoue. Kurs rzędu 1.15 na Inoue jest mało wartościowy dlatego idę w over oraz decyzje jak to miało miejsce w ich pierwszym pojedynku.

Poniżej fragmenty z pierwszej walki:

Inoue vs. Donaire
over 6.5 - @1.65
decyzja w walce - @3.25

Inoue to maszynka do nokautów, ale na takich zawodników jak Donaire może nie wystarczyć. Ich pierwsza walka zakończyła się decyzja, ale była bardzo zacięta. Donaire ma już swoje lata, ale mimo to może być jednym z trudniejszych przeciwników dla Inoue. Kurs rzędu 1.15 na Inoue jest mało wartościowy dlatego idę w over oraz decyzje jak to miało miejsce w ich pierwszym pojedynku.

Poniżej fragmenty z pierwszej walki:

Ich pierwsza walka to majstersztyk, nie pamietam dokladnie ale chyba zlamaniem oczodolu okupil te bitwe.
Overa warto zagrac, ale nie skreslalbym Donaire jak i skonczenia w pozniejszych rundach tym bardziej ze panowie juz sie dobrze znaja :conorsalute:

W pizdu z tymi underdogami we frikach tym razem...

Inoue vs. Donaire
Szykuje się świetna walka. Trzeba jednak pamiętać, że Donaire za pół roku skończy 40 lat, a ich pierwsza walka była 2.5 roku temu.
Inoue ma 29 lat i jest raczej w prajmie, a Filipińczyk był w nim jakieś 8 lat temu.
30 tysięcy ludzi na stadionie w Saitamie, walka około 13:00 naszego czasu.

Pokaż lepiej ile zarobione i powiedz dziękuję Astrida...

Obiektywnie Pudzianku..

Nic nie tknąłem
chciałem dzisiaj Gniezno ale było potrzebne ako 3 to olałem ciepłym moczem :cool:

Pozdrawiam serdecznie

Po enty i nie rób tu z siebie jakiegoś boga bo każdy pamięta jak na kursach @1.15 leciałeś nie raz na ryj z 10 piętra

Bez odbioru :tiphatb:

Nic nie tknąłem
chciałem dzisiaj Gniezno ale było potrzebne ako 3 to olałem ciepłym moczem :cool:

Pozdrawiam serdecznie

Po enty i nie rób tu z siebie jakiegoś boga bo każdy pamięta jak na kursach @1.15 leciałeś nie raz na ryj z 10 piętra

Bez odbioru :tiphatb:
Tak na Losce. I na Ewi która za 3tyg odrobi z zyskiem.

Rok ci wyjdzie zbieranie mojego ako z samej ręcznej królu złoty..

Mało tego będzie jeszcze ostro nafukana i wyjdzie do niej na ostrej bani :werdum:

@Mr.Roshi obejrzałem materiały od ciebie i myślę że ten lachociąg lil masti nie wygra walki przed czasem, kurs na to @2.52. Żaden pewniak bo jednak mało stójki pokazała w swoich dotychczasowych występach ale jej głównym atutem są zapasy a tutaj tylko stójka będzie (boks birmański), druga rzecz że ten drugi lachociąg zusje wydaje się być w miare twarda. Wniosek taki że można zagrać.

Lil Masti że nie wygra przed czasem to było wczoraj złoto :bayan:

W pizdu z tymi underdogami we frikach tym razem...

Szykuje się świetna walka. Trzeba jednak pamiętać, że Donaire za pół roku skończy 40 lat, a ich pierwsza walka była 2.5 roku temu.
Inoue ma 29 lat i jest raczej w prajmie, a Filipińczyk był w nim jakieś 8 lat temu.
30 tysięcy ludzi na stadionie w Saitamie, walka około 13:00 naszego czasu.

Back