jeffrey_
WSOF Lightweight
mysle ze moze rozczarowac ta walka i fajerwerkow sie nie spodziewamKurde Panowie ale to będzie walka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
mysle ze moze rozczarowac ta walka i fajerwerkow sie nie spodziewamKurde Panowie ale to będzie walka![]()
Oczywiście że może tak być ale mi też chodzi o tę toczkę i ilość dyskusji na jej temat to już fajnie wygląda.mysle ze moze rozczarowac ta walka i fajerwerkow sie nie spodziewam
Jeszcze ci mało po liściowej kanonadzie Alvareza na konfie?!Oczywiście że może tak być ale mi też chodzi o tę toczkę i ilość dyskusji na jej temat to już fajnie wygląda.
Ja uważam i zgadzam się z Wami, że AJ może to zanudzić strasznie i zgarnąć decyzję zwłaszcza jak walczy u siebie.
Mimo to fajnie, że coś się dzieje w tym boksie a przecież już zaraz 3 walka Fury Wilder :D

Fajne to bylo hahaJeszcze ci mało po liściowej kanonadzie Alvareza na konfie?!![]()
Przepiękna reakcja ruchowa, tak zwane kontrujące meksykańskie liście.Fajne to bylo haha
A unik i szybkie dwa ciosy jeszcze lepsze :)

Jeśli grasz Joshue przez decyzje to radziłbym to zabezpieczyć takim samym zakładem tyle że w stronę Usyka.
Jak nie masz co dorzucić to rozważ sobie Turner/Medic decyzja - nie @1.47. Żadne złoto ale spore prawdopodobieństwo powodzenia.Mam pograny tylko czysty win AJ. Kombinuje zeby cos dograc, ale nie umiem sie zdecydowac. O ile spodziewam sie jak zawalczy Usyk, to nie wiem tak naprawde jaka wersja AJ wejdzie do ringu.
.
Teraz walka się będzie zaczynaćktos oglada oktagon? o której penaz?
Masz jakiegoś strima kolego?Teraz walka się będzie zaczynać
na forbecie zagralem po 1.45Penaz co buma Strzelczyka rozszarpał szybko
@1.25 po ulicy nie chodziło![]()
Ale to było przed czasemna forbecie zagralem po 1.45
View attachment 26654
jeszcze przedwczoraj bylo 1.45 promocja
I infem się nie podzieliłeś draniu samolubnyView attachment 26654
jeszcze przedwczoraj bylo 1.45 promocja

Brat masz jakiegoś strima do oktagonu w zanadrzu czy ppv oglądasz?Niech zaraz z Superior Challenge Wójcikiewicz zrobi robotę i będzie git
I zaczekamy na Antka
Brat masz jakiegoś strima do oktagonu w zanadrzu czy ppv oglądasz?
nie ale polecam konto zalozyc na forbecie bo maja czesto najwyzsze kursy na sporty walki z legalnych bukowI infem się nie podzieliłeś draniu samolubny![]()
Był przez chwilę na twitchu ale padło. Jak coś znajdę jeszcze dam znać, ale bieda jest dzisiaj straszna.Masz jakiegoś strima kolego?
lub równe decyzje. Najlepiej ten co 0-5 miał z Rumuni 

Naruszczka dostal? Na live bylo juz 1.12 na niegoJapierdole, Martinik przegrał z typem 7-8 XD
Naruszczka też KO, dobrze, że nie stawiałem.
No ch...j Naruszczka ujebał, miał walkę pod kontrolą, gość umierał w drugiej rundzie i trafił go cepem, Naruszczka zaliczył deski ale od razu się podniósł i ruszył po nogę, a sędzia i tak przerwał. Afera w ch..j, Czesi ukręcili lody znów. Trener Mirek w szale na środku oktagonu. Sceny ;) Tylko kuponu żal :(Zagrałem sobie mini tasiemkę na weekend.
Jungwirth (Oktagon) + Naruszczka (Oktagon) +Silveira (LFA) +Joshua ( boks) @4.51 za 1k.
Jungwirth - jego rywal Kalašnik z bilansem 8-2, ale nabitym na typowych plackach. W zasadzie jego taktyka sprowadza się do obaleń i przeleżenia rywala. Ale kiedy to się nie udaje to zaczynają się kłopoty vide walka z Tato Primerą (który de facto też jest plackiem tylko nieco mniejszym). I co kluczowe Kalaśnik ma bardzo podejrzane kardio (w 3 rundzie z Primerą nie był w stanie wyprowadzać ciosów, wywracał się ze zmeczenia), a co by nie powiedzieć o Niemcu to pod względem kondycyjnym wygląda świetnie. Praktycznie się nie zatrzymuje, przez 3 rundy walczy w wysokim tempie i ma serce do twardej bitki. Jeśli Jungwirth nie pozwoli się przeleżeć to zajedzie Kalašnika presją.
Naruszczka - wziął walkę w zastępstwie na ostatnią chwilę, ale nie zniechęca mnie to ;) Rywalem Hošek, niby były bokser, a tak naprawdę typowy cepiarz, jego jedyna broń to właśnie obszerne cepy. Oczywiście jeśli trafi to może urwać głowę i w walkach z bumami tak wygrywał. Ale z bardziej ogarniętym rywalem zaczynają się ciężary vide walka z Ďatelinką. Hošek jest obalany zawsze i wszędzie, do tego kompletnie bezradny z pleców, jest też nabity mięśniami i po jednej rundzie w klinczu lub przytrzymany na glebie mocno dyszy i traci moc w pięciach. Reasumując doświadczony Naruszczka nie jednego takiego cepiarza już ogrywał i mam nadzieję że nie przyniesie wstydu trenerowi Oknińskiemu I polskiemu MMA ;)
Silveira - świetny zapaśnik i grapler trenuje w ATT, walczy z nabitym kołkiem, który prawdopodobie nie ma parteru, nigdy nie bił się z rywalem tego kalibru i w stójce będzie wolniejszy. Na moje Silveira przewróci i udusi.
Antek Joshua, eksperci bokserscy szanse oceniają 75-25 na korzyść Joshuy. Wielki ciężki z małym. Usyk jest świetny, techniczny, ale uważam że waga ciężka nie jest dla niego, męczył się już z Chisoroą, a Antek jest kilka półek wyżej.
Oprócz tego Fiorot zamyka mi kuponik na 3.2 k
Pozdro.
Niewiaregodne jak wyciągnęli za uszy wygraną tego buma. Inna sprawa Marcin źle to rozegrał taktycznie. Zamiast obalić słanającego się Hoška to wdał się w bezsensowną wymianę i dał mu szansę, a ten z pomocą sędziów ja wziął. Szkoda.Kurs na Naruszczke był 1.10 zanim sędzia przerwał...
To już koniec, ale wręcz przeciwnie do tego, czego się spodziewano! David Hošek uderzył w prawą stronę, Naruszczka poszedł na ziemię, gdzie i tak dostał dwa uderzenia. Sędzia Kopciuszek natychmiast wskoczył między zawodników i zakończył pojedynek. Ale to będzie długo dyskutowany temat, ponieważ Marcin Naruszczka od razu poszedł za nogą Hoška i chciał walczyć. W każdym razie wynik jest ustalony, zwycięzcą na TKO jest David Hošek.
Czeskie złodzieje
J