Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
smacznegochłopy z bukmacherki jak oceniacie moj kupon wariata za 1000 zl hooker, rozenstruck i ortega, bo jak nie wejdzie od jutra bede musial jesc grzyby jak uchodzcy.

te jedrek pozycz kaflasmacznego![]()
Izydor 2:
Brave - Ewi @1,15
akuratnie na podatek
Zagadka rozwiązana: jeden sędzia jest ukraincemCzyżby jeden z sędziów odmówił wzięcia koperty?

Grałeś go? Jeśli tak to szacun :)Aleksander Aleksandrowicz Usik dał dzisiaj wielkiemu, silnemu murzynowi prawdziwą lekcję boksu. Tak jak pisałem to jest bokserski kocur, coś pięknego jak go rozpracował.
![]()
grales ja solo? Ile wyszło ci?Czy ja muszę coś dodawać???? Sts się wychylił z 1,25 to po 10k wyrównali kurs.
Jeszcze jedna walka i w końcu ta brytolka co spierdala przed nią od paru lat w UFC
gralem na punkty za drobne, stawka 5.0.Grałeś go? Jeśli tak to szacun :)
Usyka zagrałem w kombinacji że na pkt wygra za 2 stówki ale że kurs był chyba @6 to wyszło sporo bo wszystko powchodziło z AKO. Grubo zagrałem że walka skończy się na punkty ale kurs był tylko @2.20. Tak czy siak wyszło ekstra.Grałeś go? Jeśli tak to szacun :)
Jak nie masz co dorzucić to rozważ sobie Turner/Medic decyzja - nie @1.47. Żadne złoto ale spore prawdopodobieństwo powodzenia.

Przynajmniej nie ma co plakac za ta akcje z Naruszczka :D Jungwirtha akurat nie gralem bo kompletnie mu nie ufam, ale AJ polozyl wszystko koncertowoZagrałem sobie mini tasiemkę na weekend.
Jungwirth (Oktagon) + Naruszczka (Oktagon) +Silveira (LFA) +Joshua ( boks) @4.51 za 1k.
Jungwirth - jego rywal Kalašnik z bilansem 8-2, ale nabitym na typowych plackach. W zasadzie jego taktyka sprowadza się do obaleń i przeleżenia rywala. Ale kiedy to się nie udaje to zaczynają się kłopoty vide walka z Tato Primerą (który de facto też jest plackiem tylko nieco mniejszym). I co kluczowe Kalaśnik ma bardzo podejrzane kardio (w 3 rundzie z Primerą nie był w stanie wyprowadzać ciosów, wywracał się ze zmeczenia), a co by nie powiedzieć o Niemcu to pod względem kondycyjnym wygląda świetnie. Praktycznie się nie zatrzymuje, przez 3 rundy walczy w wysokim tempie i ma serce do twardej bitki. Jeśli Jungwirth nie pozwoli się przeleżeć to zajedzie Kalašnika presją.
Naruszczka - wziął walkę w zastępstwie na ostatnią chwilę, ale nie zniechęca mnie to ;) Rywalem Hošek, niby były bokser, a tak naprawdę typowy cepiarz, jego jedyna broń to właśnie obszerne cepy. Oczywiście jeśli trafi to może urwać głowę i w walkach z bumami tak wygrywał. Ale z bardziej ogarniętym rywalem zaczynają się ciężary vide walka z Ďatelinką. Hošek jest obalany zawsze i wszędzie, do tego kompletnie bezradny z pleców, jest też nabity mięśniami i po jednej rundzie w klinczu lub przytrzymany na glebie mocno dyszy i traci moc w pięciach. Reasumując doświadczony Naruszczka nie jednego takiego cepiarza już ogrywał i mam nadzieję że nie przyniesie wstydu trenerowi Oknińskiemu I polskiemu MMA ;)
Silveira - świetny zapaśnik i grapler trenuje w ATT, walczy z nabitym kołkiem, który prawdopodobie nie ma parteru, nigdy nie bił się z rywalem tego kalibru i w stójce będzie wolniejszy. Na moje Silveira przewróci i udusi.
Antek Joshua, eksperci bokserscy szanse oceniają 75-25 na korzyść Joshuy. Wielki ciężki z małym. Usyk jest świetny, techniczny, ale uważam że waga ciężka nie jest dla niego, męczył się już z Chisoroą, a Antek jest kilka półek wyżej.
Oprócz tego Fiorot zamyka mi kuponik na 3.2 k
Pozdro.

Ja mialem zainwestowane sporo w Yana, ale od poczatku czulem, ze ten czarny chujek sie w jakis sposob wykreci od tego rewanzu i srogiego wpierdolu. Szkoda, ze nie mozna stawiac ktora walka wypadnie z rozpiski :)Ktos tu mial zainwestowane w Yana View attachment 26659
siedziSilveira(LFA)+Dunlap(LFA)+Woźniak+Penaz(Oktagon) @2.15
siedziHatton - Martinez (walka zakończy się na punkty) + Penaz @2.05
Rywal wygrywa przez majority decision. Walki nie widziałem, to zawodnik polecony przez Joshuę na galę - czytałem że decyzja mocno naciągnięta na jego korzyść ale nie wiem czy to prawda, tak czy inaczej tutaj plecy.Gram też dzisiaj Baysangurova @1.95.
Lima to wygra rywal idealnie skrojony pod niegoJak stawiacie rewanz Lima vs Page?
Mysle ze Patyczak moze tym razem to ugrac![]()
Rzuć okiem na walki to będziesz wiedział a nie się głupio pytaszPanowie ten Sudolski taki pewniak? Rywal może obijał ogórki ale rekord 19-2 i tak robi większe wrażenie niż 8 ogórków Sudolskiego

lepiej odpuscic toPanowie ten Sudolski taki pewniak? Rywal może obijał ogórki ale rekord 19-2 i tak robi większe wrażenie niż 8 ogórków Sudolskiego

Panowie ten Sudolski taki pewniak?
żeby nie było że placek mu wpiernicz dał 
No jak widziałeś ja i Jeffreya jak i Duncana mam na kuponie. Kunieva odpusciłem bo mnie nie przekonuje po analizie.Panowie co sądzicie o tych walkach?
View attachment 26703
Jeffrey to kocur rywal pod niegoPanowie co sądzicie o tych walkach?
View attachment 26703