Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Bolt

Jabouin jest całkiem dobrym strikerem i jak na tą kategorię wagową całkiem ciężkie łapy. Jednak Eddie jest zdecydowanie bardziej poukładany i lepszy technicznie. Zresztą popatrz kogo Jabouin pokonywał w UFC. Średnio mi się widzi typ na Jabouina. Jedyna szansa na jego zwycięstwo to jeden mocny cios, ale nie sądzę żeby Eddie dał się ustrzelić. Eddie poradził sobie z takim strikerem jak Pickett, to tymbardziej odprawi Yvesa.

Też mi się Eddie wydaje mocnym faworytem i dobrym pomysłem do taśmy, a Yves nie przekonuje w tej walce, ale wolałem mieć pewność. Dzięki.

Ali i Faber na nastepnej gali... co za kursy. szczegolnie podoba mi sie na California Kida. to jest ten moment, wierze w to mocno. :)

betsafe Ali 2.01 Lineker 1.82.

ciekawy jest tez kurs na Trujillo, ale Bowling to ogorek wedlug mnie wiec ta wygrana nie do konca mnie przekonuje, ze Abel zrobil taki progres. Jamie to rzeznik.

Mousasi, Suga i Manuwa - czuje, ze tu dobry interes bedzie mozna zrobic, szczegolnie na dwoch pierwszych. piekne zestawienia, kurwa jak ja <3 UFC, a szczegolnie ten rooook, gala co tydzien bitches!!!

What! What! What! Ali jednak underdogiem! Mam nadzieję, że nie spadnie bardzo. Nie lubię obstawiać z takim zapasem czasu.

http://www.pinnaclesports.com/

403 - Forbidden: Access is denied.

You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.

Hę? działa wam?

@edit dzięki. Już się bałem, że jakieś problemy, bo się logowałem na uczelni.

mam podobnie ze stawianiem tyle czasu przed, szczegolnie z nizszymi wagami lubie poczekac do wazenia, z typami na jutro czekam do jutra, zobaczymy jak to sie ulozy.

Windeland + Pettis + Gonzaga

Jennings + Wineland + Cerrone + Henderson

co o tym myślicie?

Jakie są najbezpieczniejsze kombinacje taśm na tą galę?

Podobno Wineland i Cerrone, zgadza się?

Cerrone i najbezpieczniejsze to dwa slowa ktore nigdy nie powinny przy sobie stac, kiedy to zrozumiecie? kazda tasma z Donaldem jest ryzykowna. szczegolnie gdy walczy z tak silnym zawodnikiem jak Martins.

Cerrone nie byłbym taki pewien, mimo, że do mój ulubiony lekki. Martins ma czym uderzyć i jest groźny w parterze, a Donald niekoniecznie lubi stosować defensywę inną niż blokowanie twarzą. W mojej opinii Kowboj powinien wygrać, ale bym na niego nie stawiał.

moja odpowiedz bedzie smutna: zadna tasma nie jest 'najlepsza'. <3

moze ktos inny bedzie mial inne zdanie, dla mnie tutaj single idealne sa na Gonza i Martinsa. jak na tacy!

nie ma pewniakow w bukmacherce. :-)

jakies 'prawa bukmacherki' trzeba okreslic i przyczepic w tym temacie chyba... zasada numer jeden jak wyzej. :)

no, ale mi chodzi o najbardziej prawdopodobnych zwycięzców w 4 walkach na tej gali... Powiedzmy!

szucik

W mojej opinii jest czterech zawodników na tej gali, których można dać do taśmy. Tylko radziłbym Ci trzyzdarzeniową. AKO i tak powinno być w okolicy 2.2, bez względu jak złożysz. Ci zawodnicy o których mi chodzi to Harris, Viana, Cruickshank, Wineland (kolejność nieprzypadkowa). Wszyscy raczej na pewno wygrają swoje walki.

Sam mam zamiar złożyć z tego jakiegoś tripla.

Moje kupony :

Krylov @4.00 :-) za grosze

Elkins @2.30

Gonzaga @2.80

Caceres @3.10

Henderson + Wineland @1.74

Henderson + Wineland + Elkins @3.58

Henderson + Wineland + Harris @2.21 ( kontra na Krylova hehe)

Część zakładów oparłem na dublu Bendo + Wineland, którzy nie mają łatwych rywali ( szczególnie Bendo ) ale moim zdaniem mają dużą szansę wejść. ;)

ale mi chodzi o najbardziej prawdopodobnych zwycięzców w 4 walkach na tej gali.

Zdecydowanymi faworytami są: Eddie Wineland, Daron Cruickshank, Walt Harris, Hugo Viana.

EDIT: Lol, wszyscy odpisali w tym samym czasie.

To co, stawiamy ten poczwórny? :D

AKO 2.87

Największe "pewniaki" a każdy jeden po porażce w ostatnich walkach.

Heh, no i zwycięstwa czterech zawodników warte łącznie tyle co jeden Gonzaga, a nawet mniej niż Martins. :D

Przyrzekłem sobie, że najwyżej triple ;) jednak ta tasiemka wygląda kusząco. Trza się zastanowić ;)

mess

Też mi się Wineland najmniej podoba. Nie lubię stawiać na zawodników, którzy wracają po przegranych title shotach.

ja tam nie pamiętam , który ma porażkkę i którą z koli w ostatnich walkach, więc pytam się Was o Wasze typy i tyle.

Back