Zajebiście mnie cieszy, że...

@Masu rzeczywiście Marco ma bardzo dobrą pizze ale jak zamówisz na dowóz dużą/mega to często trafia im się spalona lub niedopieczona.Natomiast jak masz możliwość zjedzenia w lokalu to jest idealna i jakby składników więcej.Co do Paolo to zawsze spoko.Cieszy mnie to,że jest taka konkurencja w jednej miejscowości bo naprawdę jest w czym wybierać.

Polecam Marco i Paolo,
Robert Makłowicz

Kurdę, to ja zbijam do LW, narazie prawie dotarłem do WW.
A zaczynałem od mamedweight :mamed:

Piekny dzien kochani haha co za piękny dzień nie usiedze dzisiaj, na treningu to będe napierdalał niczym Rocky hahaha no nie moge !!!! :))))))

Jestem z siebie kurewsko dumny. Najnowsze ważenie, rano, na czczo, po kupie. 91 KG! Ostatni raz ważyłem tyle z 7 lat temu :)
Ja dzisiaj 92,5 kg, rosnę jak po hgh, a nawet kurwa tego nie chcę.

"Dostał się"? Teraz taka selekcja jak w USA?
Nie, nie ma jeszcze 3 lat i nie mógł zostać przyjęty w pierwszym naborze tylko dopiero jak ktoś wypadnie... I właśnie wypadł.

Czaję. Przybij piąteczkę za mnie!
On z tego powodu jest trochę mniej zadowolony:werdum: Popłacze z dwa tygodnie i się przyzwyczai.
@TYTUS dzieciaki zawsze protestują, ale to nasza rola, żeby jednak postawić na swoim.

On z tego powodu jest trochę mniej zadowolony:werdum: Popłacze z dwa tygodnie i się przyzwyczai.
@TYTUS dzieciaki zawsze protestują, ale to nasza rola, żeby jednak postawić na swoim.
Mój nie płacze ale walczy już ponad ROK

ja mojej malej nie chcialem oddawac tak szybko. teraz ma 3,5 roku i drugi dzien za nami dzisiaj, przedszkole jeszcze blizej, bo ze 50 metrow od domu. ciezko bedzie ja tam sama zostawic :(

Back