Anonymous
Vale Tudo Championship
Jak pogoda była spoko, to żaden wielki sukces imo.Udalo mi sie wejść na śnieżke bedac dodatkowo obciążony dzieckiem w nosidełku![]()
Tak czy inaczej, gratki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak pogoda była spoko, to żaden wielki sukces imo.Udalo mi sie wejść na śnieżke bedac dodatkowo obciążony dzieckiem w nosidełku![]()
Juz nie chce sie uzewnetrzniac tutaj wiec napisze tutaj ze na poczatku roku z roznych powodow mialem problem nawet z 30 minutowym spacerem wiec dla mnie to jest ogromny powod do zadowoleniaJak pogoda była spoko, to żaden wielki sukces imo.
Tak czy inaczej, gratki

Którym szlakiem wchodziliście ?Udalo mi sie wejść na śnieżke bedac dodatkowo obciążony dzieckiem w nosidełku![]()
Od kruczych skał czarny szlakiem do sowiej przeleczy a dalej czerwonym.Którym szlakiem wchodziliście ?
No i chuj. Grzybów kurwa ni chuja, kurwa 3 godzinki szukania, jeden podgrzybek reszta jebańce same, kurwa nawet w takich miejscach, w których ZAWSZE no kurwa awsze są DZISIAJ CHUJ. Na dodatek pełno wycinek, trakorów, a że się rano spieszyłem, nie zrzuciłem balastu w domu musiałem łamać się w lesie. No kurwa ja po kieszeniach, a tu żadnej chusteczki. Mówie pierdole, ide se pod dęba, złamałem się konkretnie aż duma mnie naszła. Kilka liści i dupa czysta.Jutro z rana pójde se na grzyby![]()
Pierdolisz...Grzybów kurwa ni chuja
Tylko ten co sam zrobiłem....Pierdolisz...
apapierzakliściak pod drzewem?
Tylko ten co sam zrobiłem....
Wpadasz na zlot? Coś się zorganizuje miodowego ;)dobrze schłodzony ciechan miodowe. tak dawno nie piłem, matko bosko jakie to dobre. szkoda że tylko jednego wziąłem.
Panie a kto wtedy wywiady na KSW ogarnie ?Wpadasz na zlot?
Blond WeganinPanie a kto wtedy wywiady na KSW ogarnie ?
Panie, z Cipkiem czy Gamerem już miałeś okazję gadać sto razy. Co Cię tam ciągnie? Zwycięzca brazylijskiego turnieju wagi lekkiej? Brzydka Niemka?Panie a kto wtedy wywiady na KSW ogarnie ?

Prosty rachunek, zlot = wydatki, gala = zarobek. Prościej się nie da a cytując jednego z zawodników "coś do garnka trzeba włożyć"Panie, z Cipkiem czy Gamerem już miałeś okazję gadać sto razy.

No nic... ale wypijemy razem coś kiedyś, wierzęProsty rachunek, zlot = wydatki, gala = zarobek. Prościej się nie da a cytując jednego z zawodników "coś do garnka trzeba włożyć"![]()
Też wierzę mordo !No nic... ale wypijemy razem coś kiedyś, wierzę
szacunek za studia, ja jedyne co mam to studnie.Zdałem egzamin z tej jebanej statystykiJutro jadę na uczelnie sprawdzić jak poszła majca. Jeśli zaliczyłem to mam oficjalnie zdany pierwszy rok studiów bez żadnego warunku :D
Jeszcze pewnie suchą:Dszacunek za studia, ja jedyne co mam to studnie.