Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A na jednodniowy w Krakowie się wybierasz?3 dniowy kawalerski w Pradze![]()
ale ale... alu na zimę? nie szkoda Ci?Kupilem oryginalne alu forda na zimę za 450 cebulionów![]()
Przecież to do salonu na ołtarzyk idzieale ale... alu na zimę? nie szkoda Ci?

ale ale... alu na zimę? nie szkoda Ci?
Nie. Poza tym, już dawno obalono mit, że alu się nie spisują w zimie. Wystarczy tenzi prix, wosk i nic się nie dzieje. Dorzucenie alufelg do samochodu podnosi też jego wartość i zainteresowanie potencjalnego kupca, hehe.ale ale... alu na zimę? nie szkoda Ci?
Ja nie mam, w sumie w letnich też... Ale się co nieco naczytałem na temat: alu vs polskie drogi zimą , dlatego tak pytamTeż mam przy zimówkach. Żaden problem imo.
Zawsze mogę sprzedać z zyskiem, bo prawie takie same ostatnio uciekły mi sprzed nosa za 790 zł. I w sumie dobrze się stało.Ja nie mam, w sumie w letnich też... Ale się co nieco naczytałem na temat: alu vs polskie drogi zimą , dlatego tak pytam
kurwa, czuje że moge wszystko !@! AUUUUUfotoJuż ostatnie dni do wesela, na które ide z loszką 11/10kurwa, czuje że moge wszystko !@! AUUUUU
Ten wąs nieTylko mordeczko bez fapania mi tutaj
![]()
Lipowy?...wpieprzam miód jak pojebany. Ale taki własny miód, a nie żaden sklepowy podrabianiec :) Mieszkanie "we wiosce" niewątpliwie ma swoje zalety.
Nektarowo-spadziowy bodajże. Podobno najlepszy na stany wyczerpania fizycznego, a że coś mnie bierze to wchodzi jak nóż w masło :)Lipowy?
Kumpel z pracy ma w wiosce pszczelarza. Też biorę od niego :)Nektarowo-spadziowy bodajże. Podobno najlepszy na stany wyczerpania fizycznego, a że coś mnie bierze to wchodzi jak nóż w masło :)
taki miod akurat nie jest ciezko dostac, jak sie ma wioche w poblizu. gorzej ze swiezym miesemKumpel z pracy ma w wiosce pszczelarza. Też biorę od niego :)
Żona księguje podkrakowską Bacówkę - wędliny za 2/3 ceny mamy, a dobre w chujtaki miod akurat nie jest ciezko dostac, jak sie ma wioche w poblizu. gorzej ze swiezym miesem
Bacówkę szanuję bardzo. Ale za daleko mam-jakieś 400 metrówŻona księguje podkrakowską Bacówkę - wędliny za 2/3 ceny mamy, a dobre w chuj

Fajne mają takie kiełbaski w kółko zawijane kilka razy - biała, jałowcowa, jakaś tam jeszcze. Dobre na grilla na pierwszą przegryzkę :)Bacówkę szanuję bardzo. Ale za daleko mam-jakieś 400 metrów![]()
Ale za daleko mam-jakieś 400 metrów
Niestety nie dam rady, zazdroszcze tym którzy mogą sobie coś zaplanowaćA na jednodniowy w Krakowie się wybierasz?
http://cohones.mmarocks.pl/threads/zlot-cohones-kraków-1-pażdziernika-pub-camino.32683/#post-1481326

Hmmm...krtani

Spierdalaj :-DHmmm...![]()

HipochondrykByłem u lekarza.
WESTERN BLOT UJEMNY
Nie mam kurwa BORELIOZY!!!!!![]()
Czyli po prostu przekwitanie?Byłem u lekarza.
WESTERN BLOT UJEMNY

Zwykła nadwaga?Byłem u lekarza.
WESTERN BLOT UJEMNY