MuraS
WSOF Light Heavyweight
You are welcome.Kurwa. Przez 16 lat mogłem być dumny z najlepszej oceny w moim indeksie i tak w jednej chwili przypomniałeś coś, co latami wypierałem na seansach u psychoterapeuty, i to wszystko spierdoliłeś![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
You are welcome.Kurwa. Przez 16 lat mogłem być dumny z najlepszej oceny w moim indeksie i tak w jednej chwili przypomniałeś coś, co latami wypierałem na seansach u psychoterapeuty, i to wszystko spierdoliłeś![]()
Prezesie, sam się podasz do dymisji czy mamy Cię obalić?Na studiach miałem geja .

Mam władze dożywotnią i dziedziczną. Status związku nie przewiduje abdykacji. A za podnoszenie ręki na prezesa karą jest wbicie cwela.Prezesie, sam się podasz do dymisji czy mamy Cię obalić?![]()
Widzę, że masz jakieś powiązania z Trenerem. Odpuszczam.Mam władze dożywotnią i dziedziczną. Status związku nie przewiduje abdykacji. A za podnoszenie ręki na prezesa karą jest wbicie cwela.
Zdałem.
Zartowalem. Chujowo, jakbym wiedział, że taki będzie to bym nie podchodził, nie tracac miesiąca zycia i 900 zł. Z drugiej strony czego się miałem spodziewać skoro nie zdążyłem przerobić nawet polowy materiału. Następnym razem, o ile będzie, biorę się do roboty dużo wcześniej. W okręgu Płockim zdało 15%, średnio wygląda na to, że zdawalność jest 30-40%.
Nie wiem ile, wiem, że nie poszło, bo się na nauczyłem :)Ile pkt? Mój dobry kolega miał 129 i zdał, ale zdawał w Toruniu a nie w Płocku, z tego co kojarzę w poprzednich latach też dosyć niskie wyniki były
Z tych co tutaj pokazałeś piłem 2, Hard Bride i Raj z rajs.Cieszy mnie to, że pod moją nieobecność w Poznaniu otworzyli u mnie na dzielni zajebisty sklep monopolowy. Ciekawy wybór kraftowego piwka i w dodatku mają nalewak i co kilka dni rozlewają inne piwko do butelek pet. Obsługa mega ogarnięta, miła i kumata Pani bardzo fajnie doradza i widać, że wie co mówi. Wziąłem kilka piwek na spróbowanie. @Shajs @cRe co o tym sądzicie?
![]()
![]()

To niechanowo troche podjebane etykiety od cieszynskiego i kormorana ma :DZ tych co tutaj pokazałeś piłem 2, Hard Bride i Raj z rajs.
Jedne z lepszych piw Pinty, jakie miałem okazję pić, także na pewno będziesz zadowolony :)
Co do pozostałych to nie kojarzę tego browaru Niechanowo :)
Na zdrowie i gratuluję dobrego sklepu w pobliżu![]()
Ciężko się nie zgodzić!To niechanowo troche podjebane etykiety od cieszynskiego i kormorana ma :D

Spróbuję to dam znać, jutro lecę po kieliszek degustacyjny i jakiś mądry kufelek bo nie mam takiego sprzętu w domu. Pani bardzo chwaliła te Niechanowo. Jutro będę degustował, dzisiaj zaczynam na spokojnie od pop up gose i może jeszcze jedno przed snem. Najbardziej cieszy mnie to piwo z nalewaka, ale niestety nalewak zepsuty tymczasowo ;(Z tych co tutaj pokazałeś piłem 2, Hard Bride i Raj z rajs.
Jedne z lepszych piw Pinty, jakie miałem okazję pić, także na pewno będziesz zadowolony :)
Co do pozostałych to nie kojarzę tego browaru Niechanowo :)
Na zdrowie i gratuluję dobrego sklepu w pobliżu![]()
Do picia piwa polecam Ci takie szkło:Spróbuję to dam znać, jutro lecę po kieliszek degustacyjny i jakiś mądry kufelek bo nie mam takiego sprzętu w domu. Pani bardzo chwaliła te Niechanowo. Jutro będę degustował, dzisiaj zaczynam na spokojnie od pop up gose i może jeszcze jedno przed snem. Najbardziej cieszy mnie to piwo z nalewaka, ale niestety nalewak zepsuty tymczasowo ;(
Widziałem je, nawet o nie zapytałem bo przewinęło mi się one kilka razy tu na forum. Babeczka powiedziała, że jest głównie do IPA. Ja się nie znam. Nie spytałem jaka to różnica bo troszkę się śpieszyłem. Ale chyba kupie bo każde szkło mają w okolicach 10zł więc jest ok.Do picia piwa polecam Ci takie szkło:
http://allegro.pl/szklanka-do-piwa-...s_rule_id=201&ars_source=ars&ars_socket_id=16
Tutaj masz w całkiem dobrej cenie, a możesz z niego pić większość rodzajów piwa.
Niby do IPA, ale jest moim zdaniem najbardziej uniwersalne. Zobacz sobie stout glass, jest podobne.Widziałem je, nawet o nie zapytałem bo przewinęło mi się one kilka razy tu na forum. Babeczka powiedziała, że jest głównie do IPA. Ja się nie znam. Nie spytałem jaka to różnica bo troszkę się śpieszyłem. Ale chyba kupie bo każde szkło mają w okolicach 10zł więc jest ok.
Zaliczyłem dzisiaj już dwa posiedzenia na kibelku. Ten dzień będzie piękny.

Gdyby nie te czerwone majty, to wszystko się zgadza

Jak doskonale działa system rozpoznawania mowy w Samsungu A5. doskonale oddaje emocje które chciałem przekazać nagrywając na niego zamiast pisząc esemesa siedząc w korkuWkurwia mnie to miasto ze swoimi popierdolonymi bez planu robionymi na raz kurwa na raz remontami i zajebany mi korkami jak kurwa wrócili studenci No pierdolić to kurwa byłem studentem zapierdalałem tramwajem a nie każdy dupę wozi kurwa mać autem
Słabe to Twoje wifize mam 10g

ze mam 10g do jutrzejszego cyrku hehehe

Panie, tym to by i pojeść można było!ze mam 10g do jutrzejszego cyrku hehehe

kaczy forma bedzie cos czuje niedlugo dobra ;dMoże nie ,ze jakos zajebiście...ale najważniejsze, że zacząłem regularnie coś tam ruszać się. Pompki + hantle oraz z doskoku pseudo drążek i poręcze nastreet work parku.
Troche pomachałem sztangielką, a tu łapsko tak 44 się z głupia franc zrobiło. 20-kami hantlami na bichola macham sobie jak szmatami .
Pompki tez na uchwytach jakoś tam wchodzą i coraz łatwiej.
Drążek - najgorzej, może zaskoczy w końcu. Triceps na poręczach już też łatwiej .
Także , nie jest źle. Zważywaszy że trening mam tak chujowy, że głowa mała. A diety zero jakiejkolwiek![]()
Rewanż z trenerem ? Ćwicz zapasy defensywne.Może nie ,ze jakos zajebiście...ale najważniejsze, że zacząłem regularnie coś tam ruszać się. Pompki + hantle oraz z doskoku pseudo drążek i poręcze nastreet work parku.
Troche pomachałem sztangielką, a tu łapsko tak 44 się z głupia franc zrobiło. 20-kami hantlami na bichola macham sobie jak szmatami .
Pompki tez na uchwytach jakoś tam wchodzą i coraz łatwiej.
Drążek - najgorzej, może zaskoczy w końcu. Triceps na poręczach już też łatwiej .
Także , nie jest źle. Zważywaszy że trening mam tak chujowy, że głowa mała. A diety zero jakiejkolwiek
No i alko praktycznie non toper