Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zwał, jak zwał.Że puszczałem dziś latawce :)

Łapiesz się do HW?![]()
265 funtów - to ok. 112 kg. Chyba się mieszczę po porannym stolcuA nie przypadkiem Super Heavy Weight? @MysticBęben![]()

To jest +/- 120 kg, także masz zapas!265 funtów - to ok. 112 kg
120.2 kg, mieścisz się ze stolcem w dupie265 funtów - to ok. 112 kg. Chyba się mieszczę po porannym stolcu![]()

265 funtów to 120.265 funtów - to ok. 112 kg. Chyba się mieszczę po porannym stolcu![]()
265 funtów to około 1339zł.Nie mam pojęcia w jakiej cenie chodzi stolec.265 funtów - to ok. 112 kg. Chyba się mieszczę po porannym stolcu![]()
A to na luzie wbijam, nawet po dobrym obiedzie :)265 funtów to 120.

Prace byś kurwiu znalazłPiekny dzien kochani haha co za piękny dzień nie usiedze dzisiaj, na treningu to będe napierdalał niczym Rocky hahaha no nie moge !!!! :))))))

Nic mi tego humoru nie zepsuje, moge góry przenosić !Prace byś kurwiu znalazł
Ty się oferowałeś na zlot z Wrocławia jechać ?

Ja dzisiaj 92,5 kg, rosnę jak po hgh, a nawet kurwa tego nie chcę.Jestem z siebie kurewsko dumny. Najnowsze ważenie, rano, na czczo, po kupie. 91 KG! Ostatni raz ważyłem tyle z 7 lat temu :)

"Dostał się"? Teraz taka selekcja jak w USA?Młody dostał się do przedszkola, które mam oddalone o 150m od domu. Bajka.
Ja teeż mam przedszole kilkaset metrów od domu.Co z tego mój 4 latek strajkuje i nie chce chodzić. Mówi że zadzwoni po Policje i Wojsko jak go będziemy zmuszaliMłody dostał się do przedszkola, które mam oddalone o 150m od domu. Bajka.
Nie, nie ma jeszcze 3 lat i nie mógł zostać przyjęty w pierwszym naborze tylko dopiero jak ktoś wypadnie... I właśnie wypadł."Dostał się"? Teraz taka selekcja jak w USA?
Czaję. Przybij piąteczkę za mnie!Nie, nie ma jeszcze 3 lat i nie mógł zostać przyjęty w pierwszym naborze tylko dopiero jak ktoś wypadnie... I właśnie wypadł.
On z tego powodu jest trochę mniej zadowolonyCzaję. Przybij piąteczkę za mnie!
Popłacze z dwa tygodnie i się przyzwyczai.Mój nie płacze ale walczy już ponad ROKOn z tego powodu jest trochę mniej zadowolonyPopłacze z dwa tygodnie i się przyzwyczai.
@TYTUS dzieciaki zawsze protestują, ale to nasza rola, żeby jednak postawić na swoim.
Hańbisz mundur MOMój nie płacze ale walczy już ponad ROK