Zajebiście mnie cieszy, że...

Co do pizzy to jestem farciarzem, bo mam niedaleko siebie dwie mega dobre pizzerie (chyba tylko na wynos się da zamówić). Pizzeria Bosca i Winchester, tą pierwsza robią na ultracienkim cieście, co dla mnie jest plusem, bo taką najbardziej lubię. Z Winchestera oczywiście też zrobią jak się poprosi, tak czy siak propsuje obie. Może nie mam specjalnie wygórowanych wymagań, ale mi smakują w chuj :D
klamiesz kurwa

Nie, właśnie znam od lat i propsuję gdzie się da. U mnie pizzerie oceniam po szczelnym pokryciu pizzy plasterkami salami pepperoni, więc tutaj Paolo wygrywa z większością :D
Jak lubisz takie miesne to polecam Hallo z Dobrego Pasterza-pizza z boczkiem ma więcej boczku niż ciasta...grubego ciasta.

@Over gdzie mieszkasz?

Możesz sprawdzić czy dowiozą-Mazarino-najlepsza pizza na cienkim na dowoz w Krakowie. Z gruszką rozpierdala.
Z gruszką? O tym to jeszcze nie słyszałem :D Zapamiętam i spróbuje pewnie w przeciągu tygodnia :D

Jakbys chcial doprowadzic jakiegis wlocha do zawalu to powiedz mu kiedys to zdanie rozmawiajac o pizzy. Moze jeszcze z ananasem lubisz!? Powinien byc prawny zakaz nazywania czego takie pizza, tfu!:wall:
Chuja się znasz

Jakbys chcial doprowadzic jakiegis wlocha do zawalu to powiedz mu kiedys to zdanie rozmawiajac o pizzy. Moze jeszcze z ananasem lubisz!? Powinien byc prawny zakaz nazywania czego takie pizza, tfu!:wall:
A pizza z karczochem, parmeńską i oliwkami?

Back