Zajebiście mnie cieszy, że...

I najważniejsze pytanie jeszcze. Sprawdziłeś czy nie blokują cohones?
Raczej nie
826919633_1_1080x720_rev001.jpg
*
*zdjęcie ma charakter poglądowy
:DC:

Zrobilem sobie na grilu souvlaki z grubo krojonej świnki puławskiej. Żadnego marynowania(no godzinkę czekały przed rusztem) a takie miękkie i soczyste jak cycki 18nastki.

Ciekawe czy on też dostał.
Dziś się zorientowałem i dałem mu kontrbana.
W sumie mało o polityce twittuję, jeśli w ogóle, ostatnio w nocy o tureckim "puczu" i po pijaku, ale kto wie, czy nie robi screenów i do "stop hejt" nie wysyła ;)

Może nie zajebiście, ale cieszy mi się micha jak oglądam ŚDM. Wiem, wiem, że favele w Krakowie szlag trafia.
Ale w tych pojebanych czasach, gdzie dookoła słyszy się o wybuchach, strzelaninach, masakrach ciężarówkami, aż się lekko na duszy robi widząc takie tłumy ludzi z całego świata szczęśliwych i pokojowo nastawionych. Jak tak oglądam to sam bym się wybrał.
(Kurde, ale jebnąłem wpis :bleed:)

Krakusy wytrzymajcie jeszcze parę dni. Pierwszy i pewnie ostatni raz taka impreza u Was :beer:

Może nie zajebiście, ale cieszy mi się micha jak oglądam ŚDM. Wiem, wiem, że favele w Krakowie szlag trafia.
Ale w tych pojebanych czasach, gdzie dookoła słyszy się o wybuchach, strzelaninach, masakrach ciężarówkami, aż się lekko na duszy robi widząc takie tłumy ludzi z całego świata szczęśliwych i pokojowo nastawionych. Jak tak oglądam to sam bym się wybrał.
(Kurde, ale jebnąłem wpis :bleed:)

Krakusy wytrzymajcie jeszcze parę dni. Pierwszy i pewnie ostatni raz taka impreza u Was :beer:
I w przeciwieństwie do Bródstocku nikt nie tarza sie w gównie

Na razie jest git - mój dojazd do roboty nigdy nie był pustszy ;)

A mnie cieszy, że po godzinie od wystawienia starego gianta, brudnego, fota zrobiona w zajebanym garażu, znalazł się kupiec i dał więcej niż chciałem :)

Kij z tym ze to handlarz był, umył i za godzinę wystawił ze 150 przebitką :DC: ja tak zarobiłem na każdym zegarku z gps, którego kupiłem :D

Na razie jest git - mój dojazd do roboty nigdy nie był pustszy ;)

A mnie cieszy, że po godzinie od wystawienia starego gianta, brudnego, fota zrobiona w zajebanym garażu, znalazł się kupiec i dał więcej niż chciałem :)

Kij z tym ze to handlarz był, umył i za godzinę wystawił ze 150 przebitką :DC: ja tak zarobiłem na każdym zegarku z gps, którego kupiłem :D
Rano Kraków wygląda jakby epidemia przeszla. Malo kogo można spotkać.

Zrobiłem sobie takie curry z indykiem, że prawie doszedłem ze szczęścia. Jutro siądzie po treningu jak złoto:bleed:

Pomimo, że wykonawca zmienił koncepcje rozwalając cały projekt, to w 3 dni odjebalem takie nowe zajebiste i klarowne rozwiązanie że angole dzisiaj mieli miny na grillowaniu: Not too bad.

Ależ się jaram dzisiejszym treningiem na drążku-pogoda zajebista, nastawienie tak samo. Rozpierdole ten park po prostu.

O ile łokieć wytrzyma bo boli w chuj.

@Orest wbiłeś już teścia?

Ależ się jaram dzisiejszym treningiem na drążku-pogoda zajebista, nastawienie tak samo. Rozpierdole ten park po prostu.

O ile łokieć wytrzyma bo boli w chuj.

@Orest wbiłeś już teścia?
Nie:/ Igła się złamała na moich umięśnionych pośladach:(

Back